Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain-L zincir yağı uygulaması

@Edip Dinçer Oh oh bana sizden daha fazla gider herhalde. Çok uzun yol yapan birisi değilim. Fiyat iyi olmasına iyi de kargoya para ödeniyor ya bedava kargolardan sonra biraz koyuyor insana açıkçası :)

Scudo
Arkadaslar hazir konu acilmisken sorayim gecenlerde bauhaus dan 22 tl ye bu yagi aldim aranizda kullanan yada bilgi sahibi olan varmi acaba ?
1 haftadir kullaniyorum 100 km kadar yol yaptim simdilik iyi gibi20150902_100101.jpg 20150902_100121.jpg

@fantom abi sen kullanıp bilgi sahibi olcan artık senden haber bekliyoz nasıl bi yağ olduğu konusunda. :)

• Beğen
Tepkiler: fantom
Konuyu ve yorumları güzel güzel okuyordum . Sonra siteye gidip bir tanesi kaça 2 tanesi kaça geliyor diye bakınırken 3 tanesi kaça geliyor kısmında şimdi öde kısmına tıkladım . Ve aaaa dedim kendi kendime ,paypalin aşırı kolay ödeme sistemi bir anda 3 tane sipariş vermeme neden oldu . Şöyle bir bilgide ekleyeyim ; bir tanesi 62 tl iki tanesi 99 tl gösteriyordu kargo değişmediği için . 3 tanesi haliyle 44 dolar yaptı ve almak isteyen olursa buraya ilk yazanların önceliği olmak üzere 2 sini maliyetine verebilirim (paypal -banka kur farkı yüzünden azıcık daha pahallı olacak ) . 3 taneye 3 ayrı hediye koyarlar mı ya da bir hediye mi eklerler bilemem tabi potansiyel ortaklarımla birlikte açabiliriz kargoyu isterlerse !

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@waafy paypal pişmanlıktır :D

@waafy Ben 1 tanesini alabilirim; ancak ödemeyi ürün elime ulaştıktan sonra yapmak isterim sizin için de uygunsa.

Ödeme kısmı çok dert değil ama kargo istiyorsanız ben 2. el yada mağazadan olmayan tüm alışverişlerim de önce öde sonra kargoyu bekle kuralına uyuyorum (şükür henüz bir şey olmadı) . Sonuçta karsız kargo paylaşımına dayanan bir paypal girişimi (@chnkrmz ) sayın @Mehmet Altuğ .

@waafy sizden aldığımızda , ne kadar ödiyeceğiz. TL olarak söyleriseniz daha net olur.

@Şeref ARSLAN
şöyle söyliyeyim daha satın almadan önce de ilk mesajda bahsedilen hediyeler gelir mi gelmez mi diye azıcık endişem vardı sonuçta 3 lşişe alana bir sürü hediye göndermek çok da mantıklı gelmiyor. Ve bir mail göndermiş satıcı yarım şişede hediye ekleyeceğini belirtmiş ben de mümkünse hediye kısmını arttırması kargodan tasarruf etmek için 3 arkadaş ortak aldım gibi bir şey söyledim dilim döndüğünce . 137,5 tl açık provizyonda şu an sanırım olsa olsa en fazla 140 tl olur onuda 3e bölersek 46,6 olur . şimdiden 50 tl yi gönderen 2 kişi ile ürün geldiğinde buluşur birer kahve ısmarlarım ve kargoyu beraber açarız
hediyesizmiş gibi düşünü hediye gelirse süpriz olsun. Kargo gelmezse paranız iade, ben uğraşırım yenisini almak veya para iadesiyle , şişe kırık gelirse sağlamları bölüşürüz eksik kısmını almaya çalışır alamazsak riski bölüşmüş oluruz ya da satın almak için linke tıklayınız (link)

• Beğen
Tepkiler: Mhrmtkn
Peki teşekkürler.. Farklı bir şehirde olduğum için ekstra bir kargo ödemem gerekecek, benim için mantıklı gözükmüyor. fakat istanbullu arkadaşlar değerlendirebilir.

Bir sipariş de ben geçtim.Açıklamalar için teşekkür ederim. ;)

Ben anlamadım bi kısmı pardon.Şimdi bu yağ ile bir defa yağlıyoruz ve 2000 km kadar yağlamak yok mu bir daha? Ayrıca Zefal Pro Lube kullanıyorum.Sizce değiştirmeye gerek var mı? Kullananlar yani?

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
@Uptown Cyclist
Her kısmını anlamışsın, gayet doğru söylediklerin :)

İlk mesaj tarihine bakıp geliyorum....

27 Ağustos 2014 - 25 Ocak 2016, arada 516 gün var..
Hala 2. hediye şişeye geçemedim..

ben hediyeleri dağıttım kullandırdım büyüğe geçtim :D ama daha büyüğü kullanmaya başlayamadım.
sanırsam 4 ay oldu galiba. bi mailimi kontrol edeyim tam hatırlayamadım.

7 ay olmuş. zaman hızla geçiyor. :D

28 Ocakta gönderildi, 4 Şubatta bana ulaştı.Takip numaralı olarak gönderilmişti.Sıra hava düzelince temizlik ve uygulamada.http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160205/c3d32d68ca48f988ffbdc77126bf96f5.jpg

Bizim oralardan alacak olan varsa ortak alalım.

@mehmetsunu

Alalım abi bende alıcam.

Geri