Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain-L zincir yağı uygulaması

@mehmet.ali

Tamam. İletişime geçelim.

Scudo
Eskişehirde elinde olan ya da alacak olan arkadaş var mıdır?

300 500 gün iyi güzel bu bisiklet kirleniyor, yıkarken zincirin yağı da gidiyor
(ayrıca bu yanında gelen ufak tüpler arkadaşlarınıza hediye etmeniz için :))

• Beğen
Tepkiler: muhyt
MTB'de kullanan arkadaşlar varmı?tahmini kaç km'de yağı yenilemek gerekiyor?

zinciri 10 numara yağ ile yağlayan varmı ?

Bende de @Anonim Fırat abimin gönderdiği chain l var artık :) bisikletim yeni gibi 300 km yapmamıştır toplamda yağlamak için zincirdeki fabrikadan gelen yağı temizlemeye gerek var mı? Bi de ben altına gazete yerine naylon sermeyi düşünüyorum artan yağları şırıngayla geri alabilmek için :)

• Beğen
Tepkiler: Rıza_908
Benim yağ geldi. Yeni temizlemiş yağlamıştım sıvı gres ile, bakalım üstündeki ne kadar idare edecek. Chain-L uygulamadan önce zincir ruble aynakol temizliği için tiner ve mazottan başka yöntem ve materyal öneriniz nedir? uploadfromtaptalk1455576981286.jpg

Sizlerden daha önce sipariş vermeme rağmen benim yağ hala gelmedi. Francis ile de yazıştım ve cevabımı da aldım ama henüz bir sonuç çıkmadı :(

@ommemo ben mtb de kullanıyorum. km tutmadım ama zincir kendini unutturuyor. sen pedalı çevirirken uzun günler boyu belkide aylarca. zincir sana hiç seslenmiyor. "baboş beni unuttun yağla beni" falan demiyor.
tazyikli suyla bile bisikleti yıkarken zincir yağdan arınmıyor. ve en önemlisi kir tutmuyor. yani tutsada peçete ile temizliyon kiri.
ayrıca zincirin protein ihtiyacını karşılıyor kopmalara karşı. yüksek doymuş yağ oranıylada sürtünme kat sayısına karışarak daha rahat pedal çevirmeni sağlıyor

@chnkrmz iyice aklıma girdiniz hocam kesin almam lazım ama 2 tane ortak bulmam lazım, tek başıma hem pahalı hemde bitiremem :D

@ommemo 10 ortak da alsanız bitiremezsiniz merek etme sen.

Türkiye'ye gelmiş, n11'de satılıyor

(link)

@GrandHan hediyesiz satıyor uyanıklar. ama olsun satıyolar gene.

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
@metinnitem1 Ne kadara geldi fiyatı? Hayırlı olsun. Ben de kullandım. Üç kere yağmur çamurda kullandım. İnanılmaz ama zerre çamur, toz, pislik yok..

@SerkanH ; Teşekkür ederim.Sizin de içinize sinsin.Kargo dahil 62,64 TL'ye almışım.3. binişim.Bugün 32 km yaptım.Öncelikle ses yok.Unutun.Toz,tortu durumunu bakmadım.Ama Cuma yine süreceğim.Sürüş sonrası bakayım. ;)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@metinnitem1 toz ve kir için benim yöntemim şöyle.
tazyikli su
yağ zaten gitmiyo kalıcı.
ilk yağdan 1 hafta sonra tazyikli suyu yiyince hem temizleniyo hem yağ zaten gitmiyo hemde bidaha toz kir tutmuyo

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
N11'den siparis verdim dun. Kargoya verilmis.

• Beğen
Tepkiler: celikeren
Yağı uyguladıktan sonraki 2-3 sürüşünüzün ardından, zinciri kağıt havlu ile bir silin derim ben.
Sonrasında bir şey yapmanıza zaten gerek kalmıyor ;)

Geri