300 500 gün iyi güzel bu bisiklet kirleniyor, yıkarken zincirin yağı da gidiyor
(ayrıca bu yanında gelen ufak tüpler arkadaşlarınıza hediye etmeniz için )
Bende de @Anonim Fırat abimin gönderdiği chain l var artık bisikletim yeni gibi 300 km yapmamıştır toplamda yağlamak için zincirdeki fabrikadan gelen yağı temizlemeye gerek var mı? Bi de ben altına gazete yerine naylon sermeyi düşünüyorum artan yağları şırıngayla geri alabilmek için
Benim yağ geldi. Yeni temizlemiş yağlamıştım sıvı gres ile, bakalım üstündeki ne kadar idare edecek. Chain-L uygulamadan önce zincir ruble aynakol temizliği için tiner ve mazottan başka yöntem ve materyal öneriniz nedir?
@ommemo ben mtb de kullanıyorum. km tutmadım ama zincir kendini unutturuyor. sen pedalı çevirirken uzun günler boyu belkide aylarca. zincir sana hiç seslenmiyor. "baboş beni unuttun yağla beni" falan demiyor.
tazyikli suyla bile bisikleti yıkarken zincir yağdan arınmıyor. ve en önemlisi kir tutmuyor. yani tutsada peçete ile temizliyon kiri.
ayrıca zincirin protein ihtiyacını karşılıyor kopmalara karşı. yüksek doymuş yağ oranıylada sürtünme kat sayısına karışarak daha rahat pedal çevirmeni sağlıyor
@SerkanH ; Teşekkür ederim.Sizin de içinize sinsin.Kargo dahil 62,64 TL'ye almışım.3. binişim.Bugün 32 km yaptım.Öncelikle ses yok.Unutun.Toz,tortu durumunu bakmadım.Ama Cuma yine süreceğim.Sürüş sonrası bakayım.
@metinnitem1 toz ve kir için benim yöntemim şöyle.
tazyikli su
yağ zaten gitmiyo kalıcı.
ilk yağdan 1 hafta sonra tazyikli suyu yiyince hem temizleniyo hem yağ zaten gitmiyo hemde bidaha toz kir tutmuyo