Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain-L zincir yağı uygulaması

Zefal Pro'dan sonra simsiyah olmayan bir yağ arıyorum önerir misiniz ?

Scudo
Tüm yorumları okunduktan ve 200 km'de bir yağ bakımı yapmaktan sıkılınca sabahın köründe n11 den verdim siparişi Hadi hayırlısı

Ben orijinal sitesinden 3 arkadaşım ile birlikte aldım ve dün uygulamayı yaptım. Daha deneme fırsatım olmadı ama iyi olacağına inanıyorum bu kadar yorumdan sonra.

İstanbul'dan sipariş etmeyi düşünen arkadaş varsa mesajlaşalım, kargo ücretine ortak gireriz.

Yağ geldi,temizlik ve bakım zamanı :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160308/df4d820693168c075e22ca9bf73765c6.jpg

Acaba n11 yerine doğrudan chainl'den almak hediyelerinden dolayı daha mantıklı olabilir mi? N11 sadece 120ml'lik büyük şişeyi gönderiyor...

@uguryilmaz144 @yaşar kahraman Orijinal site üzerinden kargo ile beraber 60 ₺ civarına geliyor. N11 satıcısı ufak şişeleri ayırıp büyük şişeyi sadece 50 ₺ fiyata satıyor diye düşünüyorum. Bence orijinal site üzerinden ortak birisi ile kargo parasını bölüp almak daha mantıklı. Hem 1 haftada elime geçti benim.

kargo ücreti ne kadar tutuyor? izmir'den sipariş etmek isteyen varsa ortaklaşa alabiliriz.

@Burakb993 Senin ufak şişeleri de satıyor n11.com mağazası ;)

Denemek için ideal gibi ama...:kötü:

(link)

Sitenin linkini alabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
Sipariş vereceğim veya sipariş veren ortak aranıyor veya ortak olabilirim..

mesaj yazdım n11 e görüldü ama cevap vermedi.
ufak sattığınız yağ büyüğün yanında 2 tane olarak hediye geliyor hediye satılırmı hiç etik değil yazdım. acaba yazmasamıydım :D

@chnkrmz

İyi olmuş. Ben de yazacaktım aynısını. Milleti aptal yerine koyuyorlar.

Geri