Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain-L zincir yağı uygulaması

@chnkrmz Kokuyu bos ver tadı nasıl tadı :D Saka bir yana bende nanoyu aldım ofiste 4 5 kişi kullanıyoruz bitince birde bu ürünü alicam ortaklasa bakalim ne fark edicek ama en onemlisi temizleme :D

Scudo
@ElcaSeJawS yağın tadına bakmadım ama zamanında fotoğrafçılıkta tadına baktığım kimyasal madde vardı.
Fixel.. yani nasıl desem kıyaslayacağım bir şey gelmiyor aklıma :D
bide filim banyonun "C" si vardı. onun kokusu yeterdi. bikere hafiften koklasan ayakların yerden kesiliyordu. mesela onun kokusunu tarif edeceksem / çamaşır suyu X 100 = filim banyonun "C" si :D

@chnkrmz amazon'daki yorumdan biraz etkilendim sanırım. sürerken bile bir kötü bir koku geldiğinden bahsediyordu o yüzden. :)

@sotsun bence o adamın burnu ile bi sorunu var.

@chnkrmz :) açıçası zefal pro kullanıyorum ve ilk kullanıştan sonra bile kirlenme oluyor. bayağı bir yorum okudum muc-off , finishline vs ama chain-L en iyi yorumlara sahip gibi duruyor.

@sotsun sana şunu diyim. Chain-L yi gözün kapalı alabilirsin. yada gözün açık al belki gözün kapalı başka yağ alırsın ne olur ne olmaz.
kirlenme konusunda başarılı. 3 ay oldu süreli. öyle karartı yok. iyi silemediğim için sadece aralarda küçük siyahlıklar var

1- Küçük şişe daha yumuşak uygulaması/damlatması kullanımı daha kolay,
2- Ürünü uyguladıktan sonra açık havada bir süre bekleyince koku gidiyor, bisikleti evde tutuyorum, hafif bir kokusu oluyor rahatsız edecek derecede değil ama dediğim gibi ilk uygulamadan sonra açık havada bekletmek gerek.
3- Küçük şişeleri üretici promosyon olarak veriyor, hatta gelen evrakta promosyon şişeleri yerel bisikletçilere veya arkadaşlarınıza dağıtıp ürünle ilgili yorumlarınızı gönderin diyor.
4- Türkiye Distribütörünün promosyon olarak küçük şişeleri vermemesi normal çünkü küçük şişe tamamen üreticinin ürün tanıtımı için extradan yaptığı bir faaliyet.
5- Ben sipariş verdiğimde yurt dışından 1 büyük 2 de küçük şişe gelmişti. Sipariş verdiğinizde ürünün yurt dışından gelmesini ve promosyon olarak da ufak şişeleri isterseniz üretici bu şekilde gönderecektir.

Ben de Chain-L kullanıyorum. Uygularken bile koku almadım. Koku alanlar siz nasıl insanlarsınız? :)

Koku hakkında ilk izlenimimdir.
(daha zincire uygulanmamış olup, ürün gelir gelmez " bu ne ola ki? yenilir mi içilir mi?" testi uygulanmıştır)

Koku; çook çok inceden bir "erkek kedi sidiği"ni çağrıştıran bir koku mevcut ( erkek pisilerin çiftleşme döneminde sağa sola bıraktığı ben buradayım kokusu)

Tadı; Yağ gibiymiş mübarek (!). dilinize değdirip degüstatörce damak hareketleri uyguladığınızda bahsetmiş olduğum kokuyu çok gerilerden fark ediliyor. bunun haricinde bildiğiniz yağ tadı ve dokusuna sahip.

NOT: Orijinal satıcından sipariş verilerek getirtildi, 1adet 4 ozluk şişe ve 3 adet 15gr'lık eşantiyonu ile tee amerkalardan geldi. Sanırım eşantiyonsuz USA gönderimi şehir efsanesi..

Kokudan yana sıKıntı yok ama hafiften kararma var :( kağıt peçeteyle siliyorum tur dönüşü.zinciri çok fena temizledim rubleyi sıfır taktım

ASUS_T00I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim yağlar Türkiye distribütöründen geldi. Yazışmalarımız aşağıdaki gibi. Bazı alanları kırptım çünkü telefon numarası mevcuttu.
Fakat web sitesini paylaşacağım. Dileyen oradan Mehmet Bey ile irtibata geçebilir. Sağolsun çok yardımcı oldu.

(link)

a.png

Gazyağı ve motor yağı bisiklette kullanılır mı? Ne için kullanılır?

@Ugur S. Tc ye geldikten sonra mi kayboldu,takip no varsa icerden sorgulatayim.?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Edip Dinçer hacı sadece beklemiyorum. Francis ile bol bol yazıştım. O da son cevabında çok az bir süre sonra Türkiye distribütörü açılacak, oradan göndertirim dediydi. Gönderdi işte :)

@Sinan Ş Takip no yok maalesef. Francis baktığında Türkiye'de kaybolmuş gibi görünüyordu en son.

Artık pek ilgilendirmiyor aslında :) Biz yağı aldık, akşama Chain-L partisi vereceğiz :D

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
yahu bu sıvının kargo bedeli 80,00 dolar mı? yoksa ben mi yanlış gördüm.

elinde promosyon ürünü olan varsa talibim yarıdmcı olursanız sevinrim

Geri