Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain-L zincir yağı uygulaması

@Zekeriya Çab

Petrochemden hala memnunmusunuz. Bu yağ motosiklet zinciri için üretilmiş. Bisiklet zinciri için ağır olmazmı. Hangi petrochemi almamız gerekir.

Scudo
@mehmetsunu petrochem bitti yerine würth hhs2000 aldım daha memnunum hemen hermen aynı ama würth çok daha uzun sürede bal kıvamını alıyor ve daha az kıvamlı oluyor bu da bisiklete biraz daha uygun yapıyor petrochem de iyi ama daha koyu kalıyor motorsikletin zinciri daha yüksek devirlerde olduğu için öyle sanırım. Würth genel yük için kullanım sunuyor. Dökme zincir yağı vakit-nakit kaybı.

@chnkrmz
Senin yol yol değil hehehah bali falan hayırdır. Bu tip ürünlerin genel anlamda pis nir kokusu var. 10 numara yağ sürmeyinde. Genelde bisikletçilet yağdanlık ile onu sıkarlar

Hiç uğraşmayın alın muc-off rahat edin :)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Arkadaşlar şimdi (link) bu siteden sipariş veremiyormuyuz.:kötü:

Chain-L kullananlar yorumlarını yazabilir mi? uzun süre kullananlar artıları eksileri nelerdir?

20160615_034532.jpg Küçük şişe hediyeleri olmasa da 10,00 TL değerinde Formula x temizleme sıvısı hediye olarak geldi.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Zinciri temizlemek için en uygun ne kullanılabilir ve nerden bulabiliriz

@İhsnn_zyvl
Zinciri temizlemek için gaz yağı kullanabilirsiniz İstanbul da eminönünde rahatlıkla bulabilirsiniz İstanbul da ikamet ediyorsanız

İstanbulda değilim maalesef mazot nasıl satılır onu bulamadım

@chnk mazot yada Balata spreyli ile temizlenmiş zinciri genelde bulaşık yıkar gibi köpük köpük yıkarım ve kuruturum temiz zinciri takarım çok kontrollü yavaş olarak 3 taraflı yağlarım pedalı ters çevirip iç kısmına, iki yanına sıkarım ama parmakla iyi ayarlayıp çok az basarak çok yavaş bir akış elde edebilirsin. Bazen yere muşamba yada çöp poşeti serip üzerine zinciri serip yağlayabirsin ama takması zor oluyor.

Konu önemli. Takip.

chain L 10ml alsam 1 kez zinciri yağlamaya yeter mi? İlk kullanım icin fazla almaya gerek olmadığını düşünüyorum?

@oguzhan39
Hocam ben en küçük olanı aldım 10000km yeter dedi adam gerek yok büyük almaya bence uzun süre yağ kullanmayacağın için evde kaybolabilir aylık uzun km yapmıyorsaniz[emoji6] [emoji3]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@zlatan_1903 denemek icin bi alayım :D baktım yol yaptıkca gidiyor büyük boy alırız artık :D zincirin temiz kalması iyimiş :D bugün würthlerden alıcaktım vazgeçtim :D

@oguzhan39
Zaten ilk kullanım da belli ediyor hatta sağanak yağmur altında kaldı bisiklet hala zincir yağlı[emoji4] aynen bende würthden alacak tim vazgeçtim iyiki de vazgeçtim[emoji3]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Yazman
Geri