Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain Reaction Cycles

Standart Delivery takipli olarak mı geliyor

8 avro olan yöntem.

Scudo
@Taxonera

CRC'nin tüm kargoları takipli geliyor.

Kadrolarda beleş kargo yapıyorlar bazen. Onun dışında hep takipli geldi.

Arkadaşlar merhaba. Bugün bu siteden alışveriş yaptım. 7 euroluk takipsiz kargoyu seçtim. Takip numarası verdiler, takipli mi yolladılar şansıma yoksa:D

Bir de son zamanlarda geliş süreleri nasıldır? Gümrükte hala ekstra yüzde 18 mi var yoksa daha da itiyorlar mı :D

Uygulanan Vergilerle alakali bilgi paylasirsaniz iyi olur.

@Hkmt
Teşekkür ederim hocam. Ek yüzde 20 vergi muhabbeti vardı sonradan aklıma geldi, umarım öyle bi şey çıkmaz :D

Arkadaşlar merhaba. Chain reactions'tan geçen gün yaptığım alışverişte, Fizik gidon bandı da almıştım. Son 2 ürün görünüyordu, birini ben aldım.
Neyse ürünü gönderdik denildi, sonrasında bugün mesaj geldi ürün elimizde yok paranızı iade edeceğiz diye.
Ben de adamlara yarım yamalak İngilizcemle ben size 8 euro kargo bedeli ödedim o ürünü de almak için, şimdi siz bana eksik ürün gönderdikten sonra, gidon bandımı gönderemediğinizi yazıyorsunuz. Ben eğer tekrar almaya kalkışsam 8 euro kargo bedeli daha ödemek zorunda kalacağım. Neden bana göndermeden önce siparişimde başka bir ürüne ihtiyacım olup olmadığını sormadınız? İhtiyacım vardı bu ürüne.
Yazdım, şimdi benim yaşadığım tarzda bir olay yaşayan oldu mu? Olduysa sonuç ne oldu merak ediyorum. Teşekkürler.

Detaylı şekilde ele aldığımız yurt dışı alışverişi dosyası ile aklınızdaki bir çok soruya yanıt bulacaksınız.

(link)

Dün 14:00/ 15:00 gibi (link) adresindeki BXP fren pedlerinden sipariş verdim. 19:00'da İngilterede depodan çıkıp az önce Taksim'de çalıştığım ofise bırakıldı. 7 Euro'ya bu kadar hızlı bir işlem / kargo gerçekten şaşırttı beni. DHL ile çalıştıklarını görünce hızlı gelmesini bekliyordum ama 24 saatin altında yurt içi firmalar aynı şehirde bile yapamıyor çoğu zaman.

Bu öğlen 14:00 gibi sipariş verdim. Bakalım ne zaman gelecek.

Hort :)
chainreactioncycles'dan toplam 4 adet ürün sipariş ettim. Bunlardan 3 parçası daha hazırlanıyor gözüküyor, diğer 1 parçası ise siparişten 4 gün sonra elime ulaştı. (Elime geçen ürün sadece 7 euro :eek: Müşteri memnuniyetinden midir nedir, bu fiyatlı bir ürünü herhangi bir kargo ücreti almadan DHL ile önden yolladılar.)

Diğer 3 parçayı hala bekliyorum. Asıl önemli olan onlardı. Ne kadar daha bekletirler sizce ? (Canlı destek ile bir türlü irtibat kuramadım.)

@turac000
Aynı durum bende de var. 3 Parça ürün aldım. En ucuz olan (3 Euro'luk birşey) 2 gün sonra DHL ile elimdeydi. Diğer 2 ürün Parcelforce ile Sorted for export uyarısıyla bekliyor. 2 hafta oldu. Bakalım ne kadar sürecek. (Daha önce fren pabucu almıştım CRC'den, 22 saat sonra ulaşmıştı kargom.)

2 parça aldım.
birisi türkiyeye ulaştı 3 günde, bana gelmesini bekliyorum. o da gümrüklü diğer parça da.
diğer parça process aşamasında.

++tek kargo poşeti içine koymadıkları için ayrı ayrı geliyor. açıklamalardan bir yerde yazıyordu ikisi ayrı ayrı paketlendiği için ayrı gelecek diye.

diğer beklediğim jant, bakalım ne zaman gelecek...

Diğer 3 parça ürün bugü elime geçti. İnternet sitesinde hala işleniyor hazıyor.

Çok büyük bir sürpriz oldu. Yalnız 6 euro değerinde ruble temizleme fırcası almıstım. Sanıyorum o ellerinde olmadıgı için değeri 25eurodan fazla olan rüzgar geçirmeyen bir şort göndermişler

@turac000
Umarım aynısı olur banada. Sorted for export yazısı görmekten bıkkınlık geldi...

• Beğen
Tepkiler: turac000
Bugün 3 parçalık bir sipariş geçtim. Bakalım durumu ne olacak, ne zaman gelecek gelişmeleri paylaşırım.

Birde CRC çok tercih edilmiyor sanki, diğer yurtdışı alışveriş sitelerinin konuları bayağı kalabalık. Normalde bende Wiggle'dan alacaktım ama ayakkabı çeşidi ve fiyatları uygun gelmediği ve CRC'de şöyle bir (link) fırsat yakaladığım için kargo ücretini aşmak adına için tüm parçaları buradan sipariş geçtim. 99£ luk free kargo sınırı yüksek geliyor sanırım, bilemedim.

@BerkEvren
Güncelleme yapayım. (Parcel force değil PTT gönderi takip sayfasından daha detaylı bilgi aldım)
Ayın 10'unda (13-14 Gün sonra) ingiltereden çıktı kargo. 11'inde Türkiye gümrüğüne girdi. Bugün PTT işyeri zimmet alındı demiş. (İstanbul Ukim) Yani artık iş PTT'de.
Daha önceki siparişlerimden tecrübeyle PTT aynı ilde ve 30 km mesafedeki adresime 7-10 Gün arasında postamı ulaştıracaktır :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mubeac
Kargonuz ordan paketlenip teslim edildiğinde şöyle bir mail alacaksınız;
Order dispatched

Your order has been dispatched - a summary is shown below.

Bu mailde takip numaranız ve kargo firması görünecek.
DHL ise kargonuz hızla size ulaşır. (DHL sitesinde kapınıza kadar takip var. Hatta soruyor ne zaman gelelim diye)
Parcelforce biraz sorunlu (Hız konusunda) İngiltereden çıkana kadar parcelforce sitesinden, sonrasında PTT gönderi takipten izleyebilirsiniz.

Geri