Scudo Sports

Chain Reaction Cycles

@lsyncal dert etme 10 günde gelir belki daha erken :)

Scudo
Bugün standart kargo seçeneği ile alışverişim oldu sizce kaç günde elimde olur ürünler

AYnen ben Nevşehirdeyim 2 hafta dolmadan geliyor genelde.

chain reactiondan eldiven ve jersey alıcam adresim doğru kredi kartı bilgisinide giriyorum (kartım vakıf bank bankomat) fakat şu hatayı veriyor ''Sorry, there was a problem submitting your payment. Please try again'' türkçesi ''Üzgünüz, ödemenizi gönderirken bir sorun oluştu. Lütfen tekrar deneyin'' lütfen bilen biri yardım edebilirmi ürün toplamı 45 dolar kartımda yeterli derecede para var.

Vakifbank bankomat nedir? Atm karti felan mi? Master Card ve ya Visa ile alirsan problem yasamazsin muntemelen.

@adilhanmtb

Kredi kartına ihtiyaç vardır. Çünkü siparişi verdiğiniz an parayı çekmiyorlar karttan provizyon alıyorlar. Siparişi sevk ettikleri zaman karttan parayı çekiyorlar. Banka kartı ile bunu yapamıyorlar. Banka kartının böyle bir özelliği yok.

sürekli soru soruyorum fakat bi soru daha aklıma geldi yolladim linklerdeki ürünleri adet olalak mı satiyollar ciftmi bi arkadaşim 1x sipariş etti cift geldi ve 1x ücreit ödedi yani ürünleri cift olalak mı satiyollar acaba?

10 gün önce toplamda 131 euro tutan alışveriş sepetini 20 euro indirim ile 111 euro ile ödemesini yaparak sipariş verdim.PTT kargo dün eve geldiğinde 97 tl ödeme çıkarmış.Bizimkilerde parayı verip kargoyu almış.Kutunun üzerindeki faturaya baktığımda 131 euro gözüküyor.20 euro indirimli ödeme belirtilmemiş.Chain Reaction ile iletişime geçip mağduriyetimi nasıl gidereceklerini sordum,yanıt bekliyorum.Benzer olayı yaşayanınız var mı,çözümü nasıl oldu?

Bu hata size yaklaşık 14 TL'ye malolmuş.

@cazci indirimli olan fiyati neden yazmiyorlarki..sonucta sizin odediginiz ucret 111 euro..sacmalik.

@cazci Bu durum maalesef mağduriyet değil işleyiş böyle. Ürünün esas bedeli üzerinden hesaplama yapılıyor.Ürünün fiyatı 50 euro'dan 40 euro'ya düştüğü zaman vergi bu fiyattan ödeniyor çünkü ürüne ödediğiniz bedel 40 euro. Ancak toplam tutar üzerinden promosyon olduğunda bu her kalemde ürün fiyatlarından düşmediği ve toplam ödenen bedelden düştüğü için durum böyle oluyor. Yani ürünlerin fiyatları yine sabit ancak faturada promosyon her kaleme etki etmeyip toplam tutardan düştüğünden böyle bir durum ortaya çıkıyor. Vergi ödenen son rakama değil ürünlerin değerine göre hesaplanıyor. Örneğin Amazon.com'da hediye kartı (gift balance ) ile alışverişi tamamladığınızda tüm tutarı gift balance ile ödediğinizde toplam tutar 0.00$ olarak gözükür ancak ürünün bedeli 49.87 $ ise vergi o fiyattan hesaplanır. Sistem gift balance ile ödediğiniz için nihai tutarı 0.00 olarak gösterir ancak bu durumda ürün bedeli 0.00 olmadığından yine vergi ödenir. Durum bu şekilde umarım anlatabilmişimdir. CRC'nin bir hatası yok bu durumda.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@hlksnrr Şirkete yolladığım iletiye yanıt geldi.Ürünlerin ödenen miktarının faturasını yollamışlar.Kargo kutusuna koydukları ise 20 euro indirimli hali.Kısaca bir bardak soğuk su içeceğim. Tek avuntum kargo bedelinden yırtıp fazla beklememiş olmam..

@cazci Hocam öyle düşünmeyin gümrüğün genel uygulaması böyle. Eğer faturada yine indirimi belirtselerdi gümrük yine genel tutardan hesaplardı.

Merhaba arkadaşlar,
bike-components dan kuponu olupta kullanmayacak olan varsa özelden paylaşabilir mi acaba?

Chainreactioncycles dan geçenlerde aldığım lastik geldi ama yanlış geldi, 27,5" almıştım 29" yollamışlar amcamlar. Fatura doğru ama gelen yanlış. Adamlarla iletişime falan geçicem de, daha önce bu şekilde yanlış ürün alan oldu mu? Geri gönderirken sonuçta kargo ücretini ödeyip gönderebiliyorum, sonra o kargo ücretini geri ödüyorlar mı?

Firmayla iletişime geçip kargoyu karşı taraf ödemeli gönderebilirsiniz.

Geri