Özcancan
Argon 18
- Tepki
- 834
- İsim
- Özcan
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ürünlerim geldi arkadaşlar. 2 günde İngiltere den gelen kargoyu MNG kargo 8 günde İstanbul dan getiremedi 😒😒
Bu siteyi ilk kez kullandım ve dün siparişimi geçtim. Velotoze ve dhb ayakkıbı kılıfı ile prime aero handlebar&tape bundle aldım. Kargo ücretsiz oldu. Gelişmeleri de yazarım.
Türkiye satış fiyatı aynı gibi geldi.Teşekkürler ayrıca.Fırsat olup olmadığını bilemem ama uzun süredir stok beklenen Wahoo Bolt chainreactioncycles'ta tekrar stoklara girdi. Bekleyenler kaçırmasın.
Türkiye satış fiyatı aynı gibi geldi.Teşekkürler ayrıca.
bu cihazın ilk çıkış yılı 2017, şu anki versiyonu ile arasında bir fark var mı bilen var mı acaba?Fırsat olup olmadığını bilemem ama uzun süredir stok beklenen Wahoo Bolt chainreactioncycles'ta tekrar stoklara girdi. Bekleyenler kaçırmasın.
bu cihazın ilk çıkış yılı 2017, şu anki versiyonu ile arasında bir fark var mı bilen var mı acaba?
Nasıl tanımlıyor hocam bunu?Bu arada chainreaction yeni üyeliklere 20USD kupon veriyor.
Dün maşa aldım, ben de merak ediyorum. Biraz garip bir satış politikaları var, sitenin mağaza uygulaması rezalet. Kimisi çok iyi diyor siteye kimisi berbat diyor, anlamadım ben de.Son zamanlarda buradan sipariş veren oldu mu? Dikkat etmemiz gereken bir durum var mıdır?