Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain Reaction Cycles

Scudo
Ürünlerim geldi arkadaşlar. 2 günde İngiltere den gelen kargoyu MNG kargo 8 günde İstanbul dan getiremedi 😒😒

Güle güle kullanın. Benim 24.12.2020'de verdiğim sipariş ise hala İngiltere'de görünüyor :) Bu arada Wahoo Bolt stoklara girince Lifeline Prime Armour Road'lardan ben de alıcam.

Bu siteyi ilk kez kullandım ve dün siparişimi geçtim. Velotoze ve dhb ayakkıbı kılıfı ile prime aero handlebar&tape bundle aldım. Kargo ücretsiz oldu. Gelişmeleri de yazarım.

24.12.2020'deki siparişim 12.01.2021'de Türkiye'ye giriş yaptı. 18.01.2021'de gümrükten çıktı ve bugün teslim aldım. (Chainreaction - Trakpak - PTT) Biraz uzun sürdü fakat içerik sorunsuz ve eksiksiz.

Fırsat olup olmadığını bilemem ama uzun süredir stok beklenen Wahoo Bolt chainreactioncycles'ta tekrar stoklara girdi. Bekleyenler kaçırmasın.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Fırsat olup olmadığını bilemem ama uzun süredir stok beklenen Wahoo Bolt chainreactioncycles'ta tekrar stoklara girdi. Bekleyenler kaçırmasın.
Türkiye satış fiyatı aynı gibi geldi.Teşekkürler ayrıca.

Türkiye satış fiyatı aynı gibi geldi.Teşekkürler ayrıca.

Vergisi, kargosu dahil 1900TLye geliyor. Türkiye'de en ucuz 2600TL'ye bulabildim. 3000TL ve 3500TL yazan da var. Stok var mı o zaten tam bir şans işi..

Bu arada chainreaction yeni üyeliklere 20USD kupon veriyor. Onu da düşünce 1700TL'ye kadar iniyor. :)

• Beğen
Tepkiler: mudo77
bu cihazın ilk çıkış yılı 2017, şu anki versiyonu ile arasında bir fark var mı bilen var mı acaba?

Stok sıfırlandı :/

bu cihazın ilk çıkış yılı 2017, şu anki versiyonu ile arasında bir fark var mı bilen var mı acaba?

Donanım olarak bir farkı yoktur ama baya bir firmware update almış.

(link)

• Beğen
Tepkiler: edo83
@kallone Üye oluyorsunuz mail ile aktif mailini tıkladığınızda yazıyor , ödeme sayfasında indirim koduna *EMAIL2021* Olması lazım onu yaziyorsunuz.

@Akbulut Maile geliyormuş hocam aynen, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Akbulut
@noyanyan Bende Euro olarak seciliydi 10euro indirim yaptı.

cahinreactionda indirim vardi bir garmin edge 530 aldim, Turkiyeye gondermedigi icin bulgaristandaki kuzenimin adresini verdim, ingiltere avrupa birliginden ciktigindan simdi Eroi numarasi istiyorlar, onuda almak imkansiz islemler uzadi iade talebi olusturdum bilginiz olsun

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Son zamanlarda buradan sipariş veren oldu mu? Dikkat etmemiz gereken bir durum var mıdır?

Son zamanlarda buradan sipariş veren oldu mu? Dikkat etmemiz gereken bir durum var mıdır?
Dün maşa aldım, ben de merak ediyorum. Biraz garip bir satış politikaları var, sitenin mağaza uygulaması rezalet. Kimisi çok iyi diyor siteye kimisi berbat diyor, anlamadım ben de.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Sipariş iptali için 5 dakikanız oluyor, çok ilginç bir uygulama gibi geldi bana. 10 yıllık ürünleri de satabiliyorlar, sıfır olarak 2013 model bir maşa aldım.

• Beğen
Geçen seferki aldığım maşanın kilitlenme mekanizması bozuk çıktı, bakım yapıp tekrardan çalışır duruma getirmek zor değil ama bu sefer uğraşacağım. Canlı desteğe yazdım, onlar da 3 güne garanti size dönecek dediler.

İndirimden bir şey satın alacaksanız üretim yılına kesinlikle bakın, genellikle herhangi bir bilgi olmuyor. Sipariş listemde birkaç parça daha var, onlarla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşarsam kara listeye alacağım.

• Beğen
Geri