Scudo Sports

Chain Reaction Cycles

Ben de 4 şubatta verdim siparişi (lastik çifti)o gün yola çıktı 10 günde geldi ama numara falan vermediler takip için. Sitede royalmail de öyle bir sistem olmadığı için takip numarası verilmeyeceği yazıyordu.

Bu arada benim paketimin üzerine gift yazmışlar yani 100€'yu geçseydim bile problem yaşamazdım, eğer firmaya söylerseniz 100€ üstünü gift olarak yollayabilirler.

Scudo
16 Kasım da Fox eldiven sipariş ettim (25usd) hala gelmedi.

Alacağım ürün 2007 Look Keo Carbon spd pedal 77€+11€ çok iyi fiyat..Neyse artık başka bişey düşüneceğim

@Mert Bağcılar

16 kasımdamı ? mail attınmı peki? yada siparişler kısmına girdiğinde siparişinin başında complete yazıyormu?

(link)

arkadaşlar linki verdiğim sayfadaki booster (ek fren köprüsü)nü almak istiyorum.

Brand X Alloy v-brake booster (gri renk olan)

bu alışverişi gerçekleştirmek için bana yardımcı olabilecek varmı?

@umutkahraman
güvenli bir site, burdan da fazlasıyla alış-veriş yapan var, fiyat karşılaştırması için birde wiggle.co.uk adresine benzer ürünler için bakmanı öneririm

yardım bekleniyor.

bu siteden alışveriş için ben yardım edebilirim diyen yokmu?

@umutkahraman

Nasıl bir yardım istiyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
daha önce hiç buradan alış veriş yapmadım ama fiyatları ve ürünleri takip ediyorum sitede paypal ile ödeme yapaliceğin yazıyor ilk olarak oraya üye olmalısın sanal bir kart oluşturup paypala o kart numarasını tanımladıktan sonra alışverişi gerçekleştire bilirsin

• Beğen
daha önce bu siteden alışveriş yapmış ve şu andada alışveriş yapıcak ve kargo ücretini payalaşmak isteyen birini arıyorum.

selamlar almak istediğiniz ürün 12.51 usd kargo 14.71 top.27.22 dolar tek alacaksanız bunun üzerinden ikinci ürün için kargo ücreti alınmıyor ben en,son ciddi bir kazık yedikten sonra almamaya karar verdim vısa kredi kartınıza internet şifresi alıp hesap açtıktan sonra paypal,a üye oluyorsunuz.alışverişlerinizi bunun üzerinden yapıyorsunuz.sizi etkilemek istemem ama tavsiye etmiyorum.

• Beğen
@ALİ3544

Kazık mı yediniz yoksa doğru okumayıp, zarar mı ettiniz? İkisi birbirinden çok farklı kavramlar.

• Beğen
@ALİ3544

CRC de bilinçli alışveriş yapıp kazık yenilebilecek bir durum yok.Hatta kara geçilebilecek fırsatlar çok.

• Beğen
Defalarca alışveriş yaptım. İlla Paypal'la uğraşmanıza gerek yok, direk kredi kartınızdan da alışveriş yapabilirsiniz. Ben ablamın kartını kullandığım için şu durumda size yardımcı olamam ama aklınızda şüphe kalmasın, herhangi bir sorunda yardımcı oluyorlar.
En son arkadaşım için gözlük aldığımızda kargo süresi uzamıştı ve adamlar hemen yenisini yollayabiliriz ya da paranızı iade edebiliriz demişlerdi. Neyseki 2 gün daha bekledikten sonra kargo elimize ulaştı.

• Beğen
04, 05, 2010 tarihinde arkadaşıma hediye iki tayt sipariş ettim(ilk defa değil) royal mail ile gönderildiği iletildi yedi iş günü içerisinde elimde olacağı bildirildi.on gün geçtikten sonra çeşitli tarihlerde irtibat kurmama rağmen merak etmememi,eninde sonunda ürünün elime geçeceği bildirildi.02,06,2010 tarihinde ürünle birlikte e,posta aldım sipariş ettiğim taytın ellerinde olmadığından muadili bir ürünle değiştirdiklerini istersem biray içinde itiraz edebileceğimi,özür dilediklerini belirtmişler.bende cevaben kendileri,ile birdaha alışveriş yapmayacağımı bildirdim.

• Beğen
Arkadaşlar Chainreactioncycles.com sitesinden yaklaşık 12 gün önce bir çift lastik aldım. 10 gün öncede kargoya verildiğini öğrendim. henüz kargodan bir haber yok. Kargo ücreti bu kadar pahalı olan bir sitede bu gecikme normal mi. Yaklaşık bir hafta önce Ebay'dan küçük bir kamera aldım kargoya verildiği 5 gün içinde elime ulaştı üstelik kargo bedeli 1 dolardı. Bu lastiklerin her biri için 10 Euro ödedim bu işte bir gariplik var gibi geldi bana. Bu arada umarım Türkiyede dağıtımı PTT kargo yapmıyordur. Yurt dışı gönderilerde paketlerin kaybolma yüzdesinin teslim yüzdesinden fazla olduğunu duymuştum.

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Chainreactioncycles.com' bu siteden bende alışveriş yapmayı düşünüyordum bakalım sizden gelcek sonuca göre bende hareket ediyim bu sitele ilgili bir kaç yazı daha okudum başı ağrıyan bir kaç arkadaş daha vardı umarım sizinkide öyle olmaz

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
2 tane link buldum forumda sanırım konu henüz tam manası ile aydınlanmış değil.

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
ben daha önce 3 sefer oradan alışveriş yaptım.4 iş gününde kargo elime geliyordu. ptt ile geliyorsa biraz daha geç gelir ama merak etmeyin mutlaka oluşur. bir mail ile takip numarasını isteyin olmazsa çünkü yazılan maillara cevam veriyorlar. bu arada bazen stokta yazan ürünler stokta olmuyor ve kargoda gecikme yaşanabiliyor. bu arada 1 keresinde yanlış ürün yollamışlardı geri yolladım bir seferindede yanlış ürün aldığım için geri yolladım. bu tip geri yollamalarda hiç sorun yaşamadım. paramı anında geri ödediler.

Geri