Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Claud Butler oxford 700 hakkındaki görüşleriniz

Arkadaşlar bende bu bisikleti almayı planlıyorum hafta sonları binmek için HB'de 420 lira , bu parayı hak ediyormu uzun vadede ne gibi sorunlar yaratabilir.Kullananların fikirlerinide öğrenmek isterim.

Scudo
Fikri olan yok mu ?

Bisikletten hala memnunum. Parasının hakkını veriyor. Bu fiyata görüntüsü sürüşü iyi bence. Eğer çok yokuşlu yerde kullanmayacaksanız (6 vites olması dezavantajı) güzel.

Vites sayısı az ancak onu ayna kolu değiştirerek çözebilirim sanırım (çok ihtiyaç olursa). Peki memnun kalmadığınız ya da bu böyle olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz bir şey var mı ? Bir de bu benim ilk bisikletim olacak daha önce hantal bisikletler kullandım (ucuz MTB'ler ile stabilize yol) ilk bisiklet olarak önerir misiniz ? (şehir içinde kullanacağım)

@Junastin şehir içinde öneririm bisikleti.bu bisikletin tasarımı dik bir oturuş sağlıyor bunu bilerek alırsanız daha iyi olur.yokuş konusuna gelince inerken ben buraya nasıl çıktım dediğim yokuşlar var fakat kondisyon şart

@metalikfb
Teşekkür ederim tasarımı çok hoşuma gitti açıkçası pek fazla performans beklentim yok , daha çok beğendiklerimde oldu (Carraro Style gibi) ancak bütçem biraz kısıtlı. Oturduğum yerde çok fazla yokuş yok ancak dik oturma pozisyonundan kastınızı anlamadım (biraz yeniyim). TRT' de çıkan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu sayesinde adım atacağım bisiklete. (oradaki yarışçılar dik oturmuyordu aerodimi için mi ?)

@Junastin aerodinami için yarış bisikletleri eğik bir oturuş pozisyonuna sahiptir bu ise rahatlık için dik oturuş pozisyonlu

@Junastin bence eksik yanı jant seti onun haricinde sıkıntı çıkaracak gibi değil.parasını son kuruşuna kadar hakediyor .ben çok memnunum çok şükür

@metalikfb
Birkaç hafta içerisinde alacağım bazı sağlık sorunları oluştu.

Arkadaslar bu bisiklete bende sahibim ve yalan olmasin en az 1000 km yapmistir kendileri ve hala sorunsuz :) tek bir parca degisimi olmadi.

Fakat su sira vitesler cok agir geliyor bana yokuslarda problem yasiyorum. bunu modifiye eden birileri varmidir? aynakol mu degistiniz ne yaptiniz fikir verirseniz sevinirim.

@Alizee
Bu bisikletin arka dişlisi (ruble) vidalı sistem. Vidalı sistemde en fazla 7'li ruble oluyor, bu sebepten arkayı değiştirmek pek mümkün değil. BElki Shimano'nun MegaRange özelliği olan (1. vites dişlisi çok büyük) dişlisi takılabilir ki bu da vites kolu değişimi gerektirir. Aynakol değişimi zaten bir fayda sağlamaz, zira bu bisiklette aynakol tek yaprak. Küçültseniz pedal çevirmekten bitap düşersiniz, büyütseniz bacaklarınız iflas eder. :)
Amma kadarmsar tablo çizdim he. :D Kondisyonunuz düşmüştür, beslenme ve dinlenme ile de alakalı olabilir. Kısacası bisiklette değişime gerek yok bence. Daş gibi maşallah.

• Beğen
Tepkiler: Alizee
arkadaslar merhaba, ben saga sola, spor salonuna, arada sahile falan inip kullanmak icin cok profesyonel olmayan, ortalama bir bisiklet almak istiyordum. bi bisiklete denk geldim hepsiburadada indirim de vardi. tipini de begendim :) alayim dedim, ancak oncesinde bira arastirma yapayim dedim, zira bisikletle ilgili pek bir bilgim yok. cocukken kullanirdik devamli iste o kadar. simdiye kdr hic bisiklet de satin almamistim.
her neyse biraz kurcaladiktan sonra bu bisiklette karar kildim, ancak boyuyla ilgili sikintilar var. kadro olcusu diye birsey varmis , onu da yeni ogrendim.
20" yaziyor hb de bu bisiklet icin. benim boyum 1.91 kilom 90
forumda da bikac yerde okuduguma gore sanirim benim daha buyuk bir bisiklet almam lazim. 25-26-28-29 gibi farkli cikarimlarim oldu ama tekrar danismak istiyorum bilenlere.?

eger bu olmazsa baska markalara bakmak zorunda kalicam tabi ancak kadro konusunu yine netlestirmem lazim belli ki. mesela salcanonun su bisikletine baktim bir de
(link)
kadro 28" aluminyum kadro yaziyor 3 satir asagida kadro olculeri 18"-20" yaziyor anlayamadim simdi hangisi ?

@hopp

22" Urban 100 alın.

@hopp

Baktım şimdi 22" var sizin için daha iyi olur tekrar bakın isterseniz.

@Junastin

o urun bnm amacim icin brz gereksiz pahali geldi. benim baktigim model suydu
(link)
kaldi ki yolladiginiz bisikletin de kadro boyu yazmiyor, sadece jant olcusune gore secim yapiliyor.

Yanlış çeviri var jant ölçüsü 700c kadro boyu değişiyor.@hopp

Geri