arkadaslar merhaba, ben saga sola, spor salonuna, arada sahile falan inip kullanmak icin cok profesyonel olmayan, ortalama bir bisiklet almak istiyordum. bi bisiklete denk geldim hepsiburadada indirim de vardi. tipini de begendim
alayim dedim, ancak oncesinde bira arastirma yapayim dedim, zira bisikletle ilgili pek bir bilgim yok. cocukken kullanirdik devamli iste o kadar. simdiye kdr hic bisiklet de satin almamistim.
her neyse biraz kurcaladiktan sonra bu bisiklette karar kildim, ancak boyuyla ilgili sikintilar var. kadro olcusu diye birsey varmis , onu da yeni ogrendim.
20" yaziyor hb de bu bisiklet icin. benim boyum 1.91 kilom 90
forumda da bikac yerde okuduguma gore sanirim benim daha buyuk bir bisiklet almam lazim. 25-26-28-29 gibi farkli cikarimlarim oldu ama tekrar danismak istiyorum bilenlere.?
eger bu olmazsa baska markalara bakmak zorunda kalicam tabi ancak kadro konusunu yine netlestirmem lazim belli ki. mesela salcanonun su bisikletine baktim bir de
(link)
kadro 28" aluminyum kadro yaziyor 3 satir asagida kadro olculeri 18"-20" yaziyor anlayamadim simdi hangisi ?