@Çetin ŞAHİNÖZ
21.yüzyıl Türkiye'sinde yaşamayı kim ister?!
Geçen sene 250.000 kişi,bu ülkeden KAÇTI..Nasıl oluyor bu?!
Herkes vatanını milletini seviyor sözde ama bedelliye başvuran insan sayısı 450.000 kişi..!!
Eğer seçme şansım olsaydı,tabi ki Türkiye'de bu zamanda yaşamayı seçmezdim,şaka mı yapıyorsunuz?!
Ateist olmam bile yeterli değil mi sizce?!
Ben şimdi spontane,aklıma gelen herşeyi yazıyorum..Aklıma bir haber geliyor,yazıyorum işte..
Aklıma dün bir homo sapiensin yaptığı bir şey geldi şimdi..Bisikletle gidiyorum,suluğuma su dolduracağım,bir parka gireceğim,parkta tadilat varmış,girişteki güvenliğe ''hemen şuradaki çeşmeden suluğumu dolduracağım'' dedim ama bana izin vermedi..''Beyfendi bize sıkıntı olur'' dedi..Ben de hiç itiraz etmedim,döndüm gittim..
Bana su vermedi,böyle bir şey olabilir mi?Yakında da çeşme filan yok..Bisiklet süren insanın suya ihtiyacı olduğunu da biliyordur herhalde ama 10 metre ilerisindeki çeşmeye gitmeme izin vermedi..Böyle hayvanların arasında çocuk mu yapılır?!
''Bisiklet tamircisi'' konusuna da gireyim biraz..3 bisikletçi ile işim oldu..Biri işini düzgün yapıyordu,ona gidiyordum,battı..Diğer ikisi dandik ama iş yapmaya devam ediyorlar..!