Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çocuğunuzun bisiklet tamircisi olmasını ister miydiniz?

Seve seve hemde, oğlum şu akortu yap derken göğsüm kabarırdı

Scudo
4 yaşında kızıma sökmeli takmalı kamyon ve tamirci seti aldım mekanik işlere ilgi duysun diye neden olmasın?

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
@KeremOktay Hocam ben de cinsellik rollerine göre oyuncak alan tüketiciye biraz kırgınım. Arkadaşın kızına uzaktannkumandalı araba almıştım yaş günü hediyesi olarak hiç unutmam. Sevinçten ve kendi kendine hareket eden oyuncaktan çılgına dönmüştü.

@Mehmet Metin Levent Hocam hiç sorma kıza spiderman şapka aldım diye migros kasa görevlisinden laf işitmişliğim var. Kız erkek demiyorum oyuncak alırken kendisine, az daha büyüsün daha kapsamlı mekanik kitleri vb almayı düşünüyorum.

Elbette motorunda devri bitecek

Kendi adıma, ben iyi bir elektrik mühendisi değilim. Ilkokul 4te karar vermiştim ama benim elektronik teknisyeni olmam gerekiyormuş. Üniversitede keyif alarak okumadım. Zaten de şimdi bilgisayar ağlarındaki düzenbazlarla uğraşa boğuşma çalışıyorum. Üniversiteye gitmeyeli motivasyonum, iyi bir yerden mezun olursam iş garantim olur mantığı idi. Bu ise insanı mutlu etmiyor. Bir ara tekstil devi türkiye dediler ama tekstil mühendisi azdı, o dar piyasada iyi onlara kazananlardan sonra tekstil mühendisi sayısı arttı. O güzel maaşlar, o güzel kuşlara binip gitti. Tekstil devi olmadığımız da ortaya çıkınca, çin kotaları da kalkınca hüsran oldu herşey.

Mutlu olacağım işi yapmak çok isterdim. Hâlâ geç kalmış sayılmam ama heba olan 30 yıl var. İnsan ömrü ne kadar ki? Sevdiğiniz işi yaparsanız o ömür azıcık olsun uzar, sevmediğiniz iş ayrıca yüktür. Ömür törpüsü.

Geri