@izterdek
Şu yazıları hakikatmiş gibi lanse ederler,sonra da ''müslüman gençler arasında,deizm neden artıyor?'' diye feryat ederler.Yazı zaten kendi içerisinde çelişkiler barındırıyor.Mesela katil tövbe ederse bağışlanırmış denirken,bir taraftan da katilin öldürülmesi gerektiği belirtiliyor.Şimdi biz bu katili öldürecek miyiz,yoksa tevbe etmesini mi bekleyeceğiz?Neresinden bakarsanız bakın,çelişki.Ayrıca hadis seçimi de,kendi söylemlerini desteklemek amacıyla yapılmıştır.Binlerce hadis arasından,özellikle bazı hadisler seçilerek,sanki İslam dini öldürme üzerine kurulu bir dinmiş gibi lanse edilmiştir.Bu Müslümanlara göre kafalar havada uçacak.Böyle bir şey olabilir mi?Eşini zina ederken yakala,öldür.Çocuğunu öldüreni,öldür.Müslüman dinden çıkmış,öldür.Bu ne Allah(c.c)aşkına?İslam bu mu yani?
İslam bu değil kardeşlerim.İslam'ı yanlış lanse ediyorlar.Aldanmayın bu yazılanlara.Çok şey yazdım iki gündür.İki video ekleyeceğim ki,ne demek istediğim anlaşılsın.
İdamı veya kısası savunanlar fetöcüleri ne yapalım,soruyorum size.Hepsini öldürelim mi?Yalnız birkaç tane değil,binlerce müslümandan söz ediyoruz?Cumhurbaşkanı geçmişte şöyle demişti;
Allah(c.c) aşkına,kısası veya idamı savunan müslümanlar;bunu mu diyorsunuz?Fetöcülerin hepsinin kafasını mı kopartalım?Bu mu yani?
Ben diyorum ki,İslam'ın özü kardeşliktir,sevgidir,hoşgörüdür,akıldır..vb
Bir videoyla dediklerimi ortaya koyacağım.Müslüman dediğin şöyle olur;
Allah(c.c) hepimize akıl,fikir,feraset versin.Hepimizi böyle bir müslüman eylesin.Amin.
Kan kanla temizlen(e)mez.Unutmayın.