9 yaş çocuğun boyu ile alakalı ona tavsiyem 24 inç elbette ama 1.63 boy yazan arkadaşa 24 jant tavsiye ettiler gibi anladım ondan yazdım. Ama kullanabilirse 26 yi denemenizde fayda var uzun bir zaman aralığında bisiklet almanıza gerek kalmaz.9 yaş çocuklar için tavsiyeniz 26 jant mı olur yine?
Bende 46 cm rcx 429 vardı 29 jant onu ayakkta sürüyordu bu sebeple 27.5 falan alayım diyordum.9 yaş çocuğun boyu ile alakalı ona tavsiyem 24 inç elbette ama 1.63 boy yazan arkadaşa 24 jant tavsiye ettiler gibi anladım ondan yazdım. Ama kullanabilirse 26 yi denemenizde fayda var uzun bir zaman aralığında bisiklet almanıza gerek kalmaz.
O zaman geriye kaldı marka model bulmak )26 yı ben bile sürüyorum arasıra boyum 1.68 S kadro boyu nu geçene kadar şimdi aldığınız S kadro 26 yı sürebilir.
Konudan bağımsız çok sevdiğim bir bisiklettir.rcx 429 güzelmiş. Tavsiye eder misiniz?
Merhaba.
9 yaşında kızıma doğum günü hediyesi olarak bisiklet almayı düşünüyorum. Çok sık olmasa da 1.58 boyundaki eşim de kullanabilir ara sıra.
Fikirlerim şunlar;
Öncelikle eğer uygun olacağını düşünüyorsanız uzun vadeli kullanabileceği 26 jant düşünüyorum. Büyük olur derseniz mecburen 24 jant.
Genelde şehirde kullanılacak. Park, bahçe, bisiklet yolları vs. Şehir bisikleti düşünüyorum bu yüzden. Dağ bisikletleri daha hantal oluyor diye duydum.
Üst borunun daha rahat kullanabilmesi için eğimli olması daha uygun olur sanki.
Hafif olması için alüminyum kadrolu model düşünüyorum.
Vites geçişleri rahat olan bir model olursa iyi olur. Bakımı daha rahat olacağı için V fren düşünüyorum.
Yukarıda yazdığım kriterlere göre hangi modeli önerirsiniz? veya kriterlerimi revize mi etmeliyim? Teşekkürler şimdiden.
Düşündüğüm bazı modeller:
318163 dosyayı görüntüle
318164 dosyayı görüntüle
Merhaba.
9 yaşında kızıma doğum günü hediyesi olarak bisiklet almayı düşünüyorum. Çok sık olmasa da 1.58 boyundaki eşim de kullanabilir ara sıra.
Fikirlerim şunlar;
Öncelikle eğer uygun olacağını düşünüyorsanız uzun vadeli kullanabileceği 26 jant düşünüyorum. Büyük olur derseniz mecburen 24 jant.
Genelde şehirde kullanılacak. Park, bahçe, bisiklet yolları vs. Şehir bisikleti düşünüyorum bu yüzden. Dağ bisikletleri daha hantal oluyor diye duydum.
Üst borunun daha rahat kullanabilmesi için eğimli olması daha uygun olur sanki.
Hafif olması için alüminyum kadrolu model düşünüyorum.
Vites geçişleri rahat olan bir model olursa iyi olur. Bakımı daha rahat olacağı için V fren düşünüyorum.
Yukarıda yazdığım kriterlere göre hangi modeli önerirsiniz? veya kriterlerimi revize mi etmeliyim? Teşekkürler şimdiden.
Düşündüğüm bazı modeller:
318163 dosyayı görüntüle
318164 dosyayı görüntüle
24 şuan için ideal olur. Salcano bodrum modeline de bakabilirsiniz.
Gaint alight'a da bakabilirsiniz
Teşekkürler. İnceleyeyim modelleri. Peki marka kalite sıralaması nasıldır bu modeller için? (binachi-carraro-kron-giant-salcano)
merhabalar,
oğlum için bisiklet tavsiyenize ihtiyacım var. 12 yaşında 151 cm boyu. decathlon'da fikir vermesi açısından 24,26 ve 28 inc bisikletleri denedik. 26 inc ile rahat etti. sanırım seçimimiz boy olarak bu yönde olacak. sonuçta oturduğumuz semtte ve site içinde bisiklet kullanacak. Ankara'da olup bilenler vardır belki Çayyolu Türkkonut'ta yaşıyoruz. mahallemiz tepelik bir alana kurulu olduğu için yollarımız bayağı yokuşlu. öğrenmek istediğim ne tür bir bisiklet almalıyım ve marka model tavsiyesi. yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Çocuğun boyu ile jant ebatı alakalı ama kadro boyu daha önemli.merhabalar,
oğlum için bisiklet tavsiyenize ihtiyacım var. 12 yaşında 151 cm boyu. decathlon'da fikir vermesi açısından 24,26 ve 28 inc bisikletleri denedik. 26 inc ile rahat etti. sanırım seçimimiz boy olarak bu yönde olacak. sonuçta oturduğumuz semtte ve site içinde bisiklet kullanacak. Ankara'da olup bilenler vardır belki Çayyolu Türkkonut'ta yaşıyoruz. mahallemiz tepelik bir alana kurulu olduğu için yollarımız bayağı yokuşlu. öğrenmek istediğim ne tür bir bisiklet almalıyım ve marka model tavsiyesi. yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.