Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Continental GP4000S II

geçen hafta yarılan ön lastiğimin yerine bu lastikten satın aldım. çok beklememek için ilk tercihim yurt içi mağazalar oldu ve erdoğanlarda buldum: (link)

erdoğanlarda bu fiyatı (549 tl) görünce bir de yurt dışına bakayım dedim:
(link)

erdoğonlarda 549 tl olan lastik, wiggle'da 28,52 euro + 4,14 euro kargo + 5.13 euro gümrük vergisi = 37.79 euro
yani kuru ortalama 7,20 tl ile hesaplarsak 272 tl yapıyor.

erdoğanlar: 549 tl-wiggle: 272 tl

merak etmeden duramıyorum. ben parekende olarak bu lastiği 272 tl'ye getirtebiliyorsam, erdoğanlar toptan olarak hangi fiyattan alıyor da bu fiyata satabiliyor.

Dosyalar

• IMG_2376.JPG
    IMG_2376.JPG
    62,5 KB · Okunma: 83
Scudo
Hizmet sektörüne gireceksin bu memlekette. "Bi bungee jumping 100 dolar olur mu kardeşim taiwanda 2 dolar" diyen çıkmaz. Çıksa da sorun olmaz. Ama bisiklet satıyorsan yandın, wiggle dan tut aliexpress e herkesten ucuz satmak zorundasın.

@halil halil
evimde oturuyorum bilgisayarımda açık iki ayrı sayfa var, birindeki fiyat diğerinin 2 katı. sipariş verirsem yaklaşık 3-4 gün arayla ikisi de evime kadar gelecek. ben 3-4 gün gecikmeli gelecek olan ama fiyatı diğerinin yarısı kadar olanı tercih ediyorum. ben bu lastiği ingiltere'ye bizzat giderek almıyorum yani. ama siz 2 dolara bungee jumping yapmak isterseniz taiwan'a bizzat gitmek zorundasınız ve yaklaşık 1000 dolar gibi bir fiyata gelecektir size o bungee jumping. o yüzden buradaki 100 dolar fiyata kimsenin sesi çıkmaz. çünkü tercih şansları yok, ama benim var ve onu kullanıyorum.

ayrıca ucuz satmak zorunda da değiller. 100 tl fark olsaydı dahi ben lastiği beklememek için buradan alacaktım. sadece 7,20'lik euro kuruna, kargosuna, gümrük vergisine rağmen hala fiyat farkı 2 kat olmasın bari diyorum

@soner83
Aynen ben de onu diyorum.
Ucuz satınca daha çok satacağını bilir. Ama satıcı ucuz satmak istemiyor. Kendi bileceğidir. Bıktırmışlar demekki firmayı ucuz satmıyor.
Hem herkes bizim gibi genç değil. Kimisi çalışıyor kimisi ünlü kimisi futbolcu , kimisi kargo alabilecek adrese sahip değil.
Bak mesela aşağıdaki ürün kargo dahil 50 lira 8 dolar. adam 6 ayda 5 tane satamadı takip ediyorum.
(link)
yurtdışında 28 euroartı 20 euro kargo.
(link)
O yüzden bırakalım serbest piyasada satabilen satsın.

Geri