Cicikusss
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Alperen K.
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Diğer
Merhabalar iyi forumlar goat 1.0 modelini yeni aldım vites değiştirdikten sonra başka bir daha vites değiştirmedi aynı viteste kaldı bunu nasıl düzeltebilirim ekstradan fren ayarını yaptırmıştım ama durma süresi hala uzun bunu nasıl geliştirebilirim
@Spartiat kutudan çıkma set hocam herhangi bir değişiklik olmadı 2-8 de kaldı
anladım hocamşu videodaki işlemleri yapsam hallolur yani değil mi
...1.si bisikletteki ön fren anlamadığım bir nedenle tekerleğe sürtmeye başladı v fren var ...
...2. Ye gelirsek bu tek kol yaprak gibi bir şeyler söyledi arkadaşlarım , avantajları dejavtajlarını yazabilecek biri varmı eğer takmamı önerirsenizde nasıl takabilirim her bisiklete olabiliyormu...
...bir sorum daha var corelli via 3.2 yi satıp üstüne azık para koyarak trek utopia almayı düşünüyorum 2. El performans bakımından bilen varmı hareket teker transfer drop vbleri atılabilirmi fotoraf olarak koydum zaten
bende yol bisikletini satıp goat 1.0'ı 3 yıl önce aldım hala kullanıyorum sorunu çok. bisiklet dünyasındaki en dip seviye bu sanırımMerhabalar iyi forumlar goat 1.0 modelini yeni aldım vites değiştirdikten sonra başka bir daha vites değiştirmedi aynı viteste kaldı bunu nasıl düzeltebilirim ekstradan fren ayarını yaptırmıştım ama durma süresi hala uzun bunu nasıl geliştirebilirim
İşte böyle eski ya da dandik markalı kadro varsa direk elektrikliye çevirmek gerekli. Bari o şekil işe yaramış olur.bende yol bisikletini satıp goat 1.0'ı 3 yıl önce aldım hala kullanıyorum sorunu çok. bisiklet dünyasındaki en dip seviye bu sanırım
Goat 2 yi bilmiyorum ama goat 1 tamamen çöp bidonu gövdesi çok esnek disk sürtmelerine hazır ol.üzerinde gelen tüm parçaları da kötü hiçbir modifikasyon bu aleti duzeltemez ucuz diye alma bence almayi düşünüyor isen. Satın alanların sadece şikayeti olur hiçbiri mutlu değildir benim gibi tamahkâr kişiler dışındaGoat 1.0 kullananlara bir sorum var, hidrolik grupsete geçmeye müsait mi (kadrodaki kablo tutucular hidrolik fren kablosu tutabilecek şekilde mi)? Sonradan 2.el parçalarla Tiagra/GRX400 kullanarak Goat 2.0 gibi bir hale getirmek gibi bir fikrim var.
Corelli Boolva RC100'ümü satıp üzerine bir miktar ekleyip Gravele yönelmek istiyorum. Aklıma yatan modeller arasında Goat 1.0, Goat 2.0, Bisan all trail GRX400 veya Carraro G4 var. Yazın ortasına kadar dayanabilirsem aslında staj paramı katıp bir iki Bir şeylerimi satarak 2. el olarak Bisan all trail GRX400 veya Goat 2.0 gibi hidrolik disk frenli modelleri almaktan yana gönlüm. Yerli olmasını istediğimden Goat 2.0 daha çekici geliyor ama paramızla rezail olmaya gerek yok sanırım. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için eğer dayanabilirsem goat 1.0dan sakınacağım.Goat 2 yi bilmiyorum ama goat 1 tamamen çöp bidonu gövdesi çok esnek disk sürtmelerine hazır ol.üzerinde gelen tüm parçaları da kötü hiçbir modifikasyon bu aleti duzeltemez ucuz diye alma bence almayi düşünüyor isen. Satın alanların sadece şikayeti olur hiçbiri mutlu değildir benim gibi tamahkâr kişiler dışında