üslup ve hitap sorunumdan dolayı kendimi kınıyorum... Çok ayıp etmişim, merhaba denir mi ya şu kullandığım kelimeye bak küfürden farkı yok...Çıkmayan goat 2.0 hakkında...
236619 dosyayı görüntüle
Bunu bilip sormalıydım...üslup ve hitap sorunumdan dolayı kendimi kınıyorum... Çok ayıp etmişim, merhaba denir mi ya şu kullandığım kelimeye bak küfürden farkı yok...
236627 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun umarım istediğiniz bisikleti alabilirsiniz. Corelli aleminiyum firması bisiklet piyasasından da bir pay kapalım dermişçesine sektöre girmişler sanki. Goat2 nin bahsedilen özellikleri üzerinde kabloların dışarıdan geçmesi ve alın borusunun düz olması gravel modelleri arasında sadece corelli de var. Sadece pay kapmaya çalışan bir sistemleri var ciddi bir bisiklet yok karşımızda zaten sadece f/p ürünü var ama kağıt üzerinde tabi.Vallaha gına geldi bu corelliden... Parasını ödediğim için iptal de edemiyorum. Ne goat mış arkadaş... 9 aydır çıkartamadılar... Şikayet oluşturdum, arayıp ücret iadesi yapabiliriz isterseniz diyorlar. Kardeşim ben bisikleti sipariş ettiğimde dolar 6 liraydı şimdi 7.35 olmuş. O zaman benzer özellikte bisikletler şimdi 600-1000 tl arası pahalılanmış zam gelmiş. Sen neden bana sattığın ürünü çıkartmıyorsun. Yerli malı diye sipariş veren kafamı.......
Son zamanlarda araştırdım baya şikayet var internette bu firmayla ilgili, gerek satış gerek teknik destekle alakalı... Sözde sizi mağdur etmemek adına goat 1 yollayalım 2 gelince onunla değişiriz falan dediler, şimdi yine attığım mesaja dönüş yapmıyorlar... Bu forumda ilk başlarda eleştiri yazan arkadaşlara karşı "biraz ılıman olun yerli malı destekleyelim" falan yazıyordum. İnsanlar tecrübe etmişler demekki... Harbi paramla rezil oluyorum şaka gibi...
Her geçen gün daha çok sinir olmaya başladım. Sezon bitti be sezon... Ağustosun yarısı oldu 6 aydır taksit ödüyorum ortada bisiklet yok. Enayimiyim lan ben! Corelliden uzak durun!
Ya vallaha şeytan diyor git g2 al kafan rahat etsin... Ama bunlardan o grup setli bisikleti o fiyata alıp biraz kullanıp satacağım kesinlikle. Seneye 2021 model g2 alacağım. Maddi olarak daha az zorlamış olurum kendimi...Geçmiş olsun umarım istediğiniz bisikleti alabilirsiniz. Corelli aleminiyum firması bisiklet piyasasından da bir pay kapalım dermişçesine sektöre girmişler sanki. Goat2 nin bahsedilen özellikleri üzerinde kabloların dışarıdan geçmesi ve alın borusunun düz olması gravel modelleri arasında sadece corelli de var. Sadece pay kapmaya çalışan bir sistemleri var ciddi bir bisiklet yok karşımızda zaten sadece f/p ürünü var ama kağıt üzerinde tabi.
Size üretmeyeceklermiş dediğimde firmanın size olan dönüşü ‘dediko onlar inanmayın’ tavrı zaten bana garip gelmişti kurumsal bir firma esnaf ağazıyla konuşması bana sezona yetiştiremeyeceklerinin izlenimini vermişti. Sizi de bisikletten mahrum ettiler. En başta g2 veya bisan modellerinr yönelebilirdiniz ama geç değil gönlünüze göre olsun.
Ben de mart dan beri bekliyordum. En son dayanamadım aldım iyi etmişim pişman değilim elimin altında goat 1 var uzun uzun inceleme fırsatım vardı. O kadro jant ın üstüne o komponentin g2 deki kadar tat vereceğini zannetmiyorum açıkçası.Ya vallaha şeytan diyor git g2 al kafan rahat etsin... Ama bunlardan o grup setli bisikleti o fiyata alıp biraz kullanıp satacağım kesinlikle. Seneye 2021 model g2 alacağım. Maddi olarak daha az zorlamış olurum kendimi...
Valla ikinci el e pek sıcak değilim, gider paramı biriktirir uygun olduğum zaman bana ait ürün alırım kafasındayım hep. Şimdi düğün olayım var ona yakın 2500 tl masraf edip g2 ye geçiş yapamadım. Ama dediğim gibi seneye çok rahat gidip g2 hatta belki g4 alırım.Ben de mart dan beri bekliyordum. En son dayanamadım aldım iyi etmişim pişman değilim elimin altında goat 1 var uzun uzun inceleme fırsatım vardı. O kadro jant ın üstüne o komponentin g2 deki kadar tat vereceğini zannetmiyorum açıkçası.
Sayfaya yazmıştım 2. El satmaya başlayanlar var denk getirebilirsen o da mantıklı onu da düşünenilirsin.
Benim düşüncem o bisiklet olsaydı sonraki senelerde soulrider den çelik gravel kadrosu alma gibi bir planım vardı. Sırf komponent fiyatına bisiklet alıyoruz diye bekledik zaten.Ya vallaha şeytan diyor git g2 al kafan rahat etsin... Ama bunlardan o grup setli bisikleti o fiyata alıp biraz kullanıp satacağım kesinlikle. Seneye 2021 model g2 alacağım. Maddi olarak daha az zorlamış olurum kendimi...
O zamanlar gelsin kesinlikle buralardan tavsiyeleri alacağım zaten 🤪Benim düşüncem o bisiklet olsaydı sonraki senelerde soulrider den çelik gravel kadrosu alma gibi bir planım vardı. Sırf komponent fiyatına bisiklet alıyoruz diye bekledik zaten.
Bu bisikleti alacaksanız daha sonra kadro maşa jant değişikli de yapılabilir.
10 gün salı günü dolacak... Cumaya geldik... Bakalım yine yalan mı yoksa üslubumuza mı laf edecekler...rezillk resmen...Çıkmayan goat 2.0 hakkında...
236619 dosyayı görüntüle
hocam benim bildiğim kadarıyla maşalarda problem olmuş, tekrar üretiliyormuş. Tabi pandemi nedeniyle süreç oldukça uzamış..Ne oldu bu goat 2.0 arkadaşlar yahu? Bu zamana kadar savundum savundum koronadır aksaklıktır vs ama soğuttular valla çok kendilerinden... Bayramdan sonra da bi gelişme olmazsa bayiden siparişin iptalini ve ücret iadesini istemeyi düşünüyorum. Hem corelli hem de korel oluşumları marka değerlerine çok büyük zarar veriyor bu tavırlarıyla... Hayır çıkın resmi bi açıklama yapın bari...
Ben bisan all-trail aldım krediyle. memnunum almadıysanız halen düşünebilirsinizArkadaşlar gravel bisiklet alma aşamasındayım forumda sürekli goat 2.0 yazıldığını görüyorum sizce goat 2.0 mı yoksa gravel g4 mü?
aynı fikrim var benim de o nedenle bisanı aldım. Tüm komponentleri yaptırabilirsem #soulrider a aktaracağımBenim düşüncem o bisiklet olsaydı sonraki senelerde soulrider den çelik gravel kadrosu alma gibi bir planım vardı. Sırf komponent fiyatına bisiklet alıyoruz diye bekledik zaten.
Bu bisikleti alacaksanız daha sonra kadro maşa jant değişikli de yapılabilir.
Aman uzak dur 6 aydır bisiklet bekliyoruz burada , üretemediler. Sakın...Merhabalar kız arkadaşıma Corelli Sandy 7.0 almayı düşünüyorum tavsiye edermsiniz ? Yada şöylede sorayım Corelliyi tavsiye edermisiniz