Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corelli

Scudo
@Cryptolga öyle üst seviye değil ama eğer ara ara gezi amaçlı alacaksanız işinizi görür. Seviye bakımından 3 yıllık corelli tecrübeme dayanarak giriş ve orta seviyede bi marka.
Kalite bakımından da aynı şekilde öyle aman aman bi marka değil. Ama fiyat/performans ürün bakımından bana göre en iyi marka

@celilyafes yok öyle çok sık kullanılmiyacak işte alışverişe kısa mesafe pazar ihtiyacı arada sırada kısa orta mesafe geziye gibi gibi. Peki hocam istesek bu ürüne Sandy serisine sepet alıp takma şansımız varmı ?

yok öyle çok sık kullanılmiyacak
hocam mesajı yeni bakabildim kusura bakmayın. Bisikleti sık da kullanabilirsiniz. Yanlış anlaşılma olmasın. Burda pro bisiklet olmadığı için bu şekilde ifade ettim. Sandy serisine baktım sepet takılmaması için engel görmedim ama siz yine de takacağınız sepetin bisiklete uygun olup olmadığını aldığınız yere sorun. Ben sürekli aktif olarak kullanıyorum. Çok şükür bakımlar dışında çok büyük masraf çıkarmadı. Ki bakımları da kendim yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cryptolga
Umarım bu başlığı Corelli'nin bir yetkilisi takip ediyordur. Hem firma hem de bu firmadan bisiklet alacaklar için yeni aldığımız trivor 6.0 deneyimlerimi paylaşayım.
Bisikleti internetten alıp zor bela kargocuların elinden kurtardıktan sonra yetkili servise kurulum için götürdük. İlk etapta bisiklet güzel görünse de yakından incelediğimde boya kalitesinin iyi olduğu fakat boyadan sonra uygulanan çıkartma ve baskıların kalitesiz uygulaması özensizdi. Hem jantlarda hemde kadro üzerindeki çıkartma ve logolara firma daha çok dikkat etmeli.
Kuruluma geçince enteresan bir şekilde vites ayarlarını bir türlü yapamadık ustalığımızdan şüphe duymadığımızdan vites sistemini incelemeye başladık ki ne görelim arka aktarıcı teli arka fren teline çapraz geçirilmiş ve ayna kol altına takılan ve vites tellerine klavuzluk yapan plastik parça yerinden gevşemiş vaziyetteydi. Plastik parçayı yerine takmak istediğimizde ise vida yuvasının yalama olduğunu ve parça üzerinde gelen vidanın vida deliğine serbestçe girip çıktığını gördük. Bu sorunları halledip vites ayarına tekrar geçtiğimizde ise arka aktarıcı kolunun düzgün çalışmadığı vites düşürme tetiğinin basıldıktan sonra kendiliğinden yerine gelmediğini gördük. Kısaca Corelli firması yerli üreticilikten gelen avantajını kar ve satışa yansıtmak istiyorsa kalite kontrolü es geçmemeli bisikletlerini neredeyse kullanıma hazır paketlemeli firmasını ve adını böyle ufak sorunlarla anılır olmaktan çıkarmalı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen yerli bisiklet seçmekten mutluyuz bahse konu firmanın geleceğinin parlak olacağını düşünüyoruz.

Corelli Aero RC 109 alan kullanan varsa yazsın lütfen. Nasıl bir ürün olduğunu çok merak ediyorum(Fiyatı- Performansı falan). :hımm:

Hatta Youtube videosu olsa süper olur :harika:

Güncelleme yapayım bu gün itibariyle corelli bozuk vites kolunu yetkili servise gönderdi. Takribi 17 gün ve bence uzun bir süreç.

Son düzenleme:
Güncelleme yapayım bu gün itibariyle corelli blzuk vites kolunu yetkili servise gönderdi. Takribi 17 gün ve bence uzun bir süreç.
Hocam o çapraz geçme sorununu nasıl çözdünüz, tüm trivor 6.0 larda var galiba.
Uyanıklar yanlış yaptıklarını anlayınca, tüm fren telini kablo kanalı ile götürmüşler
Trivor 7.0 da hidrolik borusunu üst kadro borusundan götürmüşler. Yani bizde ki durum 7.0 da yok.

Yeni başlayan bana Snoop 5.3 önerir misiniz?

@rognam fiyat performans olarak şahsen tavsiye etmem. 1500 liralık bisiklette çelik aynakol çelik gidon, sele borusu da keza öyle. üstelik ilk defa duyduğum hidrolik fren seti var. Bu fiyatlara başka modellerine bakabilirsiniz. frenler özellikle ileride başınıza dert olursa canınız sıkılılr. tabi bu bisikleti kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa daha verimli olur. Bunlar şahsi düşüncelerim.

@celilyafes hocam cevap için teşekkürler sizin öneriniz ne olabilir 1500 1700 bantlarında

@rognam şehir bisikleti olarak bulabilirseniz carraro 321, corelli trivor 7.0 olabilir.Dağ bisikleti olarak corelli dusty, atrox olabilir. Bu fiyat aralığında yeni trivor 6.0 aldım. Eğer 52 kadro gri carraro 321 bulabilseydim carraro alacaktım.

• Beğen
Tepkiler: rognam
900 tlye aldigim correlli icin kücük bi guncelleme yapmak istiyom. Tabiki bu fiyattan harika bir performans beklenmez ama maşa gerçekten berbat. Yani bi kaç mm zar zor iniyordu. Biraz ugrasinca çeyreğine en fazla getirebildim.

Göbeklerde çok kötü.

• Muhteşem
Tepkiler: Geronix
Corelli Fit Bike 1.0 için Tavsiyeler

1. Ruble 14-34 Shimano Mega Range olacak.
2. Kadro 700*35 lastiklerin takılmasına imkan verecek biçimde revize edilecek.
3. Fiyat 2 bin liranın altında tutulacak.
4. 2021'de şehir bisikleti klasmanında piyasanın tozu artırılacak. Silip süpürülecek.

2021'de çok para kazanmak isteyen firmaya tavsiyelerim bunlardır.

Önüme gelene fit bike öneriyorum. Kimsenin elinde kalmadı. Bayiler yok çekiyor müşteriye.

Önerilerim bana geri dönüş yapanlara dayanıyor. Yokuşlar için daha hafif bir ruble, iğrenç şehir içi yollarına karşı mukavemet için daha geniş lastik. Veee aynı biçimde rekabetçi bir fiyat...

900 tlye aldigim correlli icin kücük bi guncelleme yapmak istiyom. Tabiki bu fiyattan harika bir performans beklenmez ama maşa gerçekten berbat. Yani bi kaç mm zar zor iniyordu. Biraz ugrasinca çeyreğine en fazla getirebildim.

Göbeklerde çok kötü.
Hocam o kadar haklısınız ki... Maşa rezalet şu an sanki kilitli maşa kullanıyorum. Ne kadar zorlarsam zorlayayım inmiyor dondu sanki. 300 TL'ye aldığımız 8 yıllık bisikletin maşası daha iyi çalışıyor. Göbeklerde de çok yüklenince gıcır gıcır ses çıkarıyor. Maşaya dokunmuyorum böyle daha iyi hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kinoksit
Hocam o kadar haklısınız ki... Maşa rezalet şu an sanki kilitli maşa kullanıyorum. Ne kadar zorlarsam zorlayayım inmiyor dondu sanki. 300 TL'ye aldığımız 8 yıllık bisikletin maşası daha iyi çalışıyor. Göbeklerde de çok yüklenince gıcır gıcır ses çıkarıyor. Maşaya dokunmuyorum böyle daha iyi hissediyorum.
Göbekelre bende deginecektim fakat unutmusum. Evet ses gercekten var ozellikle arka gobekte.
Bu arada maşayı en azindan biraz daha acmak için wd 40 sıkabilirisniz. Sıktıktan sonra temizleyip yağlayabilirsiniz. Fakat yağ yoksa sadece wd 40 ta isinizi görebilir

Corelli Fit Bike 1.0 için Tavsiyeler

1. Ruble 14-34 Shimano Mega Range olacak.
2. Kadro 700*35 lastiklerin takılmasına imkan verecek biçimde revize edilecek.
3. Fiyat 2 bin liranın altında tutulacak.
4. 2021'de şehir bisikleti klasmanında piyasanın tozu artırılacak. Silip süpürülecek.

2021'de çok para kazanmak isteyen firmaya tavsiyelerim bunlardır.

Önüme gelene fit bike öneriyorum. Kimsenin elinde kalmadı. Bayiler yok çekiyor müşteriye.

Önerilerim bana geri dönüş yapanlara dayanıyor. Yokuşlar için daha hafif bir ruble, iğrenç şehir içi yollarına karşı mukavemet için daha geniş lastik. Veee aynı biçimde rekabetçi bir fiyat...
Şu an 1600 tl ye fit bike 1.0 alınırmı sizce ben 150 bin nüfuslu yokuşu olmayan bir ılçede yaşıyorum okula çarşıya pazara kullanmak için bisiklet almak istiyorum ne dersiniz

Şu an 1600 tl ye fit bike 1.0 alınırmı sizce ben 150 bin nüfuslu yokuşu olmayan bir ılçede yaşıyorum okula çarşıya pazara kullanmak için bisiklet almak istiyorum ne dersiniz

Alınır. İkinci elleri 1100 e satılıyor. Bakabilirsin.

Geri