Scudo Sports

Corelli

@Greystone
peugeot gtr920 nasıldır sıfır 2000 tl clarisli fakat 50cm kadro boyu var benim boyum 170 iç bacak boyum 78cm bana uyarmı bu bisiklet ?

Scudo
Bu arada fren pabuçlarını ben de 4.gün değiştirdim. Baradine 471C ile , tutuş arttı , ayarlarını da iyi yaptım yani janta değen kısımlarını daha da yaklaştırdım , stok halinde 1 cm falan boşluk vardı , benim yaptığım ayarda 3-4mm gibi boşluk bıraktım , frene dokunmamla harekete geçmesi bir oluyor böylece daha az kuvvet uygulamam yeterli oluyor. Tavsiye ederim.

@ahmetmayda ben ikinci el aldım 3 hafta oluyor. İlk bisikletim araştırdım aldım ama tecrübem olmadığı için birazda gaza geldim aldım. Ama biraz pişman oldum gibi. Çünkü eksikleri çıktı biraz. Mesela ön göbek ve orta göbekte sorun varmış sürdükçe almadım. Frenler hidrolik arka fren ön gibi yumuşak değil. Birazda çizik var filan. İlk başta değil ama sonradan eksikler kendini belli ediyor. Ya bu işlerden anyalan arkadaşınızla alacaksınız yada sıfır filan. Yada çok temiz bakımını filan yapan bisikletten anlayan kullanıcıdan almak lazım. Benim kinin zincir ruble ayna kol deli gibi çamulaşmış hiç bakım yapmamış mesela önceki sahibi bu bile sıkıntı. Biraz uygun fiyata aldığımı düşünüyorum biraz öyle teselli buluyorum kendimce :).Birde sıfır alınan taksit olayı var

@ahmetmayda
güzel bisiklet tahminen tam sana uyabilir denemek gerek tur atmana izin veriyorlarsa 1-2 tur at ona izin vermezlerse üstüne otur elini gidona rahat erişiyorsa sorun olmaz
kr100'e göre donanım olarakta daha iyi bir bisiklet

@Serdarx
büyük ihtimal sıfır gtr920 buldum onu alacağım
@Greystone
bakalım önümüzdeki hafta gideceğim inşallah olur internette en ucuz 2500 tl

@ahmetmayda
İnşallah keyifle binersin şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: ahmetmayda
@ahmetmayda ben daha bu gün mağzaya gidip kendime bir tane aldım normalde sora setli bir şeyden aşşağı inmem diyordum ama bisikleti ilk gördüğüm anda gerçekten içime sinerek aldım bisikleti rengi olsun kadro dizaynı olsun gerçekten çok hoşuma gitti ama daha elime geçmedi 1 hafta sonra elime geçicek ve bir konu açıp orada bütün hissettiklerimi yazmayı düşünüyorum

• Beğen
@Greystone
ürünün fiyatı 2700 olmuş sabah 2000 idi :(

(link)

• Beğen
Tepkiler: efaruk
@ahmetmayda
sen bisikletçilere git alırsın 2000 liraya pazarlıkla internete bakma fiyatlar yüksek normalden 2200-2300 'e felan var zaten bazı sitelerde

• Beğen
Tüm forum üyelerine ve okurlarına selamlar. Tur bisikletimi elden çıkarıp yol bisikletine geçmek istiyorum ve gözüme uygun fiyatıyla Corelli Kr 100 modeli çarpıyor. Kullananlara veya duyanlara sorulur bu f/p ürünümüzde herhangi "nası ya?" dedirten tasarım hatası veya olmazsa olmaz olan ve olmayan bir parça, kronik bir arıza vb. var mıdır? Zira bu fiyatta göze çarpan iki model Kron Rc 1000 ve Corelli Kr 100 ancak Corelli nin claris ekipmanları adeta "onu alma beni al!" diye bağırıyor. Bu bisikletle ilgili iyi-kötü tecrübesi ya da duymuşluğu olan varsa yardımcı olması çok makbule geçer, cevaplarınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar dilerim.

@Aruera Bugün fuar açıldı Eskişehir'de. Gelme imkanınız varsa bir bakın derim.(Corelli firmasıda fuarda olacak)

• Beğen
Tepkiler: Aruera ve MAERKEK
2. Yılımı doldurdum Corellimle.Hayatımda ilk defa marka fanlığı yapıyorum ki bence doğru da yapıyorum. Kendilerini geliştirdikleri, en başta ülkeye bi şeyler kazandırdıkları ortada kendilerini tebrik ediyorum??

Bisikletin görselliğinde en önemli noktalardan biri de maşa. Böyle dümdüz maşaları beğenmiyorum. Fitness bisikleti hoş duruyor ama o maşa nedir öyle? ?‍♂️

Bisikletin görselliğinde en önemli noktalardan biri de maşa. Böyle dümdüz maşaları beğenmiyorum. Fitness bisikleti hoş duruyor ama o maşa nedir öyle? ?‍♂️
Bence Pinarello'nun eski maşası çok güzeldi :harika:
5e0c2eb4df4b77f744e6118084784e8c.jpg

Geri