Scudo Sports

Corelli

@ExKyotoo @Kinoksit bende 520yi düşünüyorum ama ondada kilitsiz maşa varya o aklıma takıldı sizce çok mu önemli

Scudo
@rognam Düz maşa kullanıyorum çok yorum yapamam aslında ama süspansiyonlu maşa 1 kez kullandım o da Snoop serisiydi zaten. Kilitsizdi ama bir süre sonra yapıştı kaldı. Düz maşa gibi kullanınca süspansiyon gereksizmiş diyip bisikleti değişince düz maşa aldım. Maşa kaliteliyse ve çok kendini salmıyorsa bence kilitsiz olması dert değil.

@ExKyotoo @Kinoksit bende 520yi düşünüyorum ama ondada kilitsiz maşa varya o aklıma takıldı sizce çok mu önemli
Ben corellinin chronic diye bir serisini kullaniyorum. Genellikle arazide sürdüğüm için gerek olmuyor. Hatta bu fiyattaki maşalar o kadar verimli olmadığı için düz yolda abartı bi sorun yaşamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@rognam Düz maşa kullanıyorum çok yorum yapamam aslında ama süspansiyonlu maşa 1 kez kullandım o da Snoop serisiydi zaten. Kilitsizdi ama bir süre sonra yapıştı kaldı. Düz maşa gibi kullanınca süspansiyon gereksizmiş diyip bisikleti değişince düz maşa aldım. Maşa kaliteliyse ve çok kendini salmıyorsa bence kilitsiz olması dert değil.
Anladım teşekkürler yani rockrider öneriyorsunuz
Ben corellinin chronic diye bir serisini kullaniyorum. Genellikle arazide sürdüğüm için gerek olmuyor. Hatta bu fiyattaki maşalar o kadar verimli olmadığı için düz yolda abartı bi sorun yaşamıyorum
Anladım teşekkürler yani rockrider öneriyorsunuz
Bu arada siz ne kullanıyorsunuz

@rognam bu arada rockrider önermemin sebebi kesinlikle marka ismi değil. Aradaki fiyat farkından da belli. Ama eğer birazcık daha fiyat ekleyebilirseniz carronun guzel modelleri oldğunu söylemeden edemem :)

@rognam carraro foce 720, yada force 750 olabilir. Fiyatları yakın olmasına rağmen gidondan kilitli bir maşa var (sitesinde yazdıgı bilgiye göre) fakat internette satılan sadece force 720 yi ve sadexe tek bir sitede satıldığını gördüm. Eğer ciddi bir alıcıysanız arayıp bir bayiden inceleyebilir ve alabilirsiniz (force 750 yi herhangi bir alisveris sitesinde göremedim) sanırım bu sene çıkıcaklardı fakat virüsten dolayı biraz sorunlu heralde

Türkiye'de kadro üretememizin ya da üretmememizin asıl sebebi alüminyum üretim hatları kurmanın son derece maliyetli olması ki Gürkan abi geçenlerde bu konu hakkında birkaç șey söylemiști Kron özelinde.

'Madem o kadar maliyetli o zaman Kron, Sedona, Salcano, Bianchi gibi yıllarca bisiklet üretmiș yerli firmalarımız neden üretim hatlarını kuramıyorda daha yeni bir firma olan Corelli kurabiliyor?' diyebilirsiniz. Aslında korel elektronik yıllardır bu ișin içinde ve konu alüminyum ișlemek ise en iyi oldukları konu da bu zaten. Adamların zaten alüminyumu ișleyecek üretim hatları ve çok değerli tecrübeleri vardı önceden bildiğim kadarıyla. :) Bu arada umarım, Salcano, Bisan, Kron, Sedona gibi tüm firmalarımız bir șekilde anlașıp Korel elektronik bünyesindeki üretim hatlarında ortak üretim yaparlar. :)

Corelli Fit Bike 1.0 alacağım boyum 182. Hangi kadro boyu alacağımı bilmiyorum.
Bisikletin linkini atamiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

:)

Dosyalar

• Screenshot_20210318-102535_Chrome.jpg
    Screenshot_20210318-102535_Chrome.jpg
    70 KB · Okunma: 43
  • Beğen
Tepkiler: tunatros
@tunatros yapabileceğiniz en doğru seçim bayiisinde gidip denemek yakında varsa. Ama imkanınız yoksa 54 öneririm 57 size çok büyük gelir büyük kadro zulümdür

• Beğen
@tunatros yapabileceğiniz en doğru seçim bayiisinde gidip denemek yakında varsa. Ama imkanınız yoksa 54 öneririm 57 size çok büyük gelir büyük kadro zulümdür
Var hocam öncelikle teşekkür ederim. Ankaradayım. Bugün gidip bakabilirim. 2 model arasında kaldim. Şehir ici ulaşım ve hobi ek spor vs. Kullanacağım. Hıza önem veririm. Nadiren hafif bozuk yollara girebilirim. Corelli nasıl olur bilemiyorum pek teknik özellikler hakkinda bilgim ve tecrübem yok açıkçası.
Decathlonda satılan Riverside 120 ve Corelli fit bike 1.0 arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim, öneriniz nedir?

@tunatros Corelli tercih edebilirsiniz vites seti shimano bence daha iyi ve hızlı gider antreman yaparsanız

• Beğen
Fit Bike'ın en büyük dezavantajı arka tekerde kullanılan mil eski sistem tabir ettiğimiz somunlu mil. Yanınızda 14 numara ingiliz anahtarı taşımanız gerekecek, ilk iş olarak mandallı bir mil ile değiştirmenizi tavsiye ederim zira lastik patlamasında lastik değiştirmek ızdıraba dönüşebilir.

• Beğen
Tepkiler: Mustt ve M.İhsan
Corelli snoop 4.0 bir bisiklete sahibim.
Atlayış, zıpalama ve drop tarzı şeyler için alimünyum kadrosu ne kadar dayanıklılık testleri var mı?
Ne kadar sarsıntıya dayanır tarzındabilgiler verirseniz sevinirim.
Atlayacağım yerler 1,5m max.

Geri