Ben corellinin chronic diye bir serisini kullaniyorum. Genellikle arazide sürdüğüm için gerek olmuyor. Hatta bu fiyattaki maşalar o kadar verimli olmadığı için düz yolda abartı bi sorun yaşamıyorum
Anladım teşekkürler yani rockrider öneriyorsunuz@rognam Düz maşa kullanıyorum çok yorum yapamam aslında ama süspansiyonlu maşa 1 kez kullandım o da Snoop serisiydi zaten. Kilitsizdi ama bir süre sonra yapıştı kaldı. Düz maşa gibi kullanınca süspansiyon gereksizmiş diyip bisikleti değişince düz maşa aldım. Maşa kaliteliyse ve çok kendini salmıyorsa bence kilitsiz olması dert değil.
Anladım teşekkürler yani rockrider öneriyorsunuzBen corellinin chronic diye bir serisini kullaniyorum. Genellikle arazide sürdüğüm için gerek olmuyor. Hatta bu fiyattaki maşalar o kadar verimli olmadığı için düz yolda abartı bi sorun yaşamıyorum
Bu arada siz ne kullanıyorsunuz@rognam Düz maşa kullanıyorum çok yorum yapamam aslında ama süspansiyonlu maşa 1 kez kullandım o da Snoop serisiydi zaten. Kilitsizdi ama bir süre sonra yapıştı kaldı. Düz maşa gibi kullanınca süspansiyon gereksizmiş diyip bisikleti değişince düz maşa aldım. Maşa kaliteliyse ve çok kendini salmıyorsa bence kilitsiz olması dert değil.
54 ve 57 CM lik boylar var. 54 mü almalıyım 57 mi?
Var hocam öncelikle teşekkür ederim. Ankaradayım. Bugün gidip bakabilirim. 2 model arasında kaldim. Şehir ici ulaşım ve hobi ek spor vs. Kullanacağım. Hıza önem veririm. Nadiren hafif bozuk yollara girebilirim. Corelli nasıl olur bilemiyorum pek teknik özellikler hakkinda bilgim ve tecrübem yok açıkçası.@tunatros yapabileceğiniz en doğru seçim bayiisinde gidip denemek yakında varsa. Ama imkanınız yoksa 54 öneririm 57 size çok büyük gelir büyük kadro zulümdür
Daha önce 43 kadro yerine 48 kadro bir dağ bisikleti kullandım, bisikletten soğumalık bir durum büyük kadro kullanmak.@tunatros yapabileceğiniz en doğru seçim bayiisinde gidip denemek yakında varsa. Ama imkanınız yoksa 54 öneririm 57 size çok büyük gelir büyük kadro zulümdür