Bilge dönmez
Daimi Üye
- Tepki
- 345
- İsim
- bilge dönmez
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Konu basit. Benim cümlelerimden kelimeleri cımbızla alıp büyük resmi kaçırmayın.
Sorularınızın cevapları defalarca verildi. Tekrar tekrar anlatmaya gerek yok. Ne kadar anlatsak boş. Şükür ki sizin gibi düşünenler azınlıkta.
İster olun ister olmayın. Ama komple teorileri üreterek, yada komple teorileri üretenlerin peşinden giderek bir sonuca varamazsınız. Ben düşüncelerimi paylaştım.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
Ben de sizin gibi düşüncelerimi paylaştım, hangi komplo teorisini üretmişim ya da peşinden gitmişim detay verebilir misiniz? Bir de aşıların bilinmeyen riskleri nelerdir onu da bizimle paylaşmadınız. Bildiğiniz bir şey varsa faydalanmak isterim.
Aşının hastalığı hafif atlatmak için faydalı olduğunu ,hem de ilerde zararlarının görülebileceğini düşünüyorum. Bu ikisi temelde zıt gibi görünse de değil.Yazdıklarınız büyük tezatlar içeriyor. Madem aşıların zararlı ve ne idüğü belirsiz olduğunu kabul ediyorsunuz, neden oldunuz? Ve neden bu zararlı ve ne idüğü belirsiz
aşıları olmak istemeyen insanlara sitem ediyorsunuz, eğer durum oysa haklı değiler mi? Şahsen ben zararlı olup olmadığını bilmiyorum, sadece geçerli şüphelerim var.
Bu tip videoları ben de ciddiye almıyorum, mantıklı ve bilimsel düşünen kimsenin de aldığını sanmıyorum. Mesela aşı sperm azaltıyormuş gibi (Ne ara test ettin tespit ettin bunu) gibi iddialara da gülüp geçiyorum.
Aşı sizi koruyor, hastalığı bulaştırmanızı önlemiyor. Ayrıca gördük ki aşı olmanız mutasyon geçirmiş virüsleri kapmanızı, sizin vücudunuzda mutasyon geçirmesini ve başkalarına bulaştırmanızı da önlemiyor. Sadece virüsü kapmanız durumunda sizin hasta olmamanızı veya ağır geçirmemenizi sağlıyor. Yani sadece kendinize faydası var. Bu durumda aşı olmayanlardan nasıl bir farkınız var ki onları bencil olmakla, kendini riske atmamakla suçlayabiliyorsunuz? Kendini riske atmak derken de bu aşıların güvensiz olduğunu kabul ediyorsunuz, yanılıyor muyum?
Olmaz bence. Devam. ..Arkadaşlar, yarın sabah 2.dozu olacağım, aşı sonrası bisiklet süren var mı merak ettim, bir sıkıntı olur mu?
Geçen gün ben de 2. dozu oldum (biontech) yaklaşık 1 saat sonra bisilet sürdüm bugün de kullandım bir sıkıntı olmadı çok şükür. Kasklı ve yavaş sürüş gerçekleştirin çok elzemse.Arkadaşlar, yarın sabah 2.dozu olacağım, aşı sonrası bisiklet süren var mı merak ettim, bir sıkıntı olur mu?
HES - Hayat Eve Sigar uygulamasini guncelleyin. Otomatik guncelleme bildirmiyor. Appstore veya Googleplay'e girince guncel olup olmadigini goruyorsunuz.Merhaba Arkadaşlar,
bugün 2.doz aşı oldum.
hemşireye yurtdışı vize için aşı kartı vb veriliyor mu, diye sordum.
-hayır, e nabız üzerinden aşı kartı alabiliyorsunuz, dedi.
Daha önce aşı kartı ile vize başvuranımız var mıdır?
Bunu mu kullanıyoruz?
269130 dosyayı görüntüle
Aşı olduğunu anlamıyorsun bileArkadaşlar, yarın sabah 2.dozu olacağım, aşı sonrası bisiklet süren var mı merak ettim, bir sıkıntı olur mu?
Dün aşı olduktan 30 dk sonra bisiklet kullandım. Herhangi bir olumsuzluk yaşar mıyım diye, Yavaş ve sakin sürdüm.Arkadaşlar, yarın sabah 2.dozu olacağım, aşı sonrası bisiklet süren var mı merak ettim, bir sıkıntı olur mu?
1 ₺'lık maske, aşı bulunana kadar kişiyi ve çevresini koruma amaçlıydı. Milyon dolarlık aşının bedava verilmesi de ülkelerin genel olarak ekonomilerini kurtarmalarıyla ilgilidir. Milyon dolarlık aşıyı milyar dolar zarar etmemek için bedava yapıyorlar. Bazı ülkelerde hızlı covid testleri ve pcr testleri de işte bu yüzden bedava yapılıyor. Kıyaslandığında, toplum genelinin ekonomiye katkıda bulunmasının testlerden çok daha kârlı olduğu görüldü.1 ₺ ye satılan maske ve milyon dolarlık aşının ücretsiz vurulması manidar. Aşıyı üreten kişilerin insanlara herhangi olumsuz bi durum olmasında bu sorumluluğu üzerinden atıyor ve bu durum bende güvensizlik oluşturuyor.
Bakalım 2 yi olduk, ben yine temkinli davranacağım ateş yükselir vs dışarda yakalanmak istemiyorum, pazar gününe randevu aldığıma biraz pişman oldum keşke hafta içine alsaydın randevuyu planlama hatasıArkadaşlar, yarın sabah 2.dozu olacağım, aşı sonrası bisiklet süren var mı merak ettim, bir sıkıntı olur mu?
Covid ilk patladığında, daha evvel 10 kuruşa aldığım maskeyi 4 liradan aldım. O zaman ekonomiyi kurtarmayı düşünen yoktu. İlk furya vurguncularını oturup izlediler efendiler. Bir ürün bedavaysa, o durumda ürün sizsiniz aslında. Her ne sebeple olursa olsun.1 ₺ ye satılan maske ve milyon dolarlık aşının ücretsiz vurulması manidar. Aşıyı üreten kişilerin insanlara herhangi olumsuz bi durum olmasında bu sorumluluğu üzerinden atıyor ve bu durum bende güvensizlik oluşturuyor.
Ben sadece aşı konusunda değil covid ile ilgili açıklanan hiç bir veriye güvenemiyorum. Bu nedenle aşı oldum.Burada bahsedilen "ciddi bir yan etki veya ölüm gözlenmedi" açıklamasına zerre inanmıyorum ki sebebini biliyorsunuz. Siz bunları okuduğunuzda aklınızda en ufak şüphe kalmadan güvenebiliyormusunuz?
Güvenen Kişiler > Aşı Olun.
Güvenmeyen Kişiler > Aşı Olmayın.
Biliyorum bu sadece bir alışkanlık, kasten yapılan bir şey değil, ancak alışkanlıkları değiştirebiliriz. Bu tip hitaplar kadınları dışlayıcı olarak söylenmese bile öyle bir sonuç yaratıyor. Ben erkek olarak “kızlar“ diye söze başlanan bir tartışmaya katılmak istemezdim mesela. Lütfen az sayıda da olsalar kadın forum üyelerini dışarıda bırakmayalım.Beyler bu Covid virüsüne karşı koruyucu herhangi farklı bir durum olmadığına göre şuan için en uygunu aşı. Maske, mesafe ve temizlik bir yere kadar. İstediğiniz kadar maske, mesafe ve temizliğe dikkat edin. Yinede bulaşıyor. Aşı karşıtlarını anlamak mümkün değil. Tabiki kimseyi de yargılamıyorum.
Başınız sağolsun.Evet, bugün amcam vefat etti. Ölüm nedeni olarak ne yazıldı bilmiyorum.