Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Az önce mabadımdan uydurduğum bir yazıya olamaz diyemiyorsunuz ancak burada çarşaf çarşaf paylaşılan bilimsel verilere rahat rahat olamaz diyebiliyorsunuz. Zaten asıl sorun da bu.

Çünkü boyle abuk subuk konular daha çekici geliyor. İşlerine gelmeyen konular ya da yalanları önlerine konulunca da ölü taklidi yapıyorlar.

Scudo
@Murat-k beni 2 adet medya maymununa biat etmekle suçlamıştınız, referans gösterdiğiniz adam medya maymununun tillahı çıktı.

kaynak yine S. F. mi?
Prof. Luc Montagnier(Nobel tıp ödüllü)
Prof.Serhat Fındık
Doç. Neva Çiftçioğlu(Nasada çalışmış)
Doç. Eren Çetin
Prof. Canan Karatay
Dr.Bilgehan Bilge
Dr. Ümit Aktaş

Prof.Serhat Fındık
Doç. Eren Çetin
Prof. Canan Karatay
Dr.Bilgehan Bilge
Dr. Ümit Aktaş

Profluk çalışmasında etik ihlaller tespit edildi diye danışmanı kadın profesöre saldıran, ya da parayla ödül satın alan S.F mi kaynak. Kılavuzu karga olan için pek iyi şeyler söylemezler haberiniz olsun.

Diğer isimlerin yaptığı eli yüzü düzgün bilimsel bir makale varsa okumak isterim. Ama saçma sapan video paylasacaksaniz hiç zahmet etmeyin zira gına geldi.

Prof.Serhat Fındık
Doç. Eren Çetin
Prof. Canan Karatay
Dr.Bilgehan Bilge
Dr. Ümit Aktaş

Turkish şarlatan All Star. Ümit Aktaş'ın daha yeni bir ay süreyle diplomasını aldılar şarlatanlıktan. Neva Çifçioğlu denen vatandaş Doçent bile değil, Doçentlik title'ı kullanan bir başka şarlatan. Bilgehan Bilge denen kişinin tek bir yayını yok. Bakın konuyla ilgili demiyorum, ilgili ilgisiz, tek bir yayını yok yahu adamın. Eren Çetin kimmiş diye baktım, hiçbir faydasının olmadığı binlerce kez ıspatlanmış homeopati denen bir diğer keriz silkeleme konusunda uzmanmış kendisi. Gerçekten de tam bir all star.

Ortaya videolar ve makaleler halinde çok argüman koydum(geçmiş mesajlarımda mevcut) ancak kış uykusudan uyanma potansiyeli olmadıktan sonra BOŞ.
İlaç şirketleri tarafından nemalananlar deyince gülüyorsun da şuan birçok "sağlık çalışanı" bu şirketler tarafından prim alıyor, çeşitli hediyeler veriliyor, kongre adı altında seyahatlere çıkartılıyor. Uyuduğun için bunları bilmene imkan ve ihtimal yok.

Ortaya koyduğunuz bir tane adam gibi ne makale var, ne video. Hepsi deli saçması. Hiç biri güvenilir bir kaynak değil. Hoş, Lancet'i "fonlanan teyit sitesi" sanan birinden güvenilir kaynak nedir, ne değildir beklemek de ayrı bir hülya.

İlaç şirketleri adı üstünde, "şirket". Promosyon ve pazarlama bütçeleri var.

Hastaneye gidip doktora yazdırdığınız hiç bir ilacı kullanmayın o halde. Zira o ilacı üreten şirket, o doktoru muhtemelen bir yerlere kongreye götürdü. Hatta bu mantıkla ameliyat da olmamanız gerek, çünkü o ameliyatlarda kullanılan malzemeler için dönen paraları aklı hafsalınızın almasına imkan ve ihtimal yok.

Ama tüm bunlar o ameliyatı olduktan sonra, almak için yalvardığınız ilaçları üreten firmaların pazarlama bütçeleri olması gerçeğini değiştirmeyecek.

Bunu yapmayıp, gelip burda büyük oyunu mabadınız üstünden çözdüğünüzü sanacak kadar kendinizi zeki sanmanız, sadece komik.

Ortaya koyduğunuz bir tane adam gibi ne makale var, ne video. Hepsi deli saçması. Hiç biri güvenilir bir kaynak değil. Hoş, Lancet'i "fonlanan teyit sitesi" sanan birinden güvenilir kaynak nedir, ne değildir beklemek de ayrı bir hülya.

İlaç şirketleri adı üstünde, "şirket". Promosyon ve pazarlama bütçeleri var.

Hastaneye gidip doktora yazdırdığınız hiç bir ilacı kullanmayın o halde. Zira o ilacı üreten şirket, o doktoru muhtemelen bir yerlere kongreye götürdü. Hatta bu mantıkla ameliyat da olmamanız gerek, çünkü o ameliyatlarda kullanılan malzemeler için dönen paraları aklı hafsalınızın almasına imkan ve ihtimal yok.

Ama tüm bunlar o ameliyatı olduktan sonra, almak için yalvardığınız ilaçları üreten firmaların pazarlama bütçeleri olması gerçeğini değiştirmeyecek.

Bunu yapmayıp, gelip burda büyük oyunu mabadınız üstünden çözdüğünüzü sanacak kadar kendinizi zeki sanmanız, sadece komik.
Dimi ya Luk Montagnier Neva Çiftçioğlu deli sen çok akıllısın.. hey yavrum bu ne kibir bu ne ukalalık...

Prof. Luc Montagnier(Nobel tıp ödüllü) - Kendisi ayrıca suyun yarı canlı bir yaratık(!) olarak hafızası olduğuna ve doğadaki her şeyin tüm hastalıkların ilacı olduğunu ve ilaç kullanmanın yanlış olduğunu da söylüyor. Yok öyle işinize gelene inanmak; bunlara da inanıyor musunuz? (ayrıca kendisi Covid aşısı olanların 2 yıl içinde öleceğini söylemişti; şimdiye kadar aşı kaynaklı ölüm sayısı sıfır.)

Prof.Serhat Fındık (parasıyla alınan ödül(!)lerini çarşaf çarşaf sunan tescilli)

Doç. Neva Çiftçioğlu(Nasada çalışmış) (Covid-19 virüsünün izole edilmediğini sanan; nasa'da değil, nasa'nın desteklediği zibilyon tane projeden birinde kısa süreli çalışan bilim insanı. O kadar başarılı ve aranan bir insandır ki, kendisi şu anda evinde twit atmaktan başka bir iş yapmamaktadır. Ayrıca doçent de değildir; Finlandiya'da aldığını söylediği derece "dosentit" bizdeki dr. öğretim görevlisine denk gelir)

Doç. Eren Çetin (Homeopati, Ozonterapi, Akupunktur, Fitoterapi, Bütüncül Tıp gibi nerde şarlatanlık var hepsini iş edinmiş kendine)

Prof. Canan Karatay (zaten bunu herkes biliyor)

Dr.Bilgehan Bilge (tek bir bilimsel yayını olmayan, 2018'den beri hastanelerde çalışmayan, genelde dayanak diye verdiği ingilizce link'lerde söylediğinin tam tersi yazan etkileşim hastası doktorumuz)

Dr. Ümit Aktaş (bu en bombası. kendisi aşının faz 3'ünün bitmediğini falan sanar, ruhsat da ruhsat diye tutturur, ama kendi sitesinde tarım bakanlığından ruhsatlı sallama karışımları her derde deva ilaç diye satar)

Bu mu dayandırdığınız müthiş "bilim" kurulu. Vay arkadaş, ben tatmin oldum :D

Son düzenleme:
Prof. Luc Montagnier(Nobel tıp ödüllü) - Kendisi ayrıca suyun yarı canlı bir yaratık(!) olarak hafızası olduğuna ve doğadaki her şeyin tüm hastalıkların ilacı olduğunu ve ilaç kullanmanın yanlış olduğunu da söylüyor. Yok öyle işinize gelene inanmak; bunlara da inanıyor musunuz? (ayrıca kendisi Covid aşısı olanların 2 yıl içinde öleceğini söylemişti; şimdiye kadar aşı kaynaklı ölüm sayısı sıfır.)

Prof.Serhat Fındık (parasıyla alınan ödül(!)lerini çarşaf çarşaf sunan tescilli)

Doç. Neva Çiftçioğlu(Nasada çalışmış) (Covid-19 virüsünün izole edilmediğini sanan; nasa'da değil, nasa'nın desteklediği zibilyon tane projeden birinde kısa süreli çalışan bilim insanı. O kadar başarılı ve aranan bir insandır ki, kendisi şu anda evinde twit atmaktan başka bir iş yapmamaktadır. Ayrıca doçent de değildir; Finlandiya'da aldığını söylediği derece "dosentit" bizdeki dr. öğretim görevlisine denk gelir)

Doç. Eren Çetin (Homeopati, Ozonterapi, Akupunktur, Fitoterapi, Bütüncül Tıp gibi nerde şarlatanlık var hepsini iş edinmiş kendine)

Dr.Bilgehan Bilge (tek bir bilimsel yayını olmayan, 2018'den beri hastanelerde çalışmayan, genelde dayanak diye verdiği ingilizce link'lerde söylediğinin tam tersi yazan etkileşim hastası doktorumuz)

Dr. Ümit Aktaş (bu en bombası. kendisi aşının faz 3'ünün bitmediğini falan sanar, ruhsat da ruhsat diye tutturur, ama kendi sitesinde tarım bakanlığından ruhsatlı sallama karışımları her derde deva ilaç diye satar)

Müthiş ya.. Hep bu tarz ekip aynı söylemlerde..

Zırvanın tevil'i olmaz.

"Bozacının şahidi şıracı", "Nato mermer , nato kafa" artık neyse adını siz koyun. Kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz ki, sarf ettiğiniz efora yazık, boşverin kendi dünyasında takılsın 😂

Bu tarz saçmalıkların asıl zararı aşıların dağıtımındaki adaletsizlikleri maskelemesi. Az çok parası olan bütün ülkeler aşılara ulaşabiliyor iken fakir toplumlar aşılara ulaşmakta sıkıntı yaşıyor. Tüm Avrupa Birliği ülkeleri, İsrail, Amerika, İngiltere, Avustralya gibi ülkeler hızla vatandaşlarını aşılarken geri kalmış toplumların gündeminde bile yok aşılama.

Hadi bir komplo teorisi de ben patlatayım o zaman. Saçma argümanlarla aşı karsitligi yapanlar bu adaletsizliği gündemden düşürmek için büyük devletlerden nemalananlardir. Buyrun.

(link)

Hiç bu açıdan bakmamıştım, diyorki; ülkelere virüs gelmeden başkanları enfekte oldu!!!.

Salgın olmadığına inancım bin kat daha arttı.

Doğal seçilim :D

Aşı karşıtı olanlar beni memnun ediyor arınma süreci gibi hissediyorum :)

Mrna karşıtı olarak bizde senin için aynı şeyleri düşünüyoruz:harika:

Mrna karşıtı olarak bizde sizin için aynı şeyleri düşünüyoruz:harika:

Fransa eski CB baş danışmanından planın işleyişi
Mrna karşıtı olarak bizde senin için aynı şeyleri düşünüyoruz:harika:

Fransa eski CB baş danışmanından planın işleyişi
Videoyu izlemektyen imtina edenler için Fransa eski CB François Mitterrand ın baş danışmanı olan Jacques Attali nin yazdıkları özet olarak bu şekildedir;

"Gelecek, nüfusu azaltmak için bir yol aramakla geçecek! Elbette, toplama kampları yaparak ya da katlederek değil. Onları kendi iyilikleri için olduğuna inandırarak onlardan kurtulacağız. İnsanları hedefleyen bir salgın, yaşlıları öldüren bir virüs, illa ki bir sebep ya da bir şey bulacağız, çok da önemli değil, zayıflar ve korkaklar ona boyun eğecek! Aptallar buna inanacak ve tedavi edilmeleri için yalvaracak. Çözüm olacak tedaviyi önceden planlamış olacağız. Böylece moronların seçimi kendi kendine yapılmış olacak: mezbahaya yalnız gidecekler.”

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

mrna aşısı olanlara sizin gibi yaklaşmıyorum. Fark burada. Olmayın başınıza bir şey gelir neden oldun demiyorum. Bu sizin hür iradenizle verdiğiniz bir karar. Saygı duyuyorum. Sisteme duyduğum güvensizlik nedeniyle kendi kişisel kaygılarım var ve ben olmak istemiyorum. Geçen sene daha bu aşı çıkmadan 2 kere Covid 19 için tariflenen semptomları yaşadım ancak herhangi bir sağlık kuruluşuna gidecek kadar bir sıkıntı duymadım. Bu sene delta varyantı atlattım. İnanın bu kadar hafif bir hastalık yaşamadım ben. İş yerinde bir arkadaş üstelik 2 doz mrna aşılı arkadaş Covid olunca aynı ekipte çalışanların test yaptırması istendi, o nedenle gittim teste. Aşı olmayanlar da, aşı olanlar kadar olmasa da, hafif geçirebiliyor. 5 senedir grip aşısı bile olmuyorum. Çünkü, eskiler gribe grip demezler, şifa derlerdi. Grip olan yine şifayı kaptım derdi. İlaç alırsanız 7 günde, almaz iseniz bir haftada geçerdi.

Gri alanlar netleşirse elbette aşı olurum. Önce bu deneklerde testler bitsin, Bu arada yeni varyasyonlara göre geliştirme olsun. Grip aşısı olmadan da yaşıyoruz bir şekilde. B3lki ilacı çıkar, ordan devam ederiz.

Sizin deli saçmalarınızı çürütmek 3 dakika almıyor.

Artık yalan yanlış saçmalamayı bıraksanız mı acaba? Zira siz rezil olmaktan bıkmadınız ama biz zırvalarınızın kabak tadı vermesinden bıktık.

Jacques Attali'nin "Verbatim" Adlı Kitabında Salgın Kaynaklı Toplu Katliamları Desteklediği İddiası
Bir Instagram sayfası tarafından 20 Mayıs 2021 tarihinde yapılan paylaşımda Fransa Başkanı François Mitterrand’a danışmanlık hizmeti vermiş bir iktisatçı olan Jacques Attali'nin "Verbatim" adlı kitabında salgın kaynaklı toplu katliamları desteklediği (link).
Paylaşımda geçen metin şu şekilde:
Gelecek, nüfusu azaltmak için bir yol aramakla geçecek! Elbette, toplama kampları yaparak ya da katlederek değil. Onları kendi iyilikleri için olduğuna inandırarak onlardan kurtulacağız. İnsanları hedefleyen bir salgın, yaşlıları öldüren bir virüs, illa ki bir sebep ya da bir şey bulacağız, çok da önemli değil, zayıflar ve korkaklar ona boyun eğecek! Aptallar buna inanacak ve tedavi edilmeleri için yalvaracak. Çözüm olacak tedaviyi önceden planlamış olacağız. Böylece moronların seçimi kendi kendine yapılmış olacak: mezbahaya yalnız gidecekler.”
photo_1

İddia daha önce (link) tarafından da incelenmiş.
Jacques Attali Kimdir?
(link), 1943 yılında Cezayir’de doğan ekonomist, yazar ve siyasetçidir. 1981- 1991 yılları arasında Fransa Başkanı François Mitterrand’a danışmanlık hizmeti verdi. 1991-1993 yıllarında Avrupa Kalkınma Bankası’nın kurucu başkanlığını yaptı. 1973’ten bu yana yazdığı 30’u aşkın kitapla yeni teknolojiler, ekonomik kalkınma ve yoksullukla mücadele gibi birçok farklı konuya değindi. Action contre la faim, EUREKA, BERD ve Positive Planet kurumlarını kuran Attali’nin adı sıklıkla komplo teorileriyle de gündeme geliyor.
Jacques Attali Ne Söylemişti?
Paylaşımda Attali’nin Verbatim adlı kitabında yer aldığı iddia edilen metinde insanların ürettiği bir salgının ortaya çıkacağını, salgından kurtulmak için aşı üretileceği ve aşı olan kişilerin öleceğini iddia eden bir alıntı paylaşılmış. Verbatim, Attali’nin ilkini 1993’te yayınladığı üç ciltlik bir kitap serisi. Bu seride Attali anıları üzerinden Fransa Başkanı Mitterand’ın danışmanlığını yaptığı sırada ve sonrasında Fransa ve Avrupa siyasetiyle ilgili yorumlarda bulunuyor. Bu kitabıyla ilgili olarak paylaşımdaki iddianın İngilizcesi de çeşitli mecralarda paylaşılmış ve doğrulama platformu (link) tarafından analiz edilmiş.

photo_2

Kitabın Türkçe çevirisi bulunmuyor. Yapılan analizde kitabın orijinalinin hiçbir kısmında Attali’nin buna benzer bir şey yazmadığı bulgulanıyor. Kitapta salgından da hiç bahsedilmiyor.

Vermiş olduğunuz video da şurda çürütülmüş..

(link)

Besides the book by Jacques Attali, French fact-checkers also (link) another book “The Future of Life” about Jacques Attali. The book was released in 1981 and it represents a collection of interviews conducted by Michel Salomon with Attali. The book contains several fragments, where Attali talks about people aged 60-65, noting that in the very logic of industrial society, the objective will no longer be to extend life expectancy, but to ensure that within a specific lifespan, people live as well as possible but in such a way that health expenses will be as low as possible in terms of costs for the community. Attali also noted in the interview that “euthanasia will be one of the essential instruments of our future societies in all cases”. He, however, clarifies that he is not a supporter of euthanasia. Probably, the quote according to which Attali allegedly spoke about reduction and artificial destruction of population at the expense of old people emerged just after manipulative interpretation of this interview.

mrna aşısı olanlara sizin gibi yaklaşmıyorum. Fark burada. Olmayın başınıza bir şey gelir neden oldun demiyorum. Bu sizin hür iradenizle verdiğiniz bir karar. Saygı duyuyorum. Sisteme duyduğum güvensizlik nedeniyle kendi kişisel kaygılarım var ve ben olmak istemiyorum. Geçen sene daha bu aşı çıkmadan 2 kere Covid 19 için tariflenen semptomları yaşadım ancak herhangi bir sağlık kuruluşuna gidecek kadar bir sıkıntı duymadım. Bu sene delta varyantı atlattım. İnanın bu kadar hafif bir hastalık yaşamadım ben. İş yerinde bir arkadaş üstelik 2 doz mrna aşılı arkadaş Covid olunca aynı ekipte çalışanların test yaptırması istendi, o nedenle gittim teste. Aşı olmayanlar da, aşı olanlar kadar olmasa da, hafif geçirebiliyor. 5 senedir grip aşısı bile olmuyorum. Çünkü, eskiler gribe grip demezler, şifa derlerdi. Grip olan yine şifayı kaptım derdi. İlaç alırsanız 7 günde, almaz iseniz bir haftada geçerdi.

Gri alanlar netleşirse elbette aşı olurum. Önce bu deneklerde testler bitsin, Bu arada yeni varyasyonlara göre geliştirme olsun. Grip aşısı olmadan da yaşıyoruz bir şekilde. B3lki ilacı çıkar, ordan devam ederiz.
bende bir şey demiyorum hocam salgın boyutunun büyümesine fayda sağlamalarına rağmen aşı olmayanlara lafım yok. :hhhhhh:

Lakin dayanaksız şekilde aşı karşıtlığı ile olacak insanların aklını karıştırmaları rastgele yapılmış çeviri videolarını bilimsel kanıt gibi sunmaları bu tarz dayanaksız bilgiler ile aşı olmayı düşünen kişileri caydırmaları sadece komplo teori aşkı için insanları öldürmeye teşebbüs etmeleri olarak yorumlarım. :harika:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri