Prof. Luc Montagnier(Nobel tıp ödüllü) - Kendisi ayrıca suyun yarı canlı bir yaratık(!) olarak hafızası olduğuna ve doğadaki her şeyin tüm hastalıkların ilacı olduğunu ve ilaç kullanmanın yanlış olduğunu da söylüyor. Yok öyle işinize gelene inanmak; bunlara da inanıyor musunuz? (ayrıca kendisi Covid aşısı olanların 2 yıl içinde öleceğini söylemişti; şimdiye kadar aşı kaynaklı ölüm sayısı sıfır.)
Prof.Serhat Fındık (parasıyla alınan ödül(!)lerini çarşaf çarşaf sunan tescilli)
Doç. Neva Çiftçioğlu(Nasada çalışmış) (Covid-19 virüsünün izole edilmediğini sanan; nasa'da değil, nasa'nın desteklediği zibilyon tane projeden birinde kısa süreli çalışan bilim insanı. O kadar başarılı ve aranan bir insandır ki, kendisi şu anda evinde twit atmaktan başka bir iş yapmamaktadır. Ayrıca doçent de değildir; Finlandiya'da aldığını söylediği derece "dosentit" bizdeki dr. öğretim görevlisine denk gelir)
Doç. Eren Çetin (Homeopati, Ozonterapi, Akupunktur, Fitoterapi, Bütüncül Tıp gibi nerde şarlatanlık var hepsini iş edinmiş kendine)
Prof. Canan Karatay (zaten bunu herkes biliyor)
Dr.Bilgehan Bilge (tek bir bilimsel yayını olmayan, 2018'den beri hastanelerde çalışmayan, genelde dayanak diye verdiği ingilizce link'lerde söylediğinin tam tersi yazan etkileşim hastası doktorumuz)
Dr. Ümit Aktaş (bu en bombası. kendisi aşının faz 3'ünün bitmediğini falan sanar, ruhsat da ruhsat diye tutturur, ama kendi sitesinde tarım bakanlığından ruhsatlı sallama karışımları her derde deva ilaç diye satar)
Bu mu dayandırdığınız müthiş "bilim" kurulu. Vay arkadaş, ben tatmin oldum