Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Cube Attain GTC (Karbon yol bisikleti)

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Scudo
@The 69 Eyes15 20 dakkada iki uc eposta ile is cozuluyor :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: The 69 Eyes
Tuzlu_Fıstık ahahah :D Tam keko bisikletine dönmüştü abimin bisikletiydi.Ama kadroda kaynak yerleri bayağı kötü :(

arkadaşlar merhaba,

bizim bisikletin sele borusu ve gidonu da karbon muydu? emin olamadım ne dersiniz?

Şöyle bir bilgilendirme yapmakta fayda var (link) da bisiklet alişverişine nasılsa ekstra kargo ücreti ödemeyeceğim diyerek 3-5 kalem yedek iç lastik ve suluk kafesi pedal vs sipariş ettim.Pedal tedariği yapılamadığından neredeyse 7-10 gün beni bekleteceklerdi.Ben süreç hakkında bilgi talep edince onlar bu bilgilendirmeyi yaptılar.Bende beklemek istemediğimi söyledim.Bu müşteri hizmetleri ilave bilgilendirme yapmıyor neredeyse cımbızla bilgi alıyorum.Sipariş verecekler bu hususu da dikkate alırsa hayal kırıklığına uğramazlar sanırım.

Uzun lafın kısası korktuğum başıma geldi uzunca şekilde adamlarla yazıştım önümüzdeki hafta kargoya verirler diye ümit ediyorum :(

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@rodya Bizim bisikletler full karbon değilmiş o vakit zaten jantlar da alu :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@The 69 EyesYavas yavas, yavas yavas :) En azindan sele borusu karbon olaymis iyiymis :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@The 69 Eyes

Abi sadece kadro ve maşa karbon. Full karbon bisikleti 4.500 TL ye nerede satacaklar?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Piyasada komple karbon bisiklet bildiğim kadarıyla yok. En fazla gidon ve sele borusu karbon oluyor. Jantlar o isin içine çok nadir modellerde giriyor. Piyasada yok derken yanlış anlaşılmasın genel markalardan bahsediyorum.

@trainspotting35

İşin içine jant da girse, onun da genelde sadece çemberi karbon oluyor. Jant göbekleri de karbon olan bisikletler otomobil fiyatına satılıyor, jant telleri de karbon olan 1-2 istisna dışında zaten yok...

@Sıradan Çinko Pil Hayırlı olsun. Faydalı bir konu olmuş. Kadroyu nasıl sarıp sarmaladıklarını merak ediyordum. Güzel koruma yapmışlar. Yalnız jantlar biraz korumasız kalmış gibi. Sıkıntı olmadan gelmiş olması sevindirici. Tekrar hayırlı olsun.

@Motorola
Ayağınızın ölçüsünü santimetre cinsinden baz alarak ayakkabı siparişi verin .

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Ayakkabı olarak şunu aldım. Pedallar bedavaya geliyor gibi. ilk defa yol ayakkabısı kullandığım için kıyaslama yapamayacağım. (Eski MTB ayakkabılarımdan ve pedallarımdan çok daha hafifler)

(link)

@The 69 Eyes
@The 69 Eyes
konuyu takip ediyorum.. Geldi mi bisikletiniz?

@Sıradan Çinko Pil beni de heyecanlandırdınız alma konusunda.. siteye girdim sadece 58 cm kalmış.. boyum 1.80

@samuelbeckett
Sana büyük gelebilir o kadro..

• Beğen
Tepkiler: samuelbeckett
Geri