Scudo Sports

İnceleme Cube Attain GTC (Karbon yol bisikleti)

Scudo
@samuelbeckett Kredi kartını kullandığınız bankayla görüşerek, yurtdışı alışverişinde euro tercihini bildirmeyi deneyin bir de. Cube, Canyon ya da herhangi bir başka bisiklet için farketmez. Sürprizle karşılaşmamak için.

Öğrencilerimle bakım ve temizlik yaptık [emoji3]
fb7d31d8956f43b123a34e90a15cc570.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Sıradan Çinko Pil
Süper hocam vallahi :) gençlere bu Yaşta aşılamak lazım bisiklet sevgisini :)

Bu bisikletin 2015 pro modelini kullandığım için alan arkadaşlara ufak bir bilgi vereyim.

Aletin gidonu 325 gram sele borusu ise 380 gram. Seleyi bilemiyorum fakat onun da hafif olduğunu düşünmüyorum. Bisiklette bir şeyleri değiştirmeyi düşünürseniz diye diyorum :)

Gidon+Sele borusu+Sele üçlüsünden 400-500 grama yakın hafifletilebilir.

@alcestBu hâliyle zaten çok hoşuma gidiyor. Ultrega 6800 jant seti aldım. İlerleyen zamanlarda jantları değiştireceğim sadece. İlginiz için teşekkürler dostum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@samuelbeckett
Hayırlı Olsun :)

• Beğen
Tepkiler: samuelbeckett
@samuelbeckett
Hayırlı olsun, gözün aydın :)

• Beğen
Tepkiler: samuelbeckett
@Cem cm çok teşekkür ederim..

@hamlet2006 çok teşekkür ederim.. daha güzeli senin olsun!

Arkadaşlar bu bir deneme sürüşü yaptım.. eve gelince hafiften tozunu bir sileyim dedim.. çok birşey yoktu ama cicim aylarındayız ya ondan :)) maşa da iki tane karşılıklı delik farkettim.. sizce bu normal mi ? Aynı model arkadaşlar sizde bir bakıp beni bilgilendirirseniz çok sevinirim!20180216_021844.jpg

20180216_021822.jpg

@Sıradan Çinko Pil @Cem cm @Motorola @The 69 Eyes yardımınıza ihtiyacım var! maşa da karşılıklı iki küçük delik var.. sanki birşey için açılmış gibi.. tedirgin oldum! defolu mu çıktı yoksa bisiklet !

Dosyalar

• 20180216_021822.jpg
    20180216_021822.jpg
    50,5 KB · Okunma: 15
Süper ötesiiii. Ben de kara kara düşünüyordum fiyatlara baktıkça moralim bozuluyordu. Bu konuyu açmanız çok iyi olmuş böyle bir şeye cesaret ettiğiniz için ayrıca tebrik ederim. Ben de kısa sürede almayı düşünüyorum şimdilik model karar vermem lazim. Bir de bu site sadece cube ve scott satıyor (bildiğimiz markalardan) diğerleri hakkında çok bilgim yok diğerlerini bilip tavsiye edicek var mı ya da daha geniş marka yelpazesi olan ve güvenilir başka bir site bilen bir arkadaş yeşillendirirse sevinirim.

Geri