@samuelbeckett
Bu tür çantalar çok kullanışlıdır, sizi bagaj taşımaktan kurtarır. Blackburn marka olanlar biraz daha ekonomik, daha uygun fiyatlılarıysa aliexpres'te
Aşağıdaki linkte bike fit için, ölçüleri girip sonuçları alabiliyorsunuz. Ölçüleri nasıl alacağınıza dair videolarda mevcut. Ben bi arkadaşımla yaptım baya faydalı oldu. Yalnız agresif ölçüler veriyor yatayda.
@samuelbeckett
Bir abimiz dağ bisikletinde bunu kullanıyor hafta sonu turları için mükemmel bir çanta bende aliexpress ten muadil bir ürün sipariş ettim 10L kapasiteli linki burada;(link)
Ben kargo dahil 22 dolar vermiştiö fiyatı artmış.
@trainspotting35 BEN kendisiyle indirim konusunu görüştüm ama nafile,yanlız ömer hayta sarıyerde bu arkadaşla tanıştım ciddi bilgisi var ve para canlı biri değil bikefit konusunda yardımcı olur isteyene tel nosunu paylaşırım.
öncelikle hayırlı olsun....
ingiliz bisiklet satıcısı cyclesurgery.com sitesinden aldığım bisikleti Türkiyeye sadece 20 pounda hava yoluyla yolladılar.
sanırım siteden bisiklet alan tek Türk olmalıyım ki akıllandılar benim siparişimden sonra yurt dışı kargo ücretlerini değiştirdiler.
aldığım bisiklet ise türkiye fiyatına göre nerdeyse yüzde elli ucuza geldi.
@samuelbeckett
Daha benim sipariş ettiğimi denemedim ama o kadar aşırı sallantı olmuyor.Ürün elime geçer geçmez bilgilendirme amaçlı birşeyler yazarım.
@The 69 Eyes
Malesef Dün konuştum, söyledikleri tarih, sipariş te gözüken tarih. Daha erken hazır olurmu dedim, söz vermeyim ama ihtimal var dediler... Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum...
Bu arada duvara asıcam
@Adrenalin26 Olsun varsın sabrın sonu selamettir de büyüklerimiz.Facebook 2.el satış gruplarından birinde canyon t-shirtü satıyorlar bilginiz olsun.Selamlar.
Merhaba arkadaşlar. Elimde eski bisiklet için temin ettiğim 215 gramlık bir sele var. Cubenin selesi ise 340 gram. Cubenin selesi jelli ve yumuşak. Selle İtalya ise sert ve hafif. Sizce hangisini kullanmak mantıklı olur?