Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Cube Attain GTC (Karbon yol bisikleti)

@MotorolaYok toplu alışveriş oldu. Takipli ve 5 günde geldi.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Scudo
[emoji3]
dd2746e5c889d8fd0114196f1da1d814.jpg
b80e24048d95662a6e2f4600c7c91695.jpg
719d61408ddd95d580055aed85738d09.jpg

@samuelbeckett
(link)
Senin önerdiğin çanta kaliteli birşeye benziyor ama çok pahalıdır ben sana şunu öneririm ara sıra indirime giriyor takip et

@samuelbeckett
Bu tür çantalar çok kullanışlıdır, sizi bagaj taşımaktan kurtarır. Blackburn marka olanlar biraz daha ekonomik, daha uygun fiyatlılarıysa aliexpres'te

Aşağıdaki linkte bike fit için, ölçüleri girip sonuçları alabiliyorsunuz. Ölçüleri nasıl alacağınıza dair videolarda mevcut. Ben bi arkadaşımla yaptım baya faydalı oldu. Yalnız agresif ölçüler veriyor yatayda.

(link)

@samuelbeckett
Bir abimiz dağ bisikletinde bunu kullanıyor hafta sonu turları için mükemmel bir çanta bende aliexpress ten muadil bir ürün sipariş ettim 10L kapasiteli linki burada;(link)
Ben kargo dahil 22 dolar vermiştiö fiyatı artmış.

@trainspotting35 BEN kendisiyle indirim konusunu görüştüm ama nafile,yanlız ömer hayta sarıyerde bu arkadaşla tanıştım ciddi bilgisi var ve para canlı biri değil bikefit konusunda yardımcı olur isteyene tel nosunu paylaşırım.

öncelikle hayırlı olsun....
ingiliz bisiklet satıcısı cyclesurgery.com sitesinden aldığım bisikleti Türkiyeye sadece 20 pounda hava yoluyla yolladılar.
sanırım siteden bisiklet alan tek Türk olmalıyım ki akıllandılar benim siparişimden sonra yurt dışı kargo ücretlerini değiştirdiler.
aldığım bisiklet ise türkiye fiyatına göre nerdeyse yüzde elli ucuza geldi.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Fırat Ç.
Teşekkür ederim.. peki sürüş esnasında sağa sola sallanma, yalpalanma oluyor mu acaba..?

@samuelbeckett
Daha benim sipariş ettiğimi denemedim ama o kadar aşırı sallantı olmuyor.Ürün elime geçer geçmez bilgilendirme amaçlı birşeyler yazarım.

• Beğen
Tepkiler: samuelbeckett
@samuelbeckett
Şuan ben şok:eek: , be alakaymış :DSarkıyormuymuş yoksa asıncao_O

• Beğen
@samuelbeckett
Sadece asılmaz değil, selesine de oturulmaz :koptum: askıya bez sarıp asın geçin yahu. O karbonlarla downhill yapılıyor, duvara asmakla kırılmaz o_O

@The 69 Eyes
Malesef :(Dün konuştum, söyledikleri tarih, sipariş te gözüken tarih. Daha erken hazır olurmu dedim, söz vermeyim ama ihtimal var dediler... Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum...
Bu arada duvara asıcam :D

• Beğen
@Adrenalin26
:):):):):):)

Herşeyi forum ve sizler sayesinde yavaş yavaş öğreniyorum.. yanlış birşey yapmadan önce sorayım dedim :)))

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Adrenalin26 Olsun varsın sabrın sonu selamettir de büyüklerimiz.Facebook 2.el satış gruplarından birinde canyon t-shirtü satıyorlar bilginiz olsun.Selamlar.

Merhaba arkadaşlar. Elimde eski bisiklet için temin ettiğim 215 gramlık bir sele var. Cubenin selesi ise 340 gram. Cubenin selesi jelli ve yumuşak. Selle İtalya ise sert ve hafif. Sizce hangisini kullanmak mantıklı olur?
4aaa2803cfb9f2e7b4e98c7a86f0dae6.jpg

Geri