Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

merhaba arkadaşlar. yollu olmaktan vazgeçip biraz şehirli olayım istiyorum. şöyle bir bisiklet var (link)
aradığım özelliklerde bir bisiklet ve hafif. birkaç oynamayla daha hafifletilebilir. Sizce bu fiyata bu performans yeterli mi? kullananlar varsa düşüncelerinizi öğrenmek isterim
Ben bir yıldır bu bisikleti uzun ve kısa turlarda severek kullanıyorum.Aşırı bir memnuniyet içindeyim.her zevki tattırdığını açıklıkla ifade edebilirim.Yol,arazi,yokuş her segmentte kullanılabileceği tecrübe ile sabittir.Devamlı yokuş yapacağım derseniz ve kondisyonunuz iyiyse her tür sürüşe izin verir.Bir buçuk yıldır İzmir çevresinde gitmediğim yer kalmadı.Belki sadece Ruble 11-34 olarak değiştirilebilir.Stok selesi de yeterli ama ben rahat duramadığım ve çevre baskısından dolayı (illa masraf gerekliymiş gibi?) Brooks cambium C 15 ile değiştirdim.Rubleyide 11-34 olarak değiştirmeyi düşünüyorum.Kojak lastikler gayet yeterli.105 set muhteşem bir kombinasyon olmuş.Fiyat olarak yüksek görünebilir.Benim düşünceme göre uzun yıllar hizmet edecek ve parasının karşılığını kullanana fazlasıyla geri verecek gibi duruyor.
Kısaca İmkanınız varsa almanızı tavsiye ederim.
B4E6E544-C2D1-4850-8536-4AB44BE7892E.jpeg62F30B3A-3547-4A08-B11B-C8E50BA042B4.jpeg215179 dosyayı görüntüle

Scudo
Ben bir yıldır bu bisikleti uzun ve kısa turlarda severek kullanıyorum.Aşırı bir memnuniyet içindeyim.her zevki tattırdığını açıklıkla ifade edebilirim.Yol,arazi,yokuş her segmentte kullanılabileceği tecrübe ile sabittir.Devamlı yokuş yapacağım derseniz ve kondisyonunuz iyiyse her tür sürüşe izin verir.Bir buçuk yıldır İzmir çevresinde gitmediğim yer kalmadı.Belki sadece Ruble 11-34 olarak değiştirilebilir.Stok selesi de yeterli ama ben rahat duramadığım ve çevre baskısından dolayı (illa masraf gerekliymiş gibi?) Brooks cambium C 15 ile değiştirdim.Rubleyide 11-34 olarak değiştirmeyi düşünüyorum.Kojak lastikler gayet yeterli.105 set muhteşem bir kombinasyon olmuş.Fiyat olarak yüksek görünebilir.Benim düşünceme göre uzun yıllar hizmet edecek ve parasının karşılığını kullanana fazlasıyla geri verecek gibi duruyor.
Kısaca İmkanınız varsa almanızı tavsiye ederim.
215177 dosyayı görüntüle215178 dosyayı görüntüle215179 dosyayı görüntüle
yazıldığı gibi 10.25 kg mi?

Benim boyum 170 cm.Tam sınırda.Boyunuz kaç ?

merhaba, boy 1.79 kg 74 cube touring sl 2016 almıştım. 46 kadro
bacak arası ayaklarım yere değdiğinde kadroya 1,5 cm gibi boşluk kalıyor.
sele ayarım ise en dipte son ayarda, seleye oturduğumda pedal sağ-sol herhangi biri aşağıda iken seleye tam oturduğumda sağ-sol ayağım herhangi biri tam düz oluyor, aldığım arkadaş ve emre bisiklet(ankara) kadro tam sana göre dediler, bisiklet sele-gidon ayarı da tam hizada sele yukarıda değil
bu durumda kullanıyorum şikayetçi değilim ama 46 kadro son ayar sele ile kullanmak sıkıntılı mı onu bilmiyorum.
birçok bisiklet sürücüsü görüyorum selede otururken ayakları yere değiyor ya da ayak uçları değiyor, o zaman acaba benim kadro bana 46 küçük mü diye düşünüyorum, ama teknik veriler ve kadro sele-ayak, kadro-bacak arası gibi durumlarda ki verilere uyan bir ayarda kullanıyorum diye düşünüyorum. tek sorum da bu kadro bana tam uygun mu
bisikletin sele ayarının en dipte olarak bana uyması biraz soru işareti oluyor, yükseltirsem pedalla bağlantım kopar gibi

2017 cube analog almak üzereyim, tavsiye eder misiniz. Kullanan arkadaslar memnun mu acaba?

benim bakacak olduğum da birebir aynısı renk olarak belki vites ya da fren sistemi farklıdır :) Bu kaç kadro ve boyunuz kaç sizin ?

benim bakacak olduğum da birebir aynısı renk olarak belki vites ya da fren sistemi farklıdır :) Bu kaç kadro ve boyunuz kaç sizin ?

Bacak ölçüsü 80 cm, boy 180 cm. Kadro 19", ikinci el aldım. Seçenek yoktu az büyük, ama sorun yok

cube sl road race üretimi durdu mu ?
internette bulamadım ? pro modeli var ama o bunun yanında patates

Bacak ölçüsü 80 cm, boy 180 cm. Kadro 19", ikinci el aldım. Seçenek yoktu az büyük, ama sorun yok
Hadi yaa benim boy da 178 alacagim 19 inc cok fazla dağ bayır kullanmam ama normal kullanımda tavsiye ediyorsunuz sorun yasamam insallah. Bir deneme sürüşü yapacağım zaten

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Aramızda race cross sl kullanan var mı??

Ön maşa Amortisörlü Cube’lerinize Çamurluk hangi marka modeli tercih ediyorsunuz? Klasik sade görünümlü çamurluk? Tşkler

Geri