Machagi
Üye
- Tepki
- 86
- İsim
- Serdar
- Bisiklet
- Diğer
Ben bir yıldır bu bisikleti uzun ve kısa turlarda severek kullanıyorum.Aşırı bir memnuniyet içindeyim.her zevki tattırdığını açıklıkla ifade edebilirim.Yol,arazi,yokuş her segmentte kullanılabileceği tecrübe ile sabittir.Devamlı yokuş yapacağım derseniz ve kondisyonunuz iyiyse her tür sürüşe izin verir.Bir buçuk yıldır İzmir çevresinde gitmediğim yer kalmadı.Belki sadece Ruble 11-34 olarak değiştirilebilir.Stok selesi de yeterli ama ben rahat duramadığım ve çevre baskısından dolayı (illa masraf gerekliymiş gibi?) Brooks cambium C 15 ile değiştirdim.Rubleyide 11-34 olarak değiştirmeyi düşünüyorum.Kojak lastikler gayet yeterli.105 set muhteşem bir kombinasyon olmuş.Fiyat olarak yüksek görünebilir.Benim düşünceme göre uzun yıllar hizmet edecek ve parasının karşılığını kullanana fazlasıyla geri verecek gibi duruyor.merhaba arkadaşlar. yollu olmaktan vazgeçip biraz şehirli olayım istiyorum. şöyle bir bisiklet var (link)
aradığım özelliklerde bir bisiklet ve hafif. birkaç oynamayla daha hafifletilebilir. Sizce bu fiyata bu performans yeterli mi? kullananlar varsa düşüncelerinizi öğrenmek isterim
Kısaca İmkanınız varsa almanızı tavsiye ederim.