Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Kullanıcıları Kulübü

@bhr42

Siz de gençsiniz zaten. :) İhtiyacım olan biraz zaman biraz da kondisyon, biraz da yol arkadaşı. Kesinlikle hakkını vereceğim.

Scudo
@dwain

Tşk.ler. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ödemeyi nasıl yaptınız? Bu fiyata taksit yaptılarmı?

Boyunuz ve iç bacak ölçünüz nedir? kaç kadro aldınız?
Benim boyum 1.73 ve iç bacak ölçüm 77 cm. 54 kadro denedim biraz büyük geldi sanırım. Sele neredeyse tamamen aşağıdayken üzerine oturduğumda ayak uçlarım ancak yere değiyordu. Acaba bana 54 büyükmü gelir bilemedim. 50 kadroyu denemeliyim sanırım.

@Kubay

Taksitli fiyatı 5.500 TL. O fiyattan taksit olmuyor.

Benim boyum 1.77 iç bacak ölçüm de 84 cm. Şu anda bana tam oluyor 54 cm lik kadro. Siz ne zaman nerede denediniz bisikleti?

Geçen hafta İleri bisiklette denemiştim.

Ben ağırlıklı şehirde kullanırım diye düşünüyorum. Tabi çeşitli şehir dışı gezi-turlarla toprak çakıllı yerlerde de kullanacağım. Bu durumda bu düz maşa olan cross race pro modelini de düşünüyorum. Cross race modelini kullananlar varmı?

O da güzel ama teknik detaylarını bilmiyorum. Az önce bisikleti aldım. Hayırlısıyla yarın teslim alacağım :) Katıldım artık aranıza.

@dwain Hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın :)

Benim düşüncem cyclocross türü olan cross race modelini de kaymaya başladı. Genel olarak cyclocross türü için herkesin yorumu olumlu. Tabi kullanım amacına ve zevke göre farklılık gösterir. Burada cyclocross türünden kulanan varsa yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. Özellikle trekking türü ile arasındaki farklar bakımından..
Kolay gelsin.

Artık resmen aranıza katıldım :)

Cube Tonopah Pro 2016

403a75fe524c5294607e71008f52a36e.jpg

02b0b5a0ae426819da036ca976010ea5.jpg

774dba44105c9f65e22aef5081ba73bb.jpg

Çok güzel gözüküyor. Güzelögünlerde kullanın :)
Sürüş detaylarını da paylaşırsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: dwain
Çok teşekkürler :) Ben bayağı bir süredir bisiklete binmemiştim. İlk binişim biraz garipti ama bunda yaklaşık 99.5 kilo olmamın da etkisi vardır. En son bisiklete binerken 80 kilolardaydım. :)

Şunu sormak istiyorum. Şu anda bu bisikletin üzerinde olan orijinal selesi uzun zamanda rahat ettirir mi? İlk ağrılar kısa zamanda geçer mi yoksa daha rahat bir sele düşünmeli miyim ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Kubay
@dwain

Bisikletiniz hayırlı olsun. Siz almadan önce ileri bisiklette incelemiştim bunu... Ben de aynı segmentte Specialized Crosstrail kullanıyorum.

Uzun süredir bisiklete binmediğiniz için sele bölgesinde oluşan ağrılar normal... Zamanla 3-5 biniş sonrasında alışırsınız. Zaten üzerinde de gayet konforlu bir sele var.

@hayalbaz çok teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Ben hazır modeller içerisinde alabileceğim birkaç modeli sıralamıştım. Aralarından da bu modeli çok beğendim ve aldım. Çok memnunum. Bugün ikinci uzun sürüşü yaptım. Ağrılar dediğiniz gibi kısa sürede geçecektir.

herkese merhaba almanya-hollanda veya belçikadan bisiklet almayı düşünüyorum bana yardımcı olabilecek var mı ?

Merhabalar,

Şehir bisikletleri içinde yaptığım uzun araştırmalar sonucunda, "Cube Touring Pro" da karar kıldım ve dün nihayet aldım, biraz ağır bir bisiklet fakat sürüşü oldukça keyifli, kesinlikle cube donanım açısından muadil bir çok bisiklete göre fiyat-performans açısından en iyi bisikletlerden biri diyebilirim.

(link)

IMG_0843.JPG

Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın

Teşekkürler, Ankara Erdoğanlar bisikletten aldım, 2016 modellerde ciddi indirim var, normalde sitesinde 2.600 görünüyor fakat iki bisiklet, taşıma aparatı ve çocuk koltuğu falan aldığımız için baya bir indirim oldu 2.300 e denk geldi.

(link)

@dwain güle güle kullanın Tonapah mi ? Kaça aldınız maşallah nazar değmesin çok güzel
Satarsanız haberim olsun

@BOZTÜRK teşekkür ederim. Evet Pro 2016 modeli. 5.500 TL'ye daha yeni aldım 2 hafta oldu :)

• Beğen
Tepkiler: BOZTÜRK
Geri