Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@anti panik Çok basit ve kendimin kullandığı bir yöntem öneriyim sana çengelli iğne şeklinde küçücük bir saç tokası ile paçanın fazla kısmını diğer tarafın üstüne iğnele çengelli iğnede olur ama ben siyah pantalon giydiğim için siyah toka aldım bellide olmuyor paça bandı olunca insanlar garip garip bakıyordu yada bana öyle geliyordu anlıyacağın artık toka takıyorum :)

(link)
cube.jpg
Bu bisikleti görünce Resmen aşık oldum desem yeridir.. Bence tam bir Konfor / Performans ürünü... Fakat Ücreti biraz fazla olduğundan diğer cube lara yöneldim....
(link) Beğendiğim bir tanesi bu.. Yalnız anlamadığım bir konu var, Modellerin isminde yazan disk kelimesi ne anlama geliyor? Bisiklete ne katıyor? Çünkü aynı fiyata karbon kadrolu, aynı sette olan modeli var, Bu disk modeli Alimilyum Kadro olmasına rağmen Karbon kadrolu kadar pahalı yapan nedir? ve bu ücrete değermi?
Bir diğer beğendiğim model ise,,
(link) Buda Full karbon olanı...

@Adrenalin26Disk fren olmasından kaynaklı disk...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yani sadece fren sistemi farklı diye 1500-200 tl far? Enterasan, bu bisiklet işi gerçekten kafamı karıştırmaya başladı

@Adrenalin26 grupsetler ve jant setleri gibi donanımlar da fiyatı artırıyor. Disk frenli modeller genelde yüksek donanımlara konulduğu için disk frenli modeller daha pahalı.

@Cem cm Yukarda verdiğim modeller, o ücrete alınırmı sizce?

@Adrenalin26 Almanya'dan getirtebileceğin birisi varsa (link) var. Yalnız sadece 50 kadro kalmış, daha önce baktığımda hepsi vardı.

@rodya Malesef, öyle bir imkanım olsa Cube değil kesinlikle Canyon alırım:)

• Beğen
Tepkiler: rodya
@Adrenalin26

yurtdışında indirimli fiyat ilanı: (link)

Bu bisikletin aşağı yukarı ne kadar ettiğini böyle anlayabilirsiniz. Beğendiğiniz diğer modeller için de üretildiği ve dağıtıldığı ülke fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.

Merhaba.. 1.78 boy ve 75 cm iç bacak boyu olan biri için 56 kadro Cube attain gtc uygun mudur.. 58 alınırsa çok mu büyük gelir..? Saygılar!

@samuelbeckett181 boy 83.5 bacak boyum var 58 kadro bana bir tik buyuk gibi geliyor. Henuz cok surus yapmadim ama gidon bogazini kisaltmak gibi bir niyetim var

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: samuelbeckett
@samuelbeckettBacak boyunuzu dogru olctugunuzden emin misiniz? Benim olculerim 58 kadroyu alt sinirdan yakaliyordu bana sorarsaniz 56 sizin icin daha uygun olabilir. Olcu kartina gore size onerilen kodro boyu nedir?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Motorola açıkçası kafam karıştı.. doğru ölçtüğümü zannediyorum ama internetteki bilgiler kafamı karıştırıyor.. üztüne bir de bu işlere yeni bulaşan biri olunca iyic kendimi çaresiz hissediyorum...

@samuelbeckett
Boyum 1,83 m. ve iç bacak uzunluğum da 83 cm, 56 kadro Cube Attain Gtc kullanıyorum. Mağazada diğer kadro boylarını da deneyerek bunu almıştım. 54 cm benim için küçük, 58 ise büyüktü. Belki size bir fikir verir.

• Beğen
@samuelbeckett
Markaların ölçülendirme kriterleri birbirinden çok farklı, Cube'de '56 aslında 54'e denk geliyor' da diyemeyiz bence. Size 54 kadronun ideal olduğunu (Cube Attain Gtc için) tahmin ediyorum ve denemeden almamanızı tavsiye ediyorum. Olması gerekenden büyük ya da küçük kadro sürüşünüzü çok değiştirebilir, hele ki yol bisikletinde.

• Beğen
Geri