Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Kullanıcıları Kulübü

R7 hakikaten sonra farkına vardım 26 imiş m 30 harici seçeneğim yok fox yada rockshox havalı maşalar hakkındada çok bilgim yok...@Murat Cömez

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Scudo
@C.Koc aslında bu fiyat aralığında rock shox modellerine de bakabilirsiniz.mesela (link)
 
  • Beğen
Tepkiler: C.Koc
@dancerosTeşekkürler bu modeli burada bulmakta mümkün ama m30 un bu maşaya göre daha iyi olduğunu söylediler bana yoksa recon , xc 32 gibi modelleride türkiyede indirimli yakalamak mümkün oluyor benim bilmek istdeğim m30 bu modellere göre daha mı iyi daha mı kötü ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Selam arkadaşlar,

Cube yol bisikletlerinin kadro boyu tablosunu nereden bulabilirim?
 
@danceros verdiğiniz trekking bike olarak belirtiliyor. Bilmediğim için soruyorum. Trekking bike yol bisikletini kapsıyor mu?
 
Hayırlı olsun kaça aldınız ?@turkemrah

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@turkemrah
nerden ve kaça aldınız acaba?
 
Sevgili bisiklet forum ve Cube kullanıcıları üyeleri,

Ben de 2 gün önce "Cube 2017 Nature" alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Turkemrah' ın mesajını görünce tanışma mesajını buraya yazmak istedim. Aynı bisikleti almışız ve yaşıtız. Bisiklet seven %99 gibi ben de mtb ile başlamıştım. Yazlıkta Kron XC300 var. Ama uzun mesafe ve yokuşlarda oldukça yorucuydu. Dün Cube ile Üsküdar - Kartal (yaklaşık 55 km) yol yaptık. İlk günde bu kadar yol gidince kalça ağrısı fena oldu. Ama bel, boyun, bacak ağrısı yok. (Oldukça yavaş gittik. Gidiş Ort. 17 km/s, dönüş 14 km/s).
Boy 186 cm, iç bacak boyu 83 - 84 cm. Kilo 100
Kadro 58 cm
Bisiklet'i aldığım yer bu modellerde yan ayak olmadığını söyledi. Yan ayak için öneriniz var mıdır?

Not 1: Forumda yazı yazmaya yeni başlayan biri olarak yanlış yere yanlış şeyi yazıyor olabilirim. Yönlendirme ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 20180604_145538.jpg
 
@Kelkaplan fabrika çıkışlı park ayağı olmayabilir, cube lerin bazı modellerinde olabiliyor bu durum, altta paylaştığım linkteki park ayağı cubelere özel bir park ayağıdır ve tam uyum sağlar.kaliper vidalarının altındaki o kıvrımlı yere takılır.

(link)
arka kısım bu şekildeyse gönül rahatlığıyla alın.(link)
 
@Kelkaplan
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Genel anlamda sorularınız için Yasmin Sports'dan bilgi alabilirsiniz. Telefonda da olsa üşenmeden yardımcı oluyorlar. Ayak da bayilerden danceros'un paylaştığı fotoğraflara benzer ürünlerden temin edebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kelkaplan
@Kelkaplan bisikletiniz hayırlı olsun. Eski bisikletim park ayaklıydı. Cube ve birçok global marka bazı modellerde kullanmamayı tercih ediyor. Park ayaklıdan ayaksıza geçince biraz yadırgamıştım ama şimdi ne gerek varmış boşu boşuna ağırlık diyorum. Zaten ilandakinin ağırlığı da az değil 390 gr. Bulduğum yere kibarca bırakıyorum bisikleti.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kelkaplan
Merhaba arkadaşlar bende yakında cube dağ bisikleti sahibi olmayı düşünüyorum fakat kadro boyu hakkımda bazı şüphlerim var benim boyum 183 83 cm iç bacak uzunluğum varsizce large mı medium kadromu almam lazım önceden kullandığım large kadro idi ve çok eğilerek sürüyordum aynı sorunları yaşarmıyım baktığım bisiklet 29 inch idi forumdan baktığımda sportif kullanımlar için küçük kadro kullanın yazıyordu eğer gezi tur ise büyük kadro dediler arada fazla fark edermi
 
  • Beğen
Tepkiler: danceros
@Mustang54
Günaydın, dağ bisikleti için Cube firmasının önerisi 18-19" (boy 180-185 arası), trekking için 54-58 cm (boy 180-192 arası). Bende nature var 54cm kadro aldım (boyum 180)...
 
45F0CB5D-45B3-4B29-8880-BC3D2C846ADF.png

Bu bisikleti aşmayı düşünüyorum , fikir verirseniz sevinirim Şehşr bisikleti ve rahat kullanım olmasını isterim
 

Dosyalar

  • 202DBAFB-3ABC-4FB4-8577-E3EF73CB6A6D.png
    202DBAFB-3ABC-4FB4-8577-E3EF73CB6A6D.png
    39 KB · Okunma: 43
@CtndmrHayırlı olsun alırsanız bilgim yok ama güzel makina çok hoşuma gitti...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bende bir ust modeli var. Alırsan pişman olmazsın harika bir bisiklettir. Silik lastiklerin asfalt performansı harika ama toprak yolda dikkatli kullan. Tek kötu tarafı selesi hemen değiştir. En onemlisi kadro boyu uygun mu ona bak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Molzen
Geri