Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Celâl Y.Hos geldiniz. Hayirli olsun....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Cyanide
Matmazeli topladıktan sonra bir Cube da bana şarttı. Herkese selamlar.
Alır almaz tek kalemde bi 140km yaptım. Sele biraz alt takımda uyuşma yaptı.
Ayarlarını biraz toparladım şimdi daha yi.

wTxSWBqkd2qAlTnc7IYAUzwqbBe5AhYvGfqYczD5Uh8-1875x2048.jpg
 
@uslsy vay demek ki öneri buradan geliyoro_O:)
Hocam bu tekerler patlamaya dirençli değil mi?
Birde nekadardır kullanıyorsunuz ? Şöyle bir kaç anekdot paylaşsanız?
 
  • Beğen
Tepkiler: uslsy
hocam biz bisikleti kurunca garantiden çıkıyormu bisiklet yoksa servisinmi kurması lazım
 
@Mustang54

Bütün ürünler için gecerlidir bu kural. Yetkili servis kurulumu ile aktiflenir garanti.
 
@uslsy
peki hocam saolun peki erdoğanlar bisiklet sizce güvenilirmi
 
@Mustang54

En güvenilir isimlerden biridir Türkiyede.
 
@uslsy
hocam seçtiğim 2 dağ bisikleti var birisi karbon diğe alü kadroya sahip şuanda alü kadro kullanıyorum 2500 civarlarında bir bisiklet fakat artık yetmiyor siz ce 2000 farkı verip karbon almak mantıklımı yoksa alü hala daha iyi bir seçim olabilirmi üniversite sınavından sonra yarışlara katılmayı düşünüyorum
 
@Mustang54

Ben alü kullanıyorum. Çelik, Alü, Karbon kullanan herkese saygı ve sevgi duyarım. Bütçen doğrultusunda kendin için en doğru olanı yapacağına eminim.

Kendi içine sor bakalım. O ne cevap veriyor bu konuya?
 
@uslsy

hayırlı olsun aynı modelden bende de var bin km kadar yaptım epey bir memnunum ama sele konusunda ben de muzdarip oldum doğrusu. tabii stok gelen selelerde hep aynı şey oluyor.
 
@Ctndmr
Seçtiğiniz bisiklet düz maşa görünüyor önde amortisör olmaması sebebiyle konfor çok iyi olmasa da eğer yol bisikletine geçme düşünceniz varsa bir süre konforsuzluğa alışarak geçmeniz için iyi olur ancak yol bisikleti düşünceniz yoksa düz maşa almanızın bir anlamı olmayacak.Bende Cube Hyde Shadow kullanmıştım.Sonradan Cube Attain GTC yol bisikletine geçtim gayet memnunum.
Şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim.
 
@Ctndmr
on numara beş yıldız bir bisiklettir. Zatı şahanelerini 3.5 yılın vede 2000 km nin sonunda hala kullanmaktayım. Taş gibidir, kütür kütürdür. Bisiklet sürme keyfini iliklerine dek hissedersin. her işi yapar, her işe koşar. Çok fonksiyonlu isviçre çakısı gibidir. Şuradada bir tanıtımı vardır.
İnceleme - Fitnesta yeni çıta: Cube SL Road Pro
 
  • Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
2000km maksimum 2 ayda alınacak mesafe sizinki tertemizmiş :)
 
@uslsy

@uslsy
2 aydır soruyorum demmekki hala cevaplayamamışım ne zaman alacağım zaten belli değil carbonda kilitli reba maşa alüde fox 32 float performance var jantları farklıdiğer herşey aynı aralırında 1.5 kilo farkı var eğer karbon alırsam yanında gison ve sele borusuda alıcam hesabım doğruysa 500 gram daha kazanıcam aradaki kilo farkı 2 kilo olucak değermi değmezmi kendimi yedim bitirdim çevremde zaten bisiklet uzmanı yok böyle olunca insan kendi verdiği bilinçsiz tercihler yüzünden pişman olmaktan korkuyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: uslsy
ben uzman değilim hatta yakınından bile geçmem ama bence buradaki denklem basit:
diyelim ki aynı veya muadil marka 2 bisikletten bahsediyoruz biri alüminyum biri karbon. (çünkü her karbon ve her alüminyum aynı değil. iyi marka iyi kadro yapar. bazı alüminyum bir başka markanın karbonundan iyidir.)
aynı paraya alüminyum bisikletin komponentleri daha iyi olacaktır ve bunlar çok fark yaratır. Tabii komponentin de bir sınırı var. Alüminyum bisiklete Durace mantıklı değil, Ultegra di2 de. (hatta belki yoktur zaten çok hakim değilim.)
Ultegralı bir aluminyum, alalade bir marka ve komponentleri düşük bir karbon bisikleye yeğdir.
Bunların hepsini yarışmak amacınız olduğunu farz ederek söylüyorum.

Yarışmayacaksanız cro-moly ya da titanyum daha iyi yatırım olabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@Mustang54
Bisikletinizi magzadan alirsaniz zaten size kurulu sekilde verilecektir böylece garantisi de geceli olacaktir. Diger alternativ olarak online siparis vereceksiniz ve yine bisiklet size kurulu sekilde gelecektir yalniz gidonu ve arka janti sökük oluyor. Bunuda siz kendiniz garantisi bozulmadan evde takma hakkiniz var.
Yani garantisi her sekilde gecerli oluyor cünkü gidonu ve janti takarken bozacaginiz herhangi bir sey olmuyor. Yalniz ben türkiyede sunu fark ettim, tüm hepsini demiyelim ama %80 garantiye is gelince kullanici suclu oluyor ve kullanicida bu durumda hakkini aramiyor ve böylece garanti olayida ortadan kalkiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: uslsy
Geri