@Molzen Sizede hayırlı olsun kazasız belasız binin.Naçizane bir bilgi o orjinal ayaklık çok sağlam bende de vardı ama yaklaşık 400 gr gibi bir ağırlığı var ben söktüm tabi size kalmış...
@Gökay Akçay
Gökhan öncelikle teşekkür ederim, Tax Freeyi yurt dışında havaalanında hallettim, bisikleti Saraybosna'da mbikeshop diye bir mağazadan aldım, Tuzla şubesine Edin diye bir arkadaş var Türkçe biliyordu o yardımcı oldu, benim aldığım merkez şubesinde de abisi Asmir vardı sahibi oydu Bosnalı müslüman bir arkadaş, Allah razı olsun beni havaalanına kadar götürdü, gümrükte işlemlerimi yaptı ve iademi nakit ödedi (şahsen ingilizcem pek iyi değil, baya yardımcı oldu, normalde gümrükte evrakları imzalatıp geri götürmem gerekiyordu ama sayesinde gerek kalmadı) .. Dinomonun resmini göstereyim usb çıkışı yok, km saatine gelince yine oradan (link) bu saati aldım bluetooth ile telefon üzerinden çalıştırıyorsun ve bir sorun yaşamadım şuana kadar .. Fiyat konusunda size söyle bir örnek daha vereyim (link) bu kaskı ben 450 tl gibi bir rakama aldım aslı bisiklette 950 tl linktede 720 tl .. 750tlye ben gidiş dönüş bilet almıştım Bosna-Hersek'e tadıda damağımda kaldı açıkcası yanıma 2-3 kişi bulursam 2-3 günlüğüne tekrar gitmek isterim ..
@küpçü
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Wiggle' dan aldım. Bisiklet + kargo o günkü kur ile 4.370-TL gibi bir rakama geldi. 730-TL gümrük vergisi ödedim. Toplamda 5.100-TL maliyeti oldu. Sizin bisikletiniz de çok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim. SL Road Race sanırım?
merhaba, ben de bayram sonrası bir arkadaştan aldım. gerek zaman ve gerekse hava durumu dolayısı ile biniş yapamamıştım. bir de ben 35 yıl önce bisiklet kullanmış ve sonrasında irtibatı kesmiş biri idim. iki gün önce kapalı pazar alanında biraz hatırlama ve kullanmayı öğrenme denemeleri yaptım.
şuan her tarafım haşat, eller şiş vucut ham olduğundan epey bir yorgunluk oldu yaklaşık bir saat çalışma yaptım. alan fena değil ama vitesler konusunda bir işlem yapamadım. teknik bilgim de yok incelemeler yaptım ama son derece acemi olduğumdan dişli aynakol vs. gibi anlamadım.
düz yolda gidon solunda ki kaç olmalı sağında ki kaç olmalı, yokuş durumunda göre sol kaç olmalı sağ kaç olmalı, gibi basit bir bilgi paylaşımına ihtiyacım var. bisiklet de sol iki mandal sağ iki mandal var ama numaratör yok.
cube 30 vites olan bisiklette vites değişimleri konusunda paylaşım yapacak arkadaşlara teşekkürler
@mehmetsunu Türkiye piyasasına özel sipariş ile geliyor 2019 modeli Almanya'da satılmış tamamen bulabilmek çok zor bende çok uğraştım Almanya'da 1599 Euro, Türkiye'de ki fiyat en az 400-500 Euro daha pahalı ben Bosna'dan 1400 Euro gibi bir rakama aldım ve üzerine birde kdv iadesi aldım ..
@çelikyürekli tüm markalar özgün fontlar oluşturuyor ve bunu paylaşmıyor. Çok az ihtimalle belki yerli markalar hazır font kullanıyordur.
Ya kendiniz, ya bir grafiker elle kopya edebilirsiniz, ya da benzer bir font araştırıp tatmin edici bir şey bulursanız kullanabilirsiniz.