Scudo Sports

Cyclocross almayı düşünenler ama kararı veremeyenler... CYCLOCROSS ALIN :)

@lzexpand
Kron da olur, carraro da olabilir başlangıç için. Bütçene göre

Scudo
Saatler saatler bakmamın sonucu Kron CCR 1000 almaya karar verdim inşallah pişman olmam yorumlarınız için tekrardan sağ olun.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Adrenalin26

Kron CCR1000 ve CCR2000 gravel mi acaba?

Bende elimdekini satıp gravel e geceyim ya da gravel toplayayım diyorum. En uygun bunlar cıkıyor karşıma ama gravel mi cyclocross mu belli degil

@ProfessionaL
Aralarında set farkı var sadece, bu grup set farkına o kadar para verilirmi? Bunu bu setleri kullanmış arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur.

@Adrenalin26

Setlerden ziyade ben kadro yapısına takıldım. Bilen arkadaslar inşalllah görüp cevaplar. Bu bisiklet Gravel tarz ise CCR1000 alıp üstüne bendeki sram apex donanımı bile yerleştiririm ama bana nedense hiç gravelmiş gibi gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Gittigidiyor'dan Kron CCR 1000 siparişi verdim gelince fotoğraflarını atacağım ona göre yorumlarsınız :D

@lzexpand
Hayırlıolsun bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: lzexpand
Bisiklet geldi çok sağ olun fakat seleyi kuramadım. Nasıl kuruluyor bu internette bakındım herkes hazır halde montajlamış hep fakat ben daha boruya bile takamadım kaç numarayı kaça takmam lazım

203459

@lzexpand
2 numarayı,3 numaranın üzerine, sonra seleyi onun üzerine koyup, 1 numara ile tutturacaksınız sanırım...

Dediğinizi yaptım fakat vidalar çapraz kaldı tutturulmadı

@lzexpand
Bende 1 numaralı parça yok ancak mantıken 2 numaralı parça, sele raylarının iç kısmına yerleştirilecek ve raylar ortada iken 2 ve 3 numaralar birbirine vidalanacak. Örnek olması açısından :
IMG_20190712_153442.jpgIMG_20190712_153435.jpg

Arkadaşlar merhaba bende sahibinden de şöyle bir cyclocross bir bisiklet buldum Screenshot_2019-07-12-18-33-38-141.jpeg
Fiyatı uyguna geliyor ama şöyle bir sorum olucak ben daha önce hiç uzun süreli cyclocross kullanmadım ve antreman sürüşlerinde ortalama 60 km bisiklet sürüyorum araziye falan girmiyorum beni düşündüren konu cyclocrossun amacı hem gerektiğinde çok ağır olmayan araziye girmek ve gerektiğinde yolda Max performans sağlamak ama ben antrenmanımın %80 asfaltta yapıyorum %20 de cakıllı yol tarzı yerler o da nadiren size sormak istiyorum sizce bu bisikelti almalıyım yoksa 400-500tl koyup sıfır yol bisikletimi almalıyım kafam biraz karıştı

• Beğen
Tepkiler: mhtozel
@lzexpand Güle güle kullanın. Yakışıklıymış.

• Beğen
Hayırlı olsun renkleri çok iyiymiş. Ben de artık arayışımı Gravel tarzına yönlendirdim, hem spor hem gezi amaçlarına birlikte hitap eden bir kadro olarak düşünüyorum.

Bu modelde tüm vites sistemi tourney seçilmiş , acaba ne kadar iyi test edebildiniz mi? Yoksa clarisli olan modele mi yönelmeli ? Ayrıca arka aktarıcının orada bagaj sistemi için vida delikleri görüyorum takılabiliyor mu acaba ?

• Beğen
Teşekkür ederim, daha sürme fırsatım olmadı sürünce bilgi vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@lzexpand hayırlı olsun. Ben de onun 2000 i var. Diskten gelen sürtme sesini bisikleti askıya alıp sessiz bir ortamda alyan ile ayarlayarak çözebilirsin. Yapamazsan iyi bir bisikletçiye götür beş dakikada ayarlarlar.

• Beğen
Hayırlı olsun

• Beğen
Kron ccr 1000 modelini kimsede yok mu corelli gravel bekledik onda da fiyat güncellendi. Bu modeli kullanan var mı?

• Beğen
Tepkiler: slckats
Geri