favallikulli
Üye
- Tepki
- 120
- İsim
- Mert
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
11 Kg civarı. Ben gayet memnunum. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkartmadı. Komple claris setli. Lastikler Kenda.@slckats Kronun kendi sitesinde ne kadro boyu ile ilgili ne de ağırlık, donanım ayrıntısı hakkında bilgi yazmıyor. Ccr 2000 claris donanımlı, ağırlığı nasıl memnun musunuz?
İlk zamanlar yokuşlarda epey bir yoruluyordum. Zamanla alıştım. Şu an memnunum.@slckats ruble dişlisi 11-28, asfalt yokuşlarda performansı nasıl, 11-32 olsaydı en azından dediğiniz oldu mu hiç
Ikinci el kovalamanı tavsiye ederim. Bu aralar kaliteli markların 105 setli modelleri çok uyguna gidiyor.@slckats anlıyorum fiyat konusunda haklısınız ama mesela Corelli goat 1.0 veya mosso monza en az 1000 lira daha ucuz neden böyle bir fark var dersiniz değer mi bu parayı vermeye
Bunu düşündüm aslında ama bisiklette gözle görülmeye bir sorun olsa görememIkinci el kovalamanı tavsiye ederim. Bu aralar kaliteli markların 105 setli modelleri çok uyguna gidiyor.
Tanıdığin bisikletçiye götürür kontrol ettirirsin. Benim 2 bisikletim bu şekil satın alındı.Bunu düşündüm aslında ama bisiklette gözle görülmeye bir sorun olsa göremem
Çamur bisikleti nedir? İlk kez duyuyorum.Çoktan bu bisikletlerin pabuçları dama atıldı bile. Bu bisikletlerin hırçın karakteri uzun sürüș konforunu engelliyordu ki çamur bisikletlerinin alçak ağırlık merkezine sahip olması denge ve konfor gibi birçok özelliği de yanında getiriyordu. Bu gibi hayati özellikleri sunan çamur bisikletlerinin karșısında zaten pek tutunma șansı yoktu.. Bir de dağ bisikleti ile yol bisikletini arasındaki boșluğu șehir bisikleti her ne kadar dolduruyor olsa da benim gibi pek çok kullanıcı șehir bisikletlerini görüntülerinden dolayı pek alınası bulmuyordu. Bu arada son yıllarda yol bisikletçilerinin birazcık konfor arayıșı bile çamur bisikletine geçen çok sayıda yol bisikleti kullanıcısını olușturmușken cx'in müșteri kaybetmeyecek olmasını düșünmek pek mantıklı değildi. Sonuç olarak sokaklarda az sayıda görebildiğimiz cx bisikletleri hiç göremez olduk neredeyse.