Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cyclocross Bisikletlerimizin Fotoğrafları

Scudo
Fırsat bulamadım koymaya bisikleti aldıktan sonraki ilk sürüşümün koyayım bende, kabataş kireçburnu arası gidip geldim hafta sonu olmasından dolayı ve ilk drop bar sürüşüm olmasından kaynaklı başlarda çok çekinerek sürdüm ama biraz daha biraz daha derken İsmail abinin mekanı ziyaret edip döndüm

(link)

(link)

(link)

Bugün aydostaki Teamkronos un düzenlediği mtb etabına katıldım. İlk yarışımdı keyif aldım yokuşlarda kişileri geçsemdr inişlerde hep geçtiler sonuç olarak 30küsür kişidrn 14. Oldum. Zaten beklentim ortalarda biryerlerde tamamlamaktı. Zemin çol sert olduğu için inişlerde yavaş in ek zorunda kaldım. 1.2 gün öncedrn yapçğmur yağsaydı güzel olurdu:Dtmp_28837-20170326_1044221514795705.jpg tmp_28837-20170326_095932775951662.jpg

@wwwolcano hayırlı olsun, profil fotosundaki sarı-siyah bisikletin marka ve modeli nedir ?en beğendiğim renk kombinasyonudur.

@Hayrettin Bu bisikletten bizim ekipte 6 adet var hepsini türkiyenin çeşitli yerlerinden aldık, sabah ta bana yazdın zaten maşayı ayrı satıyormusun diye. :) Bu arada maşayı nasıl kırdın, merak ettim.

@Gökhan Kuş

Siz miydiniz :) Bi sabah Barbarostan inerken araba sıkıştırdı takla attım öyle kırıldı maşa.

Evet benim, geçmiş olsun bu arada kötü olmuş :(

Teşekkürler.

Yeni topladığım Fransız dilberi...

2qid1kj.jpg

@Şafak Hasret Hocam giant revolt 3 kullanan arkadaş bisikletinden memnun mu :) 2400 Tl civarında sıfırını buldum almayı düşünüyorum.

Selamlar...
Uzunca bir süreden lisede sonra tekrar bisiklet sürmeye başladım. Hatta Eryaman - Batıkent ev-iş olarak bisiklete binmeye başladım. Devamı gelir mi bilemiyorum. Trafiğe bağlı... 20170629_083014.jpg

@Katilhamsi Revolt tan çok memnunuz oda benim bisikletimdi ben kullanıyordum anyroad alınca arkadaşa verdim tavsiye ederim fiyatta uygun

@Şafak Hasret peki siz anyroaddan memnun musunuz uzun zamandır aklımın bir kösesinde şöyle yakınlardan bir yerden uygun fiyatlı denk gelse de alsam dediğim bir bisiklet anyroad. Revoltla kıyaslayınca farkı neler mesela.

Geri