Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cyclocross Bisikletlerimizin Fotoğrafları

Scudo
Umarın herkes keyifli bir pazar geçirmiştir :)

bende 3 hafta sonrasında nihayet vakit bulup turladım, normalde 150km falan yapardım dedim şileye gider gelirim heralde ancak Ulupelit den geri döndüm iyiki dönmüşüm yoksa gelemezdim ilk defa bitsin artık bu yol diye diye 20km gittim. Sebebini bilmiyorum ama pek keyifli bir tur olmadı:kötü: Ancak fotoğraf turu kurtarır nitelikte:)
20161225_123139.jpg 20161225_123155.jpg

@Exsxr
hey maşallah negüzel görünüyo

• Beğen
Tepkiler: Exsxr
@Exsxr bayiliyorum bu bisiklete yalniz çoğu yerde stoklari yok L beden bulunmasi zor ve fiyatida birazcik tuzlu 6 bin tl bulabilirsem L bedenini almayi dusunuyorum 5 aydir arastirmalarim suruyor sizin bi bilginiz varmi ?

@ysnakblt

Evet bende çok zorlandım en sonunda Ankarada bulabildim çok memnunum çok agresif havaların biraz daha yumusamasini dört gözle bekliyorum şimdilik karda mtb ye devam

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
@Exsxr hocam istanbulda 1 ay once cogu yerde yoktu siz hangi firmadan aldiniz boy kilo kac bu arada L beden bulamadik diyelim ki oylede olcak getittirebilirmiyiz nakitte indirim yapiyolarmi

@ysnakblt

İlgaz bisiklet M beden vardı fakat Tekirdağ'a limon bike var oraya bi sorun derim L beden varmı bilmiyorum boy 1.70 benim

@Exsxr

Yanlış anlaşılmasın ben L beden almadim

@Exsxr
valla hocam ben kime sorardam m beden buluyorum a boyum 1.83 olduğu icin m beden kucuk kaliyor

Geri