Scudo Sports

Cyclocross Bisikletlerimizin Fotoğrafları

Marka model özellik fiyat olarak biraz daha bilgi verebilir misiniz bisiklet hakkında
Bu mesaj özelinde değil genel olarak konuşmak gerekirse bazı arkadaşlar bir fotoğraftan bir bisikletin butun özelliklerini cozuyor olabilirler ama ben bircok bisikletin markasını bile anlamıyorum. Arkadaşlar benim bisikletin bu diye foto paylaşıyor. Kadrodaki marka okunmuyorsa ben direk geliyorum çünkü anlamıyorum.

Scudo
@ckonakci accaba bisikletiniz üzerinde bulunan ön bagaj nedir marka yada modeli ? Bu arada hayırlı satışlar.

specialized pizza rack @MakRo teşekkürler

@Şafak Hasret Eve 2. katlanır bisiklet bakarken hepsinin bir tarafına gıcık olduktan sonra bu adventure bike'lar kalbimi fetheder gibi oldu. Yurt dışına taşınmayı planlıyorum, hemen şunlardan birini denemeye koşacağım sanırım: Specialized Diverge, Giant Anyroad, Raleigh Mustang veya Giant Toughroad.

Bir bisiklet acemisi için bu deneme sırasında dikkat edilecek bir şeyler önerecek var mıdır?

Edit: Çok pardon arkadaşlar, konuda gezerken fotoğraf konusu olduğunu unutmuşum herhalde, Anyroad'u görünce otomatik yazmış bulundum :)

bu başlık konusundan şaştı.merakla her girdiğimde resim yerine yazı görüyorum.düzeltilse güzel olur.

Daha önceleri bahsetmiştim 2x11 i 1x11 e çevirme diye. Bugün yaprağı söktüm, ancak ön aktarıcıyı zincirden bakla kısaltır iken sökeceğim. 36x 11-28 sistemim olmuş oldu bu oranlar ile 30 35 arası hızları yapabiliyordum. Maksat değişiklik olsun belki bir süre sonra eski haline getirebilirim.tmp_19910-20160930_220740969001652.jpg

Türkiye de aramıştım pizza rack gitar vs taşımak için ama bulamadım. USA siteleri de 110 dolardan başlıyor

Sayın cyclocross sahipleri lütfen fazla muhabbet etmeden şu güzel bisikletlerinizin fotoğraflarını paylaşın:):)

@deadlistcach bi tam cx makinesi yapmışsın, pişman ettin valla sattığıma :D

@salvodaze [specialized awol'e bak derim tek kelime ile harika the radavist sayfasına da uğra mutlaka adventure serisi ordan çıkıyor

Bugün zincir sokme aparatini atokyeden alip on aktariciyi soktum. Belki yapragi geri takarim diye zinciri kisaltmadim. Yarin tura gidip gozlemliyecegim. Amacim hafif letmekten ziyade degisiklik yapmak hali hazirda artik tum cx ler 1x setle geliyor. Deniyecegim ve tecrubelerimi de buraya aktarirrim.

fotografi donduremedimo_O

tmp_19910-20161001_131520-1257333440.jpg tmp_19910-20161001_131419-602614915.jpg

@samet akkaya bostancı aktif pedal mağazasında satılıyor sitesindende alabilrssin 250tl olaması lazım

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
bisiklet cok güzelmiş söktünmü ön vitesi de vites kalbalıgıda olmuyor bende genelde tek yaprak kullanıytorum bisikleti cok asırı bayır falan inmedikce pek kullanılmıo büyük yaprak zaten. Fakat arka rublenin dişli oranlarını deiştirip büyük dişliyi taksan aynakola hem daha yüksek hıza cıkıp hemde daha düşük viteslerde kullanılmaz mı acaba?

Şimdi bu bisikletlerde yol bisikleti kadar çok akor ayarı gerekmiyor mu?

@Ahmetgitar

merhaba şu an güncel modellerden 3000-5000 arası hangi modeli seçerdiniz?

sevgiler hakan.

@Hakan Gun şu an kullandığım Corratec C-Cross'tan memnunum, yine olsa yine alırdım.
İkinci el Cannondale CX de iyi fikir olabilir.

@Uğur Recep AKGÜL aynen oyle bayir da zaten frenli giden biriyim. Hatta gran fondo ya da 1x le gideceğim. Şuan icin yuksek hiz değil belki ama yokuslarda 28 den buyuk disli olsa fena olmazdi hani :)

@Ahmetgitar

105 corratec mi cnnondale caadx tiagramı son olarak snapsis cannondale endurance mı?:)

Geri