Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cyclocross Bisikletlerimizin Fotoğrafları

@mhtozel valla hocam çok memnundum ama satmak zorunda kaldım şuan bisikletim yok en kısa zamanda yenisi almayı istiyorum.

Scudo
Hatırlamayanlarınız vardır;

IMG_0062.jpg

Plasti dip boyama/kaplama çalışmaları ile 2 sene sonunda biraz şenlendik, renklendik..

IMG_2316.JPG

Bu arada Plasti dip ile de bir değerlendirme yapacak olursam; Ben bisikletime kızımmış, yavrummuş gibi bakarım diyorsanız yapın, yaptırın. Zira hassas bir malzeme, ilk resimdeki gibi askıya koyduğunuzda hemen temas noktaları kabarıyor.IMG_2380.JPG

Cylocroos alacaklar Orbea Terra yı görmeden karar vermeyin. Harika bir tasarım. (link) ben çok beğendim buraya yazmadan edemedim. Ama gönlüm Orbea Orka da. Selamlar.

@sürma
Çok güzel bir bisiklet. Sizmi topladınız ?

@sürma @gokgun34 aynen bende onu merak ettim, gerçekten güzel görünüşü falan olarak yani bir albenisi var. Ama adını tam göremedim "ibis" mi "iblis" emin olamadım aklıma evil markasını getirdi.

313927f8eff3b55d91b30e1b4b6baf65.jpg

1 hafta önce bende Mosso Monza alarak cyclocros macerama başladım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bisikletim 29 kasım günü Beşiktaş tan çalınmıştır gören dönüş yaparsa sevinirim33292824-D333-4F55-AF4E-744385F27FFD.jpeg

@sürma Bildiğim kadarı ile Türkiye'de satışı yok. Yurt dışından getirdiniz değilmi ?

Geri