amasseia
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.745
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bendeki 1.22 olmalı, sizin yüklediğiniz en son sürüm nedir ve güncellemeler cihazınızı nasıl etkiledi?Hangi sürüm mevcut sizde ?
Ben yaklaşık iki ay önce cycplus ın kendi sensörleri ve nabız bandı ile Aliexpress'den aldım. İlk geldiğinde saat 30 dakika geriden geliyordu. Son güncellemeyi yükleyince düzeldi. Saat ya da tarih ile ilgili bir sorun olmadı.
Sürüş esnasında bazen sensörlerle bağlantı anlık kopup geri geliyor. Bu kablosuz sensörlerin doğası mı böyle acaba? Normalde dert edilecek bir şey değil ama Strava'da segment kovalayanların canını fena sıkacak bir durum. Dur kalk yapmış gibi oluyor çünkü.
versiyon 1.27 var bende şuan eski micro usb ile şarj olan saat 03:00 da başlıyor 10 saniye sonra normale dönüyor, fakat yeni versiyon usb tipC ile şarj olanda öyle bir sorun yok saatte. Daha önce yazdığım gibi bir önceki güncelleme ile toplam km girme özelliği geldi ilk aldığımda olmayan, başka bir sorun yok gayet güzel çalışıyor şimdilik.Bendeki 1.22 olmalı, sizin yüklediğiniz en son sürüm nedir ve güncellemeler cihazınızı nasıl etkiledi?
Bende herhangi bir problem yok, güncellemediğim için çok kaybettiğim bir şey var mı sizce, toplam km girme hariç?versiyon 1.27 var bende şuan eski micro usb ile şarj olan saat 03:00 da başlıyor 10 saniye sonra normale dönüyor, fakat yeni versiyon usb tipC ile şarj olanda öyle bir sorun yok saatte. Daha önce yazdığım gibi bir önceki güncelleme ile toplam km girme özelliği geldi ilk aldığımda olmayan, başka bir sorun yok gayet güzel çalışıyor şimdilik.
merhaba, turları kaydetmek için hangi programı kullanıyorsunuz?
merhaba, turları kaydetmek için hangi programı kullanıyorsunuz?
M1 için yeni güncelleme geldi fakat henüz cesaret edip yüklemedim. Deneyen oldu mu?
ben güncelledim ama ne fark var bilmiyorum , neyi güncelledi ne geldi ... ? bilen varsa aydınlatsın . Bir de bu bizim ekranda tüm verileri görebiliyor muyuz ?
Merhaba,Açma kapama düğmesinde sorun olmuştu. Bir süre kullanamdim. Tamir sonrası bataryasi çok az ekran süresi veriyor. 1100 mah lityum polimer piller satılıyor 150-200₺ civarında. Değiştirsem verim alabilir miyim?
301193 dosyayı görüntüle
(link)