Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

Güncellemelerden sonra sorunların arttığını gözlemledim ve son 2 güncellemeyi yapmadım.

Cihazi eski versiyonda kullanıyorum.

Sorunsuz bir güncelleme gelene kadar da güncelleme yapmayı düşünmüyorum.

Scudo
Hangi sürüm mevcut sizde ?

Ben yaklaşık iki ay önce cycplus ın kendi sensörleri ve nabız bandı ile Aliexpress'den aldım. İlk geldiğinde saat 30 dakika geriden geliyordu. Son güncellemeyi yükleyince düzeldi. Saat ya da tarih ile ilgili bir sorun olmadı.

Sürüş esnasında bazen sensörlerle bağlantı anlık kopup geri geliyor. Bu kablosuz sensörlerin doğası mı böyle acaba? Normalde dert edilecek bir şey değil ama Strava'da segment kovalayanların canını fena sıkacak bir durum. Dur kalk yapmış gibi oluyor çünkü.

katlanır bisikletimde cycplus kadans/hız sensorunu kullanıyorum. garmin 530 ile o da kopuyor sürekli maalesef. hemen geri geliyor ama ortalamaları bozuyor. yol bisikletimde giant'ın urununu kullanıyorum; herhangi bir kopma yok. cycplus bu anlamda sorunlu görünüyor sanırım.

Cycplus sensörler kopma dışında kadans olarak kullanıldığında max. kadans 230-250 gibi saçma değerlere çıkıyor. Yeni alacak olanların farklı marka sensörlere yönelmesi yerinde olur.

Bendeki 1.22 olmalı, sizin yüklediğiniz en son sürüm nedir ve güncellemeler cihazınızı nasıl etkiledi?
versiyon 1.27 var bende şuan eski micro usb ile şarj olan saat 03:00 da başlıyor 10 saniye sonra normale dönüyor, fakat yeni versiyon usb tipC ile şarj olanda öyle bir sorun yok saatte. Daha önce yazdığım gibi bir önceki güncelleme ile toplam km girme özelliği geldi ilk aldığımda olmayan, başka bir sorun yok gayet güzel çalışıyor şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
versiyon 1.27 var bende şuan eski micro usb ile şarj olan saat 03:00 da başlıyor 10 saniye sonra normale dönüyor, fakat yeni versiyon usb tipC ile şarj olanda öyle bir sorun yok saatte. Daha önce yazdığım gibi bir önceki güncelleme ile toplam km girme özelliği geldi ilk aldığımda olmayan, başka bir sorun yok gayet güzel çalışıyor şimdilik.
Bende herhangi bir problem yok, güncellemediğim için çok kaybettiğim bir şey var mı sizce, toplam km girme hariç?

@amasseia yok tabi ki, eğer bir gün yeni bir m1 alırsanız ve o ana kadar yaptığınız km yi yeni cihaza geçirmek isterseniz, ya da herhangi bir şekilde km leriniz sıfırlanırsa ve tekrar girmek isterseniz o zaman gerekli bir şey diğer türlü bir sorun olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
merhaba, turları kaydetmek için hangi programı kullanıyorsunuz?

Benim m1 var garmin aldığım için satılık, tarih saat durumu düzgün, ayrıca gidona takılan tırnağı kırık ancak m1 avantajı vida ile tutturabiliyor. İlgilenen olursa özel mesaj atabilir.

strava

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici

M1 için XOSS uygulamasını kurmanız gerekiyor, isterseniz XOSS dan strava hesabınıza otomatik senkronizasyon yapabilirsiniz.

M1 için yeni güncelleme geldi fakat henüz cesaret edip yüklemedim. Deneyen oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
ben güncelledim ama ne fark var bilmiyorum , neyi güncelledi ne geldi ... ? bilen varsa aydınlatsın . Bir de bu bizim ekranda tüm verileri görebiliyor muyuz ?

ben güncelledim ama ne fark var bilmiyorum , neyi güncelledi ne geldi ... ? bilen varsa aydınlatsın . Bir de bu bizim ekranda tüm verileri görebiliyor muyuz ?

Pek içerik verilmemişti, açılış/kapanış protokolleri değiştirilmiş, konumlandırma iyileştirmesi yapılmış deniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Farkettiğim şey kapatırken cihazı ekrandaki tüm karakterlerin 1 sn olmadan silinerek kapanması.. Bir önceki güncellemede bu, km ekranı 88 falan oluyordu.. Onun dışında bir olay olmadı

• Beğen
Tepkiler: cryeyes
Kapanış daki Bye Bye yazısı gitmiş görünen değişim olarak, yoksa ilk açılışta saat 03:00 açılıp 15-20 sn sonra gerçek saati göstermesi filan aynı duruyor. Benim cihaz eski mikro usb şarjlı olanda bu gecikme var yeni type c şarjı olanlarda saat anında görünüyor. Ufak buglar giderildi ve "disable informations display when power off" yazıyor notlarda birde işte BB yazısı yok.

• Beğen
Tepkiler: cryeyes
Açma kapama düğmesinde sorun olmuştu. Bir süre kullanamdim. Tamir sonrası bataryasi çok az ekran süresi veriyor. 1100 mah lityum polimer piller satılıyor 150-200₺ civarında. Değiştirsem verim alabilir miyim?

Screenshot_2023-03-05-15-39-06-94_7a4090f09f6554852d748ee9fd6f40d3.jpg

(link)

@sefiluzman

Uygun boyut ve kapasitede batarya değişimi sorunu çözer fakat alınacak bataryanın üretim tarihi önemli. Lityum bataryalar üretildikleri tarihten itibaren kullanılmasa dahi kapasite kaybetmeye başlar.

Açma kapama düğmesinde sorun olmuştu. Bir süre kullanamdim. Tamir sonrası bataryasi çok az ekran süresi veriyor. 1100 mah lityum polimer piller satılıyor 150-200₺ civarında. Değiştirsem verim alabilir miyim?

301193 dosyayı görüntüle

(link)
Merhaba,
Açma kapama tuşu benim de bozuldu. Tuş yerinde duruyor fakat muhtelemen içerisinde devreye basan buton yerinden çıktı. İçini nasıl açtınız. Yolu nedir? Ben içini açamadığım için tamir işlemine girişemedim.

@sefiluzman merhaba. İçinden çıkan pilin mAh değeri nedir, yazıyor mu üzerinde? (1200 mAh imiş.)

mAh değeri ne kadar yüksek olursa o kadar iyi sonuç verecektir.

Aliexpress'ten arka ışık almıştım pili bozuk çıkmıştı. Ürün çalışmadığı için Aliexpress ücret iadesi yapmıştı. Ürün de elimde kalınca tamir yoluna gittim ve uygun boyutta ve amperde power-xtra marka li-po pil alıp monte ederek arka ışığın çalışmasını sağlamıştım. Yaklaşık 2 yıl oldu, hâlâ kullanıyorum.

@Mehmet Vidinli sayfada bir arkadaş daha M1'i tamir etmişti. Yapışkanlı üst kapak çıkartılarak cihazın iç kısmına ulaşabildiğini belirtmişti.

bkz. Cycplus M1

Geri