M1 gayet profesyonel , mennunum. Otomatik duraklatma ve başlatma var.birlikte bisiklet sürdüğüm acemi arkadaşıma bir tane kilometre saati hediye edeyim diyorum. bununla g plus arasındayım, acemi birisi için hangisi daha iyidir acaba? m 1 de güncelleme ile otomatik duraklatma ve başlatma özelliği geldi diye biliyorum. tavsiye eder misiniz m 1 i?
o zaman sürüş bitene kadar sadece kaydı başlatmak yetiyor. teşekkürler.M1 gayet profesyonel , mennunum. Otomatik duraklatma ve başlatma var.
anladım, çoğu cihaz için geçerli bu durum. o zaman acemi birisi bayağı iyi, ekranı da büyük. hocam strava gibi şeylerle işimiz yok, akşam gezeceğimiz 20 kilometreyi kaydetsin yeter. teşekkürlerM1 için +1. Aleti zırt pırt bırkalayıp durursanız, tuşlarına parmakla değil tırnakla basarsanız, insanlar için üretilmiş alet üzerinde güç denemeleri yaparsanız ömrü kısalır tabi. Strava'ya veri aktarımında da sıkıntı yok, 1 defa problem yaşadım şimdiye kadar onun da sebebini çözdüm.
Kısacası, cihaz nazik davrandığınız müddetçe o da size aynı nezaketle cevap verecek ve bir amatör için gayet yeterli olacaktır.
hızı gösterirken hız değişimlerine hızlı tepki veriyor mu acaba? bayağı kullanan varmış forumda, memnun olan da çok. teşekkür ederim.ben çok memnunum ne stravaya aktarımda nede gps sinyalı bulmada sorun yaşadım ayrıca hız ve kadans sensorüde aldım gayet iyi iş görüyor sirada nabız bandı var )
Cycplus M1 💪birlikte bisiklet sürdüğüm acemi arkadaşıma bir tane kilometre saati hediye edeyim diyorum. bununla g plus arasındayım, acemi birisi için hangisi daha iyidir acaba? m 1 de güncelleme ile otomatik duraklatma ve başlatma özelliği geldi diye biliyorum. tavsiye eder misiniz m 1 i?
Uygulamayla kullanmak nasıl oluyor? Normalde antrenmanı tamamlayıncaya kadar uygulamayla falan işinizin olmaması lazım, cihazdan antrenmanı tamamlayınca XOSS’u açıp senkronize etmesini beklemeniz lazım ki o da 10-15 saniye falan sürüyor. Akabinde uygulamada workout sekmesinde görebiliyorsunuz. Eğer uygulama Strava’ya da bağlıysa hemen hemen 1 dakika içinde Strava’ya da atmış oluyor..Ben m1 i XOSS uygulanası ile kullanıyorum çoğu zaman sapıtıyor sinyal kesiyor ama strava canavar gibi ileride değiştireceğim büyük ihtimalle igssport markası ilgimi çekmeyi başardı...
Biraz açıklamaya çalıştım.
Hocam merhabalar.Cıhaza kadans ve hız sensörünü tanıttım başlangıçta görüyor.Pedallamaya başladığımda ana ekranda görünmüyor.Sadece cihazı İlk açtığımda görünüyor hemen bağlanıyor sonrası Yok
maalesef senin dediğin gibi yaptım ama olmuyor uygulamadan gittiğim zaman strava ya update yapıyorUygulamayla kullanmak nasıl oluyor? Normalde antrenmanı tamamlayıncaya kadar uygulamayla falan işinizin olmaması lazım, cihazdan antrenmanı tamamlayınca XOSS’u açıp senkronize etmesini beklemeniz lazım ki o da 10-15 saniye falan sürüyor. Akabinde uygulamada workout sekmesinde görebiliyorsunuz. Eğer uygulama Strava’ya da bağlıysa hemen hemen 1 dakika içinde Strava’ya da atmış oluyor..
Evet hocam, sürüşte XOSS uygulamasına gerek olmuyor.maalesef senin dediğin gibi yaptım ama olmuyor uygulamadan gittiğim zaman strava ya update yapıyor
yok hocam onu biliyorum pause yanıp sönüyor sürüşe başlayınca start moduna geçiyor son 2 güncelleme geldi ilk güncelleme de auto start pause modu gelmişti sorunsuz çalışıyor du peşinden 2. güncelleme geldi bu sorun oldu bende.Tekerleği çevirince değil gps sizin hareket ettiğinizi algılıyor öyle geçiyor start moda@ATALAY16
Dün çıkan son güncellemeyi ben de yaptım fakat henüz sürüşe çıkmadım. Sizin mesajı görünce olduğu yerde jantı çevirerek denedim, bir sorun göremedim.
Sürüş başlattığınızda auto start-pause zaten aktif oluyor. Durduğunuzda ekranda pause işareti yanıp sönüyor. Hareket ettiğinizde play işareti yakıyor ve kayıt devam ediyor.
Eğer sürüşü manuel olarak pause ederseniz puse işareti sabit yanıyor ve hareket etseniz de öyle kalıyor.
Yeni sürümde auto pause durumundayken pause işareti yanıp sönüyor, manuel pause yaparsanız sabit yanıyor. Bir ihtimal cihazınızda bir sorun olmayıp bu yeni durum kafa karışıklığı yaratmış olabilir. Yani hareket ettiğinizde cihazı aslında manuel pause da bırakmış olabilirsiniz.
Kısacası pause işareti yanıp sönüyor ise auto start-pause aktiftir, hereketi algılar ve gereğini yapar. Fakat sabit pause işareti yanıyorsa siz manuel pause yapmışsınızdır, siz start verene kadar öylece kalır.
Bu arada Cycplus ın sorun çıkaran kendi sensöründen kurtuldum. Birkaç dakikada bir bağlantı kopup geri geliyor ve sürekli dur-kalk yapmışım gibi kaydedilmesine sebep oluyordu. Bu kronik bir sorunmuş. Cihazı alacaklara yanında Cycplus sensör almamalarını tavsiye ederim. Kopma sorunu cihazdan değil sensörlerinden kaynaklanıyor. Cycplus sensörler farklı marka model cihazlarla da aynı sorunu çıkarıyor.
Aliexpress'den bir indirim yakalayıp "Xoss Vortex" sensör aldım. Bir haftadır kullanıyorum, herhangi bir sorun görmedim.
Ayrıca Cycplus ın kola takılan nabız sensörünü de tavsiye etmiyorum. Nefes nefese yokuş çıkarken 60-70 nabız ölçüldüğünü görüp canınız sıkılabilir. Çok sık saçmalıyor. Belki ben yanlış kullanıyorum, belki kola takılan sensörlerin geneli zaten böyle, bilemiyorum...