Mehmet Vidinli
Canyon RoadLite 6.0 - Van Rysel Edc Af 105
- Tepki
- 347
- İsim
- Mehmet Vidinli
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hangisini aldınız, Cycplus mu?330TL den siparişi verdim. Magane hız sensoru almıştım. coospo göğüs bandımda 6 sene öncesinden mevcut. şimdilik herşeyimiz tamam galiba
Haydi bakalım hayırlı olsun, güzel bir cihaz 👍evet hocam.
Merhaba. Ben 1 adet sensör aldım ve onu da kadans için kullanıyorum.Merhaba Cycplus M1 GPS i bende alayım diyorum. Hız ve km ölçüm GPS ile yeterli mi? Yanına sensör almaya gerek var mı?
Ben Ankara da belli bölgelerde gps kullanamıyorum. o yüzden magene sensor aldım Cycplus ı da sipariş ettim. Bryton a göre gps de kopma yaşamaz isem sensörümü kadans için kullanacağım.Merhaba Cycplus M1 GPS i bende alayım diyorum. Hız ve km ölçüm GPS ile yeterli mi? Yanına sensör almaya gerek var mı?
Ben aynı şeyi Kosova'da yaşamıştım. Tanımadığınız bir şehirde navigasyon kullanamamak iğrenç bir durum.Ben Ankara da belli bölgelerde gps kullanamıyorum. o yüzden magene sensor aldım Cycplus ı da sipariş ettim. Bryton a göre gps de kopma yaşamaz isem sensörümü kadans için kullanacağım.
Aktiviteler Xoss uygulamasında görünüyor değil mi?Merhaba,
Geçen hafta Çin' den Cycplus M1 aldım. Daha önceden almış olduğum kadans, hız ve kalp ritim sensörleri ile eşleştirdim. Xoss uygulaması ile de eşleştirerek kullanmaya başladım. Ancak Strava ile bağlantı kurmama rağmen, kayıt edilen aktiviteleri Strava' ya aktarmıyor, senkronize etmiyor.
Sebebi ne olabilir?
Aktiviteler Xoss uygulamasında görünüyor değil mi?
Görünen uygulamalari sync yapıp indiriyoruz ve daha sonra "workOuts" sekmesi içerisine aktarıyor. Aktarıldıktan 1-2 dakika sonra da Strava'da paylaşıyor.
Bu şekilde olmuyor mu sizde?
Xoss uygulamasi içinde Strava girişi aktif görünüyor değil mi?Tüm adımları takip ederek ilerliyorum ancak, Strava'ya veri akmıyor.
Sildim, yeniden yükledim ama ne yazık ki sonuç aynı oldu.
Merhabalar, ben de magene sensor aldım bir adet kadans bir adet hız, acaba wahoo uygulamasına bu iki cihazı da tanıtabilirmiyim, ikisini ekliyor, ama sürüş açınca birine bağlanıyor.. Tecrübeniz oldu mu acaba@batikanunver Aynı sorunu son 1 aydır Ankara da yaşıyorum.
Bryton rider one kullanıyorum. Şehir içinde GPS nerede ise hiç çalışmıyor.
Telefon üzerinden wahoo kullanmaya başladım. Telefonun bile GPS i dönem dönem anlık kesintilere uğruyor. Bende anlamadım.