Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

Cihazı 2 kere daha kullandım ilk seferdeki saçmalığı yapmadı düzgün çalışıyor sadece cadance arada gidip geliyor...eğim cadance felan bu verileri sizce sağlıklı ölçüyormu ben emin olamıyorum aynı rotada garmin gibi cihazlarla karşılaştırma yapmadan öğrenmek zor sanırım
Pedal çevirmediğiniz zaman kadans göstergesi sıfır göstermek yerine kayboluyor. İlginç, fakat verilerde sıkıntı yok.

Scudo
Pedal çevirmediğiniz zaman kadans göstergesi sıfır göstermek yerine kayboluyor. İlginç, fakat verilerde sıkıntı yok.
Evet cevirmeyince öyle cevirirkende gidiyor bende bir süre belki içinden sayardır 😂 gps te bazen gidiyor bi bakmışsın geliyor canı nasıl isterse 🙈

Evet cevirmeyince öyle cevirirkende gidiyor bende bir süre belki içinden sayardır 😂 gps te bazen gidiyor bi bakmışsın geliyor canı nasıl isterse 🙈
Ankara da adım başı sinyal kesici var demek ki :)

ürünler geldi görünüş kalite hissiyatı iyi , yağmur olduğundan speed ve kadans sensörlerini trainerda bir deneme yaparım , hr bandımda var onuda taktımmı full özellikleri test etmiş olurum gps ölçümü hariç tabiki
tek kötü yanı ayarları çok saçma bir mnü sistemi ile yapmışlar daha kullanıcı dostu yapılabilirmiş

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Yer Ankara. 2. el aldığım bryton one var. geldiği zaman 20 gün sorunsuz kullandım. son 1 haftadır inanılmaz kesiliyor. çözüm de bulamadım.

Cihazı Bluetooth ile uygulamaya bağlayamiyorum. Bluetooth simgesi görünmüyor, açma kapama tuşu mu var acaba?

Cihazı Bluetooth ile uygulamaya bağlayamiyorum. Bluetooth simgesi görünmüyor, açma kapama tuşu mu var acaba?
Uygulamada connect yazan yere basinca baglanmasi lazim baska sey yapilmiyor

Uygulamada connect yazan yere basinca baglanmasi lazim baska sey yapilmiyor
Allah Allah, bir cok kere denedim ancak bağlanmadı. Bluetooth simgesi normalde görünüyor mu sizde görünmüyor mu?

Allah Allah, bir cok kere denedim ancak bağlanmadı. Bluetooth simgesi normalde görünüyor mu sizde görünmüyor mu?
Ona hic dikkat etmedim surus bitip kayit edince baglayip rotayi yukluyorum ilk bluetooth baglantisini tekrar yapmayi deneyin arama seceneklerinde cihazinizin gorunup gorunmedigine bakin.

• Beğen
telefondan konumu ve bluetooth u açın xoss uygulamasından connect e basın m1 edda diye cihaz ismi çıkıyor ona bastığınızda bağlanıyor bağlantı sağlandığında gps saat de Bluetooth işareti çıkıyor birde güncell değil ise xoss uygulamasını güncelleyin derim

• Beğen
@Hititenduro @ATALAY16 teşekkür ederim.
Sorun telefonumdaymis, malum GM5 Plus iyice yaşlandı ve zaten sıkıntılı bir model.
Bluetooth ayarlarıyla bayağı bi uğraştım şükür oldu.

IMG_20210603_205733.jpgBütün sensörler ,ayarlar tamam eve gelirken motorda topcasete açık bırakıp denedim ama biraz hızlı oluncs gps sapıtmış :)

• Beğen
Haha aynen bendekide acik calisir vaziyetteydi 👍 hayirli olsun sizede

İyi bari yanlız değilmişim. Bizimkiler uyanik yolculuk etmeyi seviyor demekki 😊

Size de hayırlı olsun, güzel günlerde kullanalım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: MstCnrMbt
Motorda denedim bende 120km hizdan sonra gps iptal yuksek hizlara gore yapilmamis
anlık yüksdek hızlara çıktım ani hızlanmalar da sapıtmış , birde topcasede gps sinyalini yakalamada sıkıntı çekmiş cebibe koymadığımdan gps kopmaları yaşanmış, sıkıntı yok zaten bisiklet için kullanıcaz :)

arkadaşlar selam. gps yol bilgisayarları için 700x25 yol bisikleti için girilmesi gereken lastik çapı nedir? 2146 olarak girdim ama farklı yabancı kaynaklarda 2015 olarak yazanlar da var. hatta bazı yerlerde 2096 bile gördüm. doğru ölçüm için olması gereken doğru ölçüyü bilen varsa yardımcı olabilir mi? tşk.

Geri