Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

Peki Cycplus M1 mi İgpsport igs10s mi, neden?

İgs10s, igs10'un geliştirilmis hali bu arada.

Fiyatları da gidon aparatıyla beraber hemen hemen aynı.
İgs10 ile igs10s arasında fiziksel olarak fark yok pil ömrü artmış. Uydu sayısı 3 e çıkmış ve Bluetooth ile sürüş atma özelliği gelmiş. Büyük ekran, şekil olarak cycplus m1 derim. İgs10 kullandım Cycplus arkadaşımda var.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
konu nasıl açabilirim yardımcı olabilecek var mı acaba

Konu nedir? Konu açmak için belli bir mesaj sayısına ulaşmanız lazım galiba.

İgs10 ile igs10s arasında fiziksel olarak fark yok pil ömrü artmış. Uydu sayısı 3 e çıkmış ve Bluetooth ile sürüş atma özelliği gelmiş. Büyük ekran, şekil olarak cycplus m1 derim. İgs10 kullandım Cycplus arkadaşımda var.
Teşekkürler. Peki bu özellikler Cycplus'ta da var mi ya da Cycplus'u ekran harici ön plana çıkartan kıstaslar?

AliExpress'te yeni kullanıcı kuponuyla alışveriş yapalım.
TRY 17.31'lik kuponun burada!
(link)

Ben buradan aldım. 29 günde geldi

Merhabalar. Verdiğiniz bu linkte 74 tl vergi çıkıyor doğru mudur?

Ben vergi ödemeden aldım. PTT 25tl gümrük vergisi aldı sadece teslim ederken

• Beğen
Ödeme sayfasında 74 TL'lik bir vergi çıkıyor da demekki yeni eklendi. 74 TL cok fazla.

Ödeme sayfasında 74 TL'lik bir vergi çıkıyor da demekki yeni eklendi. 74 TL cok fazla.
Yok hocam ben aldim yeni bu aksam sifir vergi. Ptt en fazla 20-25 tl alir kapida teslimde.

• Beğen
@oguz169 @MstCnrMbt
Şu isaretledigim yeri söylüyorum, sizde bu sekilde 74 TL'lik vergi çıkmıyor mu?

Yukarda verilen linkteki satıcıda bu şekilde ek vergi çıkıyor. 373 TL olan ürün ek vergi ile birlikte 447 TL olarak görünüyor.

Screenshot_20210514-021357_1.png

Bende de cikmiyor, ben bu linkten satin aldim;

(link)

SmartSelect_20210514-091325_AliExpress.jpg

Ben de şimdi vergi çıkacak mı diye sipariş verme aşamasını denedim, 96₺ vergi çıkarıyor 🤦🏻‍♂️

94BEE573-8AE3-4F3F-A0A8-4A6908AF1B5A.png

• Üzgün
Arkadaşlar, hız sensörü almadan kullanan var mi yani yalnica gps ile kullanan. Sonuç nasıl?

Ya hic böyle birşey alasim yoktu ama birden içimden gelen kapital bir açlıkla bu ürünü almak istedim.

Alsam da hiz-kadans sensörü almak istemiyorum, gps ile kullanmayi düşünüyorum. Ne dersiniz en M1 kullanıcıları...

Bi dışarda sürme imkanı olsa deneyeceğim sırf bu sorulara yanıt verebilmek icin ama 17 sine kadar evde bu halde bekliyoruz malesef 😞
IMG_20210514_141939.jpg

Arkadaşlar, hız sensörü almadan kullanan var mi yani yalnica gps ile kullanan. Sonuç nasıl?

Ya hic böyle birşey alasim yoktu ama birden içimden gelen kapital bir açlıkla bu ürünü almak istedim.

Alsam da hiz-kadans sensörü almak istemiyorum, gps ile kullanmayi düşünüyorum. Ne dersiniz en M1 kullanıcıları...
ben de sensörler mevcut değil ürün gayet başarılı çalışıyor 2 dk içinde gps bağlantısı kuruluyor ve gayet güzel çalışıyor eğim vs olarak
1 hafta önce spd yazık ayakkabı kılıfı aldım vergi peşin alınıyor artık ptt ye kapıda ödenmiyor

• Beğen
@ATALAY16 süper. Peki anlık eğimi de gösteriyor mu ekranda, birde sürüş verilerini Bluetooth ile aktarıyor galiba?

Vergiler peşin alındığında hemen hemen 3-4 katı daha fazla ödememiz gerekiyor.

Ekleme: Aldık bakalım, umarım uzun ömürlü ve memnun kalacağım bir ürün olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: M.İhsan
@ATALAY16 süper. Peki anlık eğimi de gösteriyor mu ekranda, birde sürüş verilerini Bluetooth ile aktarıyor galiba?

Vergiler peşin alındığında hemen hemen 3-4 katı daha fazla ödememiz gerekiyor.

Ekleme: Aldık bakalım, umarım uzun ömürlü ve memnun kalacağım bir ürün olur.
aynen hocam anlık eğimi gösteriyor

• Beğen
1 tanede full set ben sipariş geçtim bakalım, vergi çıkmıyor aldığım mağazada, cycplus offical store mağazasından aldım, diğer satıcıda vergi çıkıyor bilginiz olsun.

1 tanede full set ben sipariş geçtim bakalım, vergi çıkmıyor aldığım mağazada, cycplus offical store mağazasından aldım, diğer satıcıda vergi çıkıyor bilginiz olsun.
vergi yi kapıda ödeyeceksiniz ptt ye

Geri