oguz169
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 460
- İsim
- OGUZHAN
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çok yakışıklı alet bee.. Kralsın, mafyasın M1 😆
Yaptım 👍@Metekatipoglu ışığı alttan bağlayın daha estetik olacaktır.
Evet gösteriyor.Daha kargoya bile verilmedi benimki yav 🥲 kaç ay beklicez bakalım.
Anlık eğimi gosteriyor mu acaba?
Yansıma önleyici yüzey yüzünden öyle. Sürerken gayet iyi okunuyor, merak etmeyin.Sonunda geldi benimki de. Yalnız bana mı öyle geldi yoksa herkeste mi böyle anlayamadım. Ekran yazıları biraz bulanık veya soluk gibi geldi. Farklı açıdan bakınca silik gözüküyor sizde de böyle mi?
263513 dosyayı görüntüle263515 dosyayı görüntüle
hocam hayırlı olsun. Link verebilmeniz mümkün mü bizde oradan alalım. Bir de kaç günde geldi?261688 dosyayı görüntüle Canavar bir ayda geldi vallahi maşallahı döviz düşükken 305₺ ye hallettim işi sağolsun mağazada düşük değer girmiş 16.87₺ de vergi çıktı o kadar kullandım GPS hoşuma gitti gayet başarılı bir makine bence stravaya aktarımda seriydi. MTB de bile kullanmayı düşünüyorum açıkcası
Ben trainer da kullandığım için çift sensör (hız ve kadans) kullanıyorum ama dışarıda kullanacaksanız sadece kadans yeterli olur. Çok hassas ölçüm yapmak istiyorsanız ikisini de almanız lazım. Ben henüz dışarıda kullanmadığım için GPS in nasıl çalıştığı konusunda bir bilgim yokSelamlar ve iyi bayramlar cumleten🍬 Bu cihazi alirken Cift sensore gerek varmi gercekten? Kadans icin tek sensorlu versiyondan almayi dusunuyorum. Hizi gps ten olcuyor demissiniz zaten. Extra Hiz sensoru almanin gps e gore bir avantaji varmi acaba anlik gosterme yada dogru olcum acisindan? Tesekkurler
Tesekkurler tek kadans yeterli olur bana gibi duruyor. Birde anlik rakim ile pozitif ve negatif egim gosteriyormu acaba?Ben trainer da kullandığım için çift sensör (hız ve kadans) kullanıyorum ama dışarıda kullanacaksanız sadece kadans yeterli olur. Çok hassas ölçüm yapmak istiyorsanız ikisini de almanız lazım. Ben henüz dışarıda kullanmadığım için GPS in nasıl çalıştığı konusunda bir bilgim yok
Gösteriyormuş. Bende henüz deneyemedimTesekkurler tek kadans yeterli olur bana gibi duruyor. Birde anlik rakim ile pozitif ve negatif egim gosteriyormu acaba?