Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

Satın aldım bende az önce. Aliexpres den aldim kendi saticisindan. Magene hiz kadans ve nabız sensörleri ile sorun cikartmaz umarım, merakla bekliyorum ◉‿◉

Scudo
Daha kargoya bile verilmedi benimki yav 🥲 kaç ay beklicez bakalım.
Anlık eğimi gosteriyor mu acaba?

@Metekatipoglu ışığı alttan bağlayın daha estetik olacaktır.

IMG_20210419_113110.jpg Canavar bir ayda geldi vallahi maşallahı döviz düşükken 305₺ ye hallettim işi sağolsun mağazada düşük değer girmiş 16.87₺ de vergi çıktı o kadar kullandım GPS hoşuma gitti gayet başarılı bir makine bence stravaya aktarımda seriydi. MTB de bile kullanmayı düşünüyorum açıkcası :D

Geliyor gelmekte olan.
Bana niye 25tl çıkarmışlar yav 🥲

Dosyalar

• Screenshot_20210507-190104.jpg
    Screenshot_20210507-190104.jpg
    42,3 KB · Okunma: 93
  • Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Sonunda geldi benimki de. Yalnız bana mı öyle geldi yoksa herkeste mi böyle anlayamadım. Ekran yazıları biraz bulanık veya soluk gibi geldi. Farklı açıdan bakınca silik gözüküyor sizde de böyle mi?
IMG_20210510_133511.jpgIMG_20210510_133529.jpg

yanlardan bakınca evet öyle ama gayet güzel gözüküyor benim kullandığım

• Beğen
Tepkiler: oguz169
  • Beğen
Tepkiler: oguz169
261688 dosyayı görüntüle Canavar bir ayda geldi vallahi maşallahı döviz düşükken 305₺ ye hallettim işi sağolsun mağazada düşük değer girmiş 16.87₺ de vergi çıktı o kadar kullandım GPS hoşuma gitti gayet başarılı bir makine bence stravaya aktarımda seriydi. MTB de bile kullanmayı düşünüyorum açıkcası :D
hocam hayırlı olsun. Link verebilmeniz mümkün mü bizde oradan alalım. Bir de kaç günde geldi?

AliExpress'te yeni kullanıcı kuponuyla alışveriş yapalım.
TRY 17.31'lik kuponun burada!
(link)

Ben buradan aldım. 29 günde geldi

Selamlar ve iyi bayramlar cumleten🍬 Bu cihazi alirken Cift sensore gerek varmi gercekten? Kadans icin tek sensorlu versiyondan almayi dusunuyorum. Hizi gps ten olcuyor demissiniz zaten. Extra Hiz sensoru almanin gps e gore bir avantaji varmi acaba anlik gosterme yada dogru olcum acisindan? Tesekkurler

Selamlar ve iyi bayramlar cumleten🍬 Bu cihazi alirken Cift sensore gerek varmi gercekten? Kadans icin tek sensorlu versiyondan almayi dusunuyorum. Hizi gps ten olcuyor demissiniz zaten. Extra Hiz sensoru almanin gps e gore bir avantaji varmi acaba anlik gosterme yada dogru olcum acisindan? Tesekkurler
Ben trainer da kullandığım için çift sensör (hız ve kadans) kullanıyorum ama dışarıda kullanacaksanız sadece kadans yeterli olur. Çok hassas ölçüm yapmak istiyorsanız ikisini de almanız lazım. Ben henüz dışarıda kullanmadığım için GPS in nasıl çalıştığı konusunda bir bilgim yok

Ben trainer da kullandığım için çift sensör (hız ve kadans) kullanıyorum ama dışarıda kullanacaksanız sadece kadans yeterli olur. Çok hassas ölçüm yapmak istiyorsanız ikisini de almanız lazım. Ben henüz dışarıda kullanmadığım için GPS in nasıl çalıştığı konusunda bir bilgim yok
Tesekkurler tek kadans yeterli olur bana gibi duruyor. Birde anlik rakim ile pozitif ve negatif egim gosteriyormu acaba?

• Beğen
Tepkiler: MstCnrMbt
Peki Cycplus M1 mi İgpsport igs10s mi, neden?

İgs10s, igs10'un geliştirilmis hali bu arada.

Fiyatları da gidon aparatıyla beraber hemen hemen aynı.

Geri