Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

@Metekatipoglu 2. el almıştım abı gps saatini satan kişi garmin i çaldırmış bunu almış garminin sensörleri buna uymayınca satılığa çıkartmıştı bende ondan aldım 150 tl ye bu üreticinin kadans sensörü vardı durum olmadığı için alamadım ileriki zaman da bakacağım onlara da
Ya birşey merak ediyorum ışık yanma ayarı var belli bir saat de ışık yanıyor ama hareket etmediğim sürece ışık hep açık kalıyor sende de öyle mi yani otomatik kapanması yok mu

Son düzenleme:
Scudo
@Metekatipogluyok abi zaman dilimine göre ayarlı o yüzden gün doğumu ve batışı arasındaki süre hariç hep yanıyor ışık

Son düzenleme:
@Metekatipogluyok abi zaman dilimine göre ayarlı o yüzden gün doğumu ve batışı arasındaki süre hariç hep yanıyor ışık
Çok kötü ya bu olay hareketsizlik sensörü olması lazım ben var biliyiyordum.

@Metekatipoglu belirli bir süre hareket almayınca ekran kendini komple kapatıyor abi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ATALAY16
aynen tur da falan mola verdiğim zaman bir bakıyorum ekran kapanmış hareket algılayınca hemen tekrar açılıyor

Hocam telefona da kadans sensörü ve hız sensörü bağlanıyor. Telefon varken bu tip bir cihazın en büyük avantajı ne sizce? Benim aklıma ilk gelen avantaj pil ömrü oldu. Hani telefonu açık koysan zırt pırt pili bitecek. Harici şarj ünitesiyle kısmen o sorun çözülebilir. Peki pil ömrü dışında telefonda elde edilmeyen bir değer veriyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Benim ki hep açık 10 dakika bekledim kapanmadı onun bir ayarı varmı diye sordum.

Kapandı kaç dakika sonra bilmiyorum ama kapandı eleldim açıldı 👍
Ben işim bitince tuştan kapatıyorum.
Hocam telefona da kadans sensörü ve hız sensörü bağlanıyor. Telefon varken bu tip bir cihazın en büyük avantajı ne sizce? Benim aklıma ilk gelen avantaj pil ömrü oldu. Hani telefonu açık koysan zırt pırt pili bitecek. Harici şarj ünitesiyle kısmen o sorun çözülebilir. Peki pil ömrü dışında telefonda elde edilmeyen bir değer veriyor mu?
Hayır. Havalı duruyor sadece. 😆

Selamlar. Bende bu bilgisayardan almayi düşünüyorum. Elimde magene s3+ sensorler var uyum saglar mi acaba deneyen varmi?

Fiyat / performans ürünü için gayet başarılı ... Aslında Nabız çalışma bölgeleri için ihtiyacım olan bir cihaz .. Bu cihazl + nabız sensörünü nereden temin edebilirim tavsiye olarak ? Biliyorum Aliexpress 'te mevcut ancak birlikte satan yer bulamadım.. veya Cyplus M1 'i aliexpress 'ten alıp yurtiçinden de buna uyum sağlayabilecek nabız sensörü tavsiyeniz olur mu ?

Teşekkürler.

edit. igs50e ve megane nabız sensöründe karar kıldım gibi..

Son düzenleme:
iyi gunler bende cycplus m1 aladim kadans be hiz sensoru ile beraber.
gostergede kadans sensoru baglandi gorunuyor ama hiz sensoru baglanmiyor
yardimci olursanaiz sevinirim.

@Hesenoz Bir sensörün ışığı kırmızı diğerinin yeşil yanması lazım. İki sensörünüz de (Çiftli sensör olduğunu tahmin ediyorum) kadans kaldıysa bağlanmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Sensörü pil kapağı çıkart sensörun içine bak yukarıda c s yazan klips var pil kapağını kitleme ucu ile onu s getir şimdi hız oldu c kadans
Screenshot_2021-04-06-11-59-05-644_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2021-04-06-11-58-58-958_com.miui.gallery.jpg

@Metekatipoglu
@trainspotting35
tesekkur ederim birazdan deniyeyim olirsa simdiden cok tesekkur ederim olmazsa tekrar yazayim.
@Metekatipoglu
dediginiz gibi yaptim suan biri c digeri ise s de ve biri yesil biri de kirmizi yaniyor sadece kandans baglaniyor KM yi baglayadim

Dosyalar

• IMG_20210406_142831.jpg
    IMG_20210406_142831.jpg
    32,1 KB · Okunma: 44
  • IMG_20210406_141826.jpg
    IMG_20210406_141826.jpg
    61,1 KB · Okunma: 44
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Selamlar. Cycplus m1 veya xoss g plus alacağım. Fiyatları çok yakin. Hangisini tercih etmeliyim? Hangisi daha iyidir?

Selamlar. Cycplus m1 veya xoss g plus alacağım. Fiyatları çok yakin. Hangisini tercih etmeliyim? Hangisi daha iyidir?
Teknik özellikleri aynı, fakat M1'in ekranı neredeyse iki kat büyük (2.9 inch vs 1.8 inch). Üstelik G+ daha pahalı.

Ben olsam M1 alırdım. Aaa, almışım zaten! 😂

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Geri