Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

Ben wahoo ile kadans ve kalp sensörünü kullanıyorum. Problem yok. Kadans ve hızı aynı anda denedim, bazen bağlandı bazen problem oldu. Hızı uygulama GPS den hesapladığı için iptal ettim.
Temel olarak ikisi de devir ölçuyor olduğundan sınyallerının karışıyor olma ihtimalini düşündürüyor, ya da magene has bir durum var, neticede cihazlar aslında ikiz, pili çıkarıp taktığınızda takmadan once cadance olan sensor speed olarak hayatına devam edıyor :) . Neyse wahoo iki sensoru aynı anda kullandırtmıyor anlaşılan, garmin saatime bağladım sorunsuz bağlanıyor ama saatten bu işi yürütmek zor.. bende bir cycplus çekeceğim aliexden...

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
Stravaya aktarım sorunlu mu halen? (atıyorum uygulama güncellenir düzelmiştir)
Coospo ile bunun arasındayım da..

Stravaya aktarım sorunlu mu halen? (atıyorum uygulama güncellenir düzelmiştir)
Coospo ile bunun arasındayım da..
Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Son 15 gündür kullaıyorum sync ettikten hemen sonra stravaya aktarım tamamlandı.

Otomatik pause özelliğini nereden aktif ediyoruz bilen varmıdır..

2 haftadır otomatik durmuyor acaba bir yerden kapatdım mı diye düşündüm..

Otomatik pause özelliğini nereden aktif ediyoruz bilen varmıdır..
Gps ile hız bilgilerini alıyorsanız bazen sürekli hareket ediyormuş gibi gösterebiliyor.

Bu sebeple hız sensörü kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: olcay1978
Cihaz ikinci sarjda bozuldu. Usb ye takinca sarj olmuyor, asiri isiniyor ve ekranda kararma basliyor bir sure sonra. Firmayla iletisime gectim. Yenisini gonderebileceklerini soylediler ama kargo masrafini benim karsilamami istediler...

Bende 28 Temmuzda Aliekspress.com dan aldım. Şu anda beklemedeyim . Çok uzun sürmeden gelir de kullanırım.

(link)

Merhaba arkadaşlar bende m1 aldım cihaz güzel fakat stravaya sürüşleri atarken saat ve km aynı olmasına rağmen yükseltiler stravada az görünüyor, xoss da 803mt ve 273mt yazarken strava 783mt ve 247mt gösteriyor bunun sebebi ne olabilir ?

Merhaba arkadaşlar bende m1 aldım cihaz güzel fakat stravaya sürüşleri atarken saat ve km aynı olmasına rağmen yükseltiler stravada az görünüyor, xoss da 803mt ve 273mt yazarken strava 783mt ve 247mt gösteriyor bunun sebebi ne olabilir ?
M1 ile Strava'nin yükseklik ölçüm değerleri farklıdır ve bu yüzden bu ikilemde Strava kendi yükselti değerlerini ciddiye alıyor, diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: seljuk11
bu aralar iyice saçmalamaya başladı. eğimi anlık olarak doğru göstermiyor sürekli değişiyor. geçen sefer yokuş inişinde maksimum hızı 97km/h gösterdi. yohhh 150 artık dedim. starava ya aktardığımda maks. hız 78km olarak doğru şekilde görünüyor ama cihaz anlıkta saçmalıyo gibi.
bugün itibariyle garmin 530 bundle a geçiş yapıyorum. umarım bi gün herkes bu ülke şartlarında garminlere dünya para verecek ekonomik rahatlığa erişir :hhhhhh: (ben borç harç taksitle ite kaka aldım) :ssrtcbya:
nisan ayında aldığım ve en ufak kılcal çizik dahi olmayan kendi cihazımı satıyorum ilgilenen varsa ÖM ile iletişime geçebilir. (hız kadans sensörü ve gidon uzatma aparatı dahil)

• Beğen
Tepkiler: Bilge dönmez
Merhabalar,
Ben de M1 kullanmaya başladım. Hız ve kadans sensörü ile birlikte kullanıyorum. Apple watch series 3 sahibiyim aynı zamanda. Sürüş esnasında nabız bilgilerimi ekranda görme şansım var mı saati kullanarak. Göremiyorsam sürüş bilgilerime nabız bilgilerimi ekleme şansım var mı?

bu aralar iyice saçmalamaya başladı. eğimi anlık olarak doğru göstermiyor sürekli değişiyor. geçen sefer yokuş inişinde maksimum hızı 97km/h gösterdi. yohhh 150 artık dedim. starava ya aktardığımda maks. hız 78km olarak doğru şekilde görünüyor ama cihaz anlıkta saçmalıyo gibi.
bugün itibariyle garmin 530 bundle a geçiş yapıyorum. umarım bi gün herkes bu ülke şartlarında garminlere dünya para verecek ekonomik rahatlığa erişir :hhhhhh: (ben borç harç taksitle ite kaka aldım) :ssrtcbya:
nisan ayında aldığım ve en ufak kılcal çizik dahi olmayan kendi cihazımı satıyorum ilgilenen varsa ÖM ile iletişime geçebilir. (hız kadans sensörü ve gidon uzatma aparatı dahil)
ilginç bizde ki cihazlar canavar gibi çalışıyor :)

@ATALAY16 Ben de çok memnunum. Adamlar bitmeyen sarj yapmış helal olsun 👏

• Beğen
Tepkiler: seljuk11
Merhabalar,
Ben de M1 kullanmaya başladım. Hız ve kadans sensörü ile birlikte kullanıyorum. Apple watch series 3 sahibiyim aynı zamanda. Sürüş esnasında nabız bilgilerimi ekranda görme şansım var mı saati kullanarak. Göremiyorsam sürüş bilgilerime nabız bilgilerimi ekleme şansım var mı?

konu hakkında bilgisi olan var mı?

saatinizdeki nabız bilgilerini dışarı aktarabiliyormusunuz

konu hakkında bilgisi olan var mı?
Saatin gösterdiği nabızı ne yazık ki göremezsiniz. Nabız verilerini de sürüşe ekleme şansınız yok ne yazık ki . Apple Watch da bisiklet sürüşü açıp ancak o şekilde görürsünüz. Km saatleri kol saatlerine nabız bandı muamelesi yapmıyor saat veriyi kendi içinde aktarmakla mükellef. Nabız bantları ise veriyi dışarı vermekle mükellef çalışma mantıkları farklı.

Geri