Scudo Sports

Dağ bisikleti hakkında sorularım

@deterjan
Hayda cattik ya, arkadasim sen var isine git. Burada bilgilerinimi paylasiyorsun ne yapiyorsun beni ilgilendirmez. Birdaha bana lutfen yazma, seninle ugrasamam.
Tamam sen haklisin ve ustasin. Ugrasma birseyden anlamayan kisilerle, mesela benimle.

Scudo
@deterjan
Iyiki degilsin, buna cok sevindim.

Emin olun sizin iki katiniz hatta 4 katiniz kadar ben seviniyorum.

İnternet garip bir ortam arkadaşlar. *flies away*

@emir yakup bulut
şubat ayında bu bisiklet hakkında yorum talep eden birine bu cevabı vermişim ve evet bugün sahibinden.com daki yol bisikletleri ilanlarına göz atarken bu bisikleti satan bir bisiklet mağazası ağırlığını tartıp fotosunu koymuş ve sıkı durun bisiklet "12.50" kg...hadi birkaç yüz gr farkı anlarım da bu nedir abi 2,5 kg fark var be!

@emir yakup bulut salcanonun tüm ağırlık listesi yalan çelik kadro çift amortisörlü hector modeli 16.8kg demişler 20kg tarttım kendim bizzat en dandik noname bileşenler kullanılan en ucuz versiyon dağ bisikleti 14kg salcanoda benim 750 dolara aldığım sedona 731 14.5kg nedense nası becermişlerise sunrun setini sram x5 den hafif üretmeyi.

@emir yakup bulut salcanonun tüm ağırlık listesi yalan çelik kadro çift amortisörlü hector modeli 16.8kg demişler 20kg tarttım kendim bizzat en dandik noname bileşenler kullanılan en ucuz versiyon dağ bisikleti 14kg salcanoda benim 750 dolara aldığım sedona 731 14.5kg nedense nası becermişlerise sunrun setini sram x5 den hafif üretmeyi.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Geri