Scudo Sports

Dağ bisikleti kullananlar kaç km hız yapabiliyor?

@Battal Yılmaz

Aynı lastikler ve aynı bisikleti kullanıyoruz(insomnia40 & race king 2.2) düz yolda 39km/h gördüm ama 10sn bile sürmedi hemen yoruldum fakat hiç zorlamadan 25-30km/h arası gidebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Scudo
@Murat Bulut

Aynı ben :D

@Umut Kılınç37

Evet 20-30 km/h arası kastırmıyor. 30'u geçtiğin an lastikler kesiyor insanı.

bence kondisyonda bitiyor olay sizinde tek eksiğiniz bu bence :)

Düz yolda mtb ile 50 km yapan arkadaşlar veledrom yarışlarının sonuçlarına bakarlarsa sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan G.
@ozan aktürk

Sen ne yaptın onun hesaplaması apayrı işin içinden çıkılmaz :)
Orada ortalama hız hesaplanıyor burda herkes çıktığı en yüksek hızı söylüyor anlık hız sadece

Düze yakın cok hafif rampa yolda 33km yapmistim gecen hafta. Astrosv270 makina ile.

@PIERzig

Ben o yorumu düz yolda 10-15 dk 30-35 km/h ile gittiğini söyleyen arkadaşlar için söyledim :)

Düz yolda 40'ı bir kaç kez geçebildim. Yokuş aşağı en yüksek sonu kazayla biten bir 80km/h yaptım. :(

Du bakalım ilk işim bi hız saati edinmek olacak ilk denememide aldığım gibi yapıcam bakalım ibreyi kaça kadar dayıcaz :)

@Oğuzhan YAVUZ

hocam geçmiş olsun.

o hızda kaza yapmak demek, ölümle eş değer bir durum. kalıcı bir hasar vs bırakmadı değil mi siz de? Allah korumuş vallahi, yaşıyor oluşunuz Allah'ın hikmeti.

@Ali Demir

Çok sağolun. Gözümü röntgen odasında açtım ama neyse ki önemli bir hasar yoktu. Yüzümde ve dizimde derin sıyrıklar vardı. Kask olmasa ve toprak-taş karışımı bir zemin yerine sert bir zemine uçsaydım ne olurdu bilemiyorum. :(

bende 30la rahat ilerliyorum max 37.8 gördüm 5.5km boyunca 36-37 çeviridm, kondüsyon yamak istenirse zor değil aslında

Yüksek süratleri gören arkadaşlara seslenmek istiyorum buradan. Hız göstergenizin kalibrasyonunu yapınız. Ben kalibrasyondan önce düz yolda 45km ile rahat rahat gidiyordum. Şimdi o hıza çıkmak için biryerlerimi yırtmam gerekiyor afedersiniz. Hem de bisiklet mtb değil tur bisikleti. Rampa aşağı Merida cw 40v ve üstünde silik lastiklerle tam güç pedal basarak 68i gördüm. Siz nasıl bir bisiklet kullanıyorsunuz ki düz yolda 10dk 50km hız yapıyor. Kondisyon demeyin ben her gün en az 30km bisiklet sürüyorum idman amaçlı kondisyon bende de var :)

10 olsun 20 olsun 30 olsun bizim olsun. Yavaştan hafif hızlıya...keyfini çıkara çıkara yeterki SERT RÜZGAR olmasın

Normal seyrim 25 30 km.yol bisiklet gurubuna denk gelip arkalarından takip ettim 40km hız ile 22 km yol gittim bisikletim salcano astro270srd 2.2race king lastik var

Geri