Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti kullananlar kaç km hız yapabiliyor?

Scudo
26x1.95 lastikli katlanır bisikletimle eğimsiz rüzgarsız düz yolda 43 gördüm, 20 saniye anca koruyabildim. Ortalama 25 üstü tutturabilmek bence iyi kondisyon ister.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Şehir/tur bisikleti(merida crossway 500, ~15kg, 700x40c schwalbe marathon tour plus lastikler). ortalama 25km/s.

Dosyalar

• altınoluk.jpg
    altınoluk.jpg
    76,6 KB · Okunma: 17
  • Beğen
Tepkiler: Veto8
0EdVGR.jpg Screenshot_2018-07-14-19-49-08.png Screenshot_2018-07-14-19-49-15.png
26x2.0 lastik çelik kadro ön maşa çalışmayan çift amörtisörlü Mtb ile elektrikli geçtiğimde ulaştığım hız . Üstüne yatıyorum tabi . Düz yolda .Ortalama yol şartlarına göre değişir. Bisikletin fotosunu da ekledim. Gelsin yorumlar.

@gezgin gezer
Yanlış yere yazmışsınız . Konu başlığına dikkat ediniz . Mtb kullananlar için açıldı bu konu .

@abirtan alayı sallıyor burda dedıgın gıbı 30 40 arasi görörler en fazla neymıs 70km ? 60 km çekın vıdeo gorelım ? ben carbon road bike a geçtim daha 60 70 görmedim düzlükte çok zorlamadım ama road bike ile düzlükte o süratler yapılıyor

@kerem E varmı kanıt vıdeo

@MAERKEK ben anlamadım valla bu sürat işini. 60 70 ile gidiyorlar dağ bisikleti veya cyclocross bile yapamazlar bence.. çeksinler vıdeo görelım

hiçbirinize inanmıyorum .. dağ bisikletleri ile 50 yi görenler veya 60 70 yaptığını ıdaa edenlerden lütfen video/foto görelim o_O en fazla max taş çatlasa düzlükte 30 -35 görürler

@ErayHayta2304 ben stravanın yalancısıyım ama elektrikli geçtiğime göre yapmışımdır. Konudaki mesajıma bakabilirsiniz

Salcano insomnia 29" max 65 civari gördüm. Ancak ortalama 35 civarı duz asfalt yolda. Fakat carraro sportive 227 de kullandım hemen hemen hic fark yok. Alinacaksa ya yol bisikleti yada mtb tercih edilmeli sehir bisikleti diye ayni ayni agirlikta hantal bisikletler neredeyse hic fark yaratmiyor ayrica mtb' nin kalin tekerlekli olusu sehir ici ulasimina cok daha uygun. Mazgallara girecekmi ? Cukura takilacak mi ? diye hic derdim yok. Sürüsu de cok daha konforlu bence. Önceden Ng 450 kullaniyordum, carraro sportive 227 daha iyi olur diye dusunmustum fakat zaman kaybi oldu benim için. Yol tutuşuda guvensiz, bisiklette denge hiç yok ellerimi birakmak imkansizdi. Neyseki cok istekli birine 200 lira zarar ederek bir iki ay bindikten sonra sattim ve İnsomnia rahatlığına kavustum. Bisikletle yol yapacaklar dışında herkese MTB oneririm.

Dağ bisikletiyle düz yolda 60-70-80'i görenler hangi marka sayaç kullanıyor acaba?

@ayberkatakan95 hocam benım karbonu vereyim sana bi top speed yapıver heralde 100 km /h görürsün cok rahat :rolleyes::D:p:p:p:p

@Mehmet Nejat Karahan sayaçları bence ön tekerdeki ufak manyetık speed metre yı ters takıolar ters takınca 10 km/s ile giderken 40 yazıyor hehehe :p:p:p:p

Geri