Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti kullananlar kaç km hız yapabiliyor?

@Desert FoxTx150 kullanıyorum , 1ay gibi bir sürede spx450 kullandım . İlk zamanlar ortalamam 20'yi bulmuyordu . Ortalamamı arttirmam için düzenli aralıklarla aynı parkurda antrenman yapmaya karar verdim . Ve bunu 20kez tekrarladim tahminen . İlk zamanlar 18lerde gezen ortalamam 24lere çıktı . Bu fark az gibi gözükse de hiç de az değil bence .

İşin sırrı aynı parkurda sürüp değişimi gozlemlemek diye düşünüyorum .

Şunu da ekleyeyim ; kendini zorlamadan hiçbir şey olmuyor :)

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Scudo
Ümit novex MTB bisikletimle yokuş aşşağı rekorum 82 km düz yolda 41 km. Şuan Rockrider 540 kullanıyorum çok akıcı bir bisiklet gercekten ama henüz doğru dürüst bir yolda kullanma şansım olmadı.

MTB lastiğiyle düz yolda 43 yapmıştım.

• Beğen
@MuhamedTr43
Güncelleme: 2,5 km uzun bir bayırdan aşağı indim (asfalt yol). 90 Km/h gördüm.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Ben 250 km/s yaptım nolcak. Yukardan bi saldım aşağı teeeey tey. Asfalt ağladı be. Dağ bisikletiyle 90 yapanlar, 2 saat boyunca 35 hızla sabit gidenler. tü tü tü tü maşşallah maşşallah ne cevherlerimiz var forumda oy maşallah

@Şeffaf

Dağ bisikletiyle 90 yapanlar elbette var. Benim Fitness bisikletle 84.9 yapmam gibi. İmkansız değil ama profesyonel yarışçı değilseniz gereksiz ve saçma bir durum. Aşırı hız ya öldürür ya da sakat bırakır..

yapmayın öyle şeyler. Düşseniz parçanız bile kalmaz.

Burada bazı arkadaşlar biraz yükselten gidiyor olabilir ama bazı arkadaşları iddialarında haklı buluyorum.

Düz yolda 40 km görmek zor değil hemde hiç.Bu hızı ne kadar süre koruyabiliyorsunuz önemli olanda konuşulması gerekende bu.

20 yaşında tamamen kişisel zevklerime ve beklentilerime göre modifiye edilmiş katlanır bisikletim ile bostancı sahilden başlayıp kartala git gel yapıyorum ortalama seyir hızım 30 km. Duruma göre çok kısa sürelide olsa 40km leri gördüğüm de oluyor ama normal olarak seyir hızımı 30km de tutmaya çalışıyorum buna alıştım bana inanmayan bir çok kişiyide dumur ettim.

Öyle insanlar varki 5000 tl lik yol bisikletiyle bu performansı gösteremiyor ama görseline baksan Tony Martin dersin.

• Beğen
Genelde hızım 35 - 45 arası oluyor..
46 - 14 oranında 50 yi görüyorum ara sıra
35km hızı sürekli devam ettirebiliyorum ..
Yol bisikletiyle normal olarak 40 45 50 arası giderim muhtemelen

@OmerKa
İnanırım . Bende aşağı yukarı aynı hızda kullanıyorum.

Yıl olmuş 2019 halen şu hıza ulaştım şöyle bastım böyle uçtum diye övünen var. Plaketinizi hazırladık. Allah akıl fikir versin.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
ortalama 10 15 km mesafelerde şehir içinde dur kalklar dahil ortalama 15 km hız ile gidiyorum yeni başladım bisiklete düz yolda maksimum 50 60 civarı yapmışımdır bayır aşağı sormayın :D

• Hahaha
Tepkiler: OrhanOzkaya
Herkezde bir laf yarışı var hiç hoş şeyler değil, yaptığın hızı yaz geç ne bu ego ve üstünlük hırsı anlamış değilim...

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve OmerKa
Acaba "hiç görmediğim, tanımadığım, konuşmadığım Bisiklet Forum'daki Xyz123 kullanıcısı dağ bisikleti ile ne kadar yapıyormuş çok merak ediyorum" diye foruma giren var mı ???

@yenhesa
üstad nasıl bir his

@ByRe4L
Kendini bilmenin verdiği huzur hiçbir şeyde yok. Ama etrafımdan insanlar 30-40 ile geçince hafif bir hüzünlenme olmuyor da değil. Üstelik belirtmeyi unutmuşum dağ bisikleti değil yol bisikletim var.

@yenhesa
benim de yanımdan geçip duruyorlar üstelik selam bile vermiyorlar seni anlıyorum :)

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: Afyon35 ve yenhesa
@ByRe4L
Selam vermeyi bırak 25 in üstünde gitmeyince selamını bile almıyorlar adamın.

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve ByRe4L
Geri