Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Merhaba.

Bugün bayiden Mosso’ nun “Raceline 659B” serisini tam alacaktım ki bisiklet kutudan çıkar çıkmaz şok oldum..!

Daha önce başka bayide karşılaştığım sinir bozucu olay; bisikletin ana rengi siyah - turuncu ancak jant kenar yazıları kırmızı renk. Bu durum çok canımı sıktı ve çok sinirliyim şuanda.

Turuncu renkli bisiklete kırmızı rengin jantını takmak nedir allah aşkına, bu ne saçmalık? Nasıl fabrika böyle bir üretime izin verir? Bisikletin bütün uyumu bozuluyor resmen.

Çok düşük bisikletlerde bile gövde rengi ile jant renkleri tutuyor, o kadar model içinden benim beğendiğimin jantları farklı çıkıyor.

Bu modelin üretimi şuanda geçici olarak durduğu için bayilerin ister al, ister alma tavırları da canımı sıktı.

Çok sinirliyim..!

7330fd430bee0ca78821a85c2eb45be9.jpg

4273e10d7fd79ba9753ce8865430c243.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam nasil sevindim bilemezssiniz harika renkler ve uyum. Memnun musunuz bisikletten nasil acaba ?
Merhabalar aranıza yeni katıldım. İlk bisikletimi alacağım inş.İkinci el bir dağ bisikleti bakıyorum 1000 lira bütçem var. Aslına bakarsanız bir tane carraro force 271 buldum ancak yenisi üretilmiyor sanırım bu biraz aklımı karıştırdı siz ne düşünüyorsunuz bu bisiklet hakkında aranızda kullanan oldu mu acaba
Ben Kullandim agir ama guzel alet. Alabilirsin

Scudo
Merhabalar aranıza yeni katıldım. İlk bisikletimi alacağım inş.İkinci el bir dağ bisikleti bakıyorum 1000 lira bütçem var. Aslına bakarsanız bir tane carraro force 271 buldum ancak yenisi üretilmiyor sanırım bu biraz aklımı karıştırdı siz ne düşünüyorsunuz bu bisiklet hakkında aranızda kullanan oldu mu acaba
Peki Mosso Wildfire mi carraro force 271 mi ?

Mehaba
Yaklaşık 6 aydır ev arkadaşımın Sedona 840 bisikletine biniyorum. Bu zevki nasıl unutmuşum dedirtti, kendi bisikletimi almam gerektiğini hatırlattı.
Arkadaşımın bisikleti 27.5 inch jant ve 17 inch kadro.
Benim boyum 168 ve kilom 65.
Açıkçası onun bisikletinde çok konforlu değilim. Anladığım kadarıyla 26 veya 27.5 inch jant ve 16 inch kadro bir bisiklet almam gerekiyor. Siz deneyimli bisiklet severlerin tavsiyelerini de duymak isterim. Büyük ölçüde şehir içi kullanacağım ama tabiki araziye de çıkacaktır.
Whistle Patwin 1824 /// Kross Level 3 /// Ghsot SE 2930 şuana kadar gözüme kestirdiğim modeller. Fakat istediğim ölçülerde bulamıyorum. Bütcem 3bin TL. Mantıklı 2. el tavsiyelerine de açığım. Sizce ne yapmalıyım? Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bol pedallı günler dilerim.

Mehaba
Yaklaşık 6 aydır ev arkadaşımın Sedona 840 bisikletine biniyorum. Bu zevki nasıl unutmuşum dedirtti, kendi bisikletimi almam gerektiğini hatırlattı.
Arkadaşımın bisikleti 27.5 inch jant ve 17 inch kadro.
Benim boyum 168 ve kilom 65.
Açıkçası onun bisikletinde çok konforlu değilim. Anladığım kadarıyla 26 veya 27.5 inch jant ve 16 inch kadro bir bisiklet almam gerekiyor. Siz deneyimli bisiklet severlerin tavsiyelerini de duymak isterim. Büyük ölçüde şehir içi kullanacağım ama tabiki araziye de çıkacaktır.
Whistle Patwin 1824 /// Kross Level 3 /// Ghsot SE 2930 şuana kadar gözüme kestirdiğim modeller. Fakat istediğim ölçülerde bulamıyorum. Bütcem 3bin TL. Mantıklı 2. el tavsiyelerine de açığım. Sizce ne yapmalıyım? Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bol pedallı günler dilerim.
Hocam bütçeniz iyiymiş, sedona 710 v fren ve sedona 720 id fren ikinci elleri hem daha hesaplı, hem f/b ürünü hafif dağ bisikletleri, şehirde , yolda ve dağda atık bir bisiklet 700 lira ile 1500 arası 26 jant 16, 18 inç sahibinden bir dünya 2. El temizi mümkün. Maşalarsan kilitlemeli ve altus sistemler. Kalan para ile ekipman alırsınız. Ghost bisikletede bakabilirsiniz tercih sizin. Bu arada bende sedona 710 v fren borçla serisi var.
Salcano astro ve ng 350 serileride hemen hemen aynı. Kaya gibi bisikletler. Çok marka telaşı yapıp üst alacağım diye bütçenizi zorlamayın. İyi forumlar diliyorum. :harika:

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Merhabalar... Aranızda an itibari ile üye oldum bulunuyorum. max 4.000tl ye kadar yazlıkta uzun süreli kullanacağım patika-engebeli taş ve toprak yolda beni üzmeyecek kaliteli bir bisiklet arayışındayım. Hiç bilgim olmamakla beraber boyum 1.91 kilom 120dir. tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. teşekkürler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Merhabalar... Aranızda an itibari ile üye oldum bulunuyorum. max 4.000tl ye kadar yazlıkta uzun süreli kullanacağım patika-engebeli taş ve toprak yolda beni üzmeyecek kaliteli bir bisiklet arayışındayım. Hiç bilgim olmamakla beraber boyum 1.91 kilom 120dir. tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. teşekkürler şimdiden
Eğer çok taş, kaya inmeyecekseniz size bir sert kuyruk (hardtail) yeterli gelecektir. Dediğiniz bütçenin hepsini bisiklet için harcamadan biraz araştırmayla çok güzel bisikletler alabilirsiniz.
Yok ben iki amortisör istiyorum diyorsanız o zaman da dediğiniz bütçeye sadece bisiklet alabilirsiniz.🙂

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@necmeddin tskr ederim cocuk acele ettirdiği için bekleyemedim aldım. Çocukla ortak kullanacağımız için 16 kadro aldım. Malum sitenin birinden aldım 1800 tl ye geldi
güle güle kazasız belasız kullanın,
benim de 10 yaşındaki çocuk çok istekli.
sizin fiyat iyi duruyor, benim baktığım yerler 2300 civarında.
Fiyatta artış olup olmadığını size zahmet kontrol edebilir misiniz

Herkese Merhaba.

Corelli Snoop 5.1 27" tavsiye ediyor musunuz?

Son düzenleme:
@ayberkatakan0612 corelli atrox 3.2 yeni aldım 27.5 jant v break suanda kampanyası varmış 1300 tl ye mtb yada başka bir bisiklet tecrübem yok çok beklentimde yoktu ama araştırmalarım sonucu fiyat olarak çokta uygun olduğunu düşündüğüm için aldım soracağın birsey varsa bildiğim kadaıryla yanıtlarım

Merhaba arkadaşlar, bugün trek marlin 5 alarak aranıza katıldım haziranda %10 zam gelecekmiş birazda ondan aceleye geldi iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Dolar kuru hergün artıyor yeni vergi türleri ortaya çıkıyor biraz daha beklesem yaya kalacaktım.

Merhabalar Herkese,

Çocukluğumda marka, model, terim vb. hiçbir bilgim olmadan tüm gün bisiklet sürerdim. Şimdi 19 yaşımda başlangıç seviye bir dağ bisikleti ile bisiklet dünyasına geri dönmek istiyorum. 173 cm boyum 64 kg ağırlığım var. Kron'un XC150 V Fren 18" kadro 27,5 jant modelini düşünüyorum. Sizlere danışmak istediğim iki nokta var: Bu kadro-jant ikilisi benim için uygun olur mu? Manevra kabiliyetinin daha yüksek olmasını sevdiğim için 27,5'in ötesini düşünmüyorum. Yine de 18" kadro da büyük gelir mi, 16" mı düşünmeliyim? Ayrıca bahsettiğim model hakkında düşünceleriniz nedir?

Sağlıklı günler.

@Carsley kadro tam uyar sana.27.5 16 kadro daha iyi olur. Başlangıç bisikleti idare eder.

• Beğen
Tepkiler: Carsley
merhaba ben yakın zamanda o fiyatlarda 2. el scott scale 760 almıştım, henüz tam test edemedim coronadan dolayı bisiklet memlekette kaldı :) ama iyi bisiklettir o fiyatlara 2. el kaliteli bişeyler bulabilirsiniz.

Merhabalar 1600-2000 arası bir dağ bisikleti almak istiyorum . (işe gidip gelmek için kullanıcam şehir bisikleti daha iyi olursa belirtirseniz sevinirim.)
Boy:1.92
Kilo:95
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhabalar 1600-2000 arası bir dağ bisikleti almak istiyorum . (işe gidip gelmek için kullanıcam şehir bisikleti daha iyi olursa belirtirseniz sevinirim.)
Boy:1.92
Kilo:95
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Araziye girmeyecek, sadece işe gidip gelmek için kullanacaksanız yol, dağ arası kırma (hybride) bir bisiklet öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Emredolu
Ben
Salcano ng650 26 v fren
Trek 4300 26 disk fren
ghost kato1 27.5
şu anda ghost tacana3 29 kullanıyorum ghost kalite tasarım olarak çok memnunum ama 27.5 hakimiye daha kolay kullanılıyor. bütçe olarak sıkıntı yok ise ghost tavsiye ederim..

Merhabalar.. İsmim Ufuk...

Ben 120 kg 1.8m boya sahibim.. Küçüklükten beri hayalim olan bisikleti almak istiyorum.. Fakat bisiklet konusunda hiçbir fikrim olmamaktadır. Bütçem 1200 tl civarı. Kron markası iyi diye gördüm fakat yinede sormak istedim.. Ben günlük olarak işe gidip gelmek için kullanacağım ama bir kaç ay sonra köylere felan yakın bir bölgede oldugumdan köylere ziyaret edeceğim bu yüzden dağ bisikleti bakmak istiyorum .. Önerilerinize açığım ..

Şimdiden teşekkürler

Merhabalar.. İsmim Ufuk...

Ben 120 kg 1.8m boya sahibim.. Küçüklükten beri hayalim olan bisikleti almak istiyorum.. Fakat bisiklet konusunda hiçbir fikrim olmamaktadır. Bütçem 1200 tl civarı. Kron markası iyi diye gördüm fakat yinede sormak istedim.. Ben günlük olarak işe gidip gelmek için kullanacağım ama bir kaç ay sonra köylere felan yakın bir bölgede oldugumdan köylere ziyaret edeceğim bu yüzden dağ bisikleti bakmak istiyorum .. Önerilerinize açığım ..

Şimdiden teşekkürler
@bloodofroad Kardeşim bende kron tx500 kullanıcısıyım. Uzun turlar için sıkıntılı olacağını düşünmüştüm ama forumda sorduğumda iyi yorumlar aldım. En kısa zamanda çıkacam inşallah tura. Tercih edebilirsin bu tx serisini. Ama yinede bende bi dağ bisikleti arayışına girdim. Kron ve carraro araştırıyorum. Kron xc serisi ve carraro daytona serisine bi bak derim. Senin bütçenede uygun bisikletler var. :)

• Beğen
Tepkiler: bloodofroad
@bloodofroad Kardeşim bende kron tx500 kullanıcısıyım. Uzun turlar için sıkıntılı olacağını düşünmüştüm ama forumda sorduğumda iyi yorumlar aldım. En kısa zamanda çıkacam inşallah tura. Tercih edebilirsin bu tx serisini. Ama yinede bende bi dağ bisikleti arayışına girdim. Kron ve carraro araştırıyorum. Kron xc serisi ve carraro daytona serisine bi bak derim. Senin bütçenede uygun bisikletler var. :)

Önerin için teşekkür ederim.. Kron xc 75 beğendim baya... Bakalım ne olacak birde fiyat açısından kaldı...

• Beğen
Tepkiler: maydemir42
5000 ve üstü Decathlon dağ bisikletleri Gerçekten güzel ürünler ortaya çıkarmışlar

Geri